- 10 Kasım 2016
- 19
- 8
- 6
- 40
- Konu Sahibi tulumbatatlisi
bend roylr bir iliski istiyorum insallah bassririz
UOTE="Milana22, post: 56820066, member: 824411"]Benim oglum var 10 yasinda
Esimin oglu 19 yasinda
Esimle ortak 1.5 yasinda kizimiz var
Benin oglum kardesine tapiyor , kardesi de ona , etle tirnak gibiler , muhtesem bir iliskileri var
Esimin oglu annesiyle yasiyor , basta kardrs fikrine tepki gosterdi ancak biz buna karisamayacagini bizim kararimiz oldugunu soyleyerek net durduk , o da kabullendi ve su anda guzel bir iliskileri var
Tabi benim oglumla kizimin arasi bambaska ama biz anne baba olarak ucunu de kardes olarak goruyoruz zaten bizim evimizde uvey kelimesi asla dile gelmez , kullanilmaz
Ucu de cocugumuz bizim otesi yok
Burda is tamamen sizde bitiyor[/QUOTE]
UOTE="Milana22, post: 56820066, member: 824411"]Benim oglum var 10 yasinda
Esimin oglu 19 yasinda
Benin oglum kardesine tapiyor , kardesi de ona , etle tirnak gibiler , muhtesem bir iliskileri var
Esimin oglu annesiyle yasiyor , basta kardrs fikrine tepki gosterdi ancak biz buna karisamayacagini bizim kararimiz oldugunu soyleyerek net durduk , o da kabullendi ve su anda guzel bir iliskileri var
Tabi benim oglumla kizimin arasi bambaska ama biz anne baba olarak ucunu de kardes olarak goruyoruz zaten bizim evimizde uvey kelimesi asla dile gelmez , kullanilmaz
Burda is tamamen sizde bitiyor[/QUOTE]
Benim oglum var 10 yasinda
Esimin oglu 19 yasinda
Burda is tamamen sizde bitiyor