Babali ama babasiz cocuklarim

denizim84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
1.595
125
123
Bosanali 2 yili geçti bosandigim için 1 gün bile pişman olmadım ana bazen karşı taraftaki vicdansizlik beni sinir hastası ediyor hergun beni arar çoğuna cevap vermem ben kendi hayatını düzene soktum eş ve ailesinden de borçlarından da kurtuldum beni visandiktan sonra da çok fazla somurduler 6aya kadar akıllandım ama şimdi aramızda 15 dk olmasına rağmen ne arar negorur ne yatılı alayım der ben on ayak olursam benimle birlikte çocukları görür bu nasıl nankörlük gün olur beni tehdit eder sen geziyorsun velaywtlerini alacağım diye gün oluyor iyi dengesiz bir adam ikilerim 6 yaşında maddi yardımı asla yok 8 aydır nafaka dahi ödemiyor memur olmasına rağmen kızım asla görüşmek istemiyor babasıyla oğlum olsa da olur olmasa da bu durumda ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemem lazım ben çalıştığım için annem bakıyor çocuklara telini de engelledim aramasin diye acil birşey olursa diye whatsap tan yazması için onu engellemedim bu konuda öneriniz nedir

öneri istediğin konuyu tam anlamadım. görüşmeme konusunda ne yapayım diye soruyorsanız zorla görüştüremezsiniz ki zaten çocuklar için durum malummuş. görüşmezse görüşmesin. yakın oturmanıza da gerek yok bu durumda, eğer rahatsız ediyorsa taşının.
nafaka için icraya verebilirsin.

Bosanali 2 yili geçti bosandigim için 1 gün bile pişman olmadım ana bazen karşı taraftaki vicdansizlik beni sinir hastası ediyor hergun beni arar çoğuna cevap vermem ben kendi hayatını düzene soktum eş ve ailesinden de borçlarından da kurtuldum beni visandiktan sonra da çok fazla somurduler 6aya kadar akıllandım ama şimdi aramızda 15 dk olmasına rağmen ne arar negorur ne yatılı alayım der ben on ayak olursam benimle birlikte çocukları görür bu nasıl nankörlük gün olur beni tehdit eder sen geziyorsun velaywtlerini alacağım diye gün oluyor iyi dengesiz bir adam ikilerim 6 yaşında maddi yardımı asla yok 8 aydır nafaka dahi ödemiyor memur olmasına rağmen kızım asla görüşmek istemiyor babasıyla oğlum olsa da olur olmasa da bu durumda ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemem lazım ben çalıştığım için annem bakıyor çocuklara telini de engelledim aramasin diye acil birşey olursa diye whatsap tan yazması için onu engellemedim bu konuda öneriniz nedir
Allah yardımcınız olsun. Mahkeme yoluyla alamıyor musunuz nafakayı?
Ayrıca hem hergün arıyor açmıyorum demişsiniz hemde aramıyor demişsiniz. Nasıl yani?

Konu dengesizliği ben ailenle oturduğun için öyle bir şansım yok boşanan çocuklu anneler bu durumlarla nasıl başa çıkıyor hayatımdan tamamen silinip gitsin istiyorum çocukları sorduğu yok beni de aramasın bu vicdansizlik mi ilerde çocukları göstermedi der mi

Arama nedeni beni arıyor nasılsın iyi mısın tarzı ve bu konuşmaların hiçbirinde çocuklarla ilgili birşey olmadığı için açmıyorum artık benimle boşandın beni arama nedenin çocuk olması gerekirken edilen sohbet tarzı konuşması beni sinir ediyor

Konu dengesizliği ben ailenle oturduğun için öyle bir şansım yok boşanan çocuklu anneler bu durumlarla nasıl başa çıkıyor hayatımdan tamamen silinip gitsin istiyorum çocukları sorduğu yok beni de aramasın bu vicdansizlik mi ilerde çocukları göstermedi der mi
Nafaka artırım ve icra için avukata vekalet verdim ama hala sonuçlanması bekliyorum

Gorusmezse gorusmesin. Aylardir nafaka odemeyen,cocugunu aramayan adam velayeti de almaz, af buyrun totosu yemez iki cocuga bakmaya zaten. Yakin oturmaniza hic gerek yok,siz nasil mutlu olacaksaniz oyle yapin. Gorusmeye gonlu olan kibarca arar izin ister.

Allah yardımcınız olsun. Mahkeme yoluyla alamıyor musunuz nafakayı?
Ayrıca hem hergün arıyor açmıyorum demişsiniz hemde aramıyor demişsiniz. Nasıl yani?
Arıyor ama rahatsız etmek, musallat olmak için arıyormuş.
Çocukları sormak için değil yani kuzum.

Konu sahibi çocuklarınız görüşmek istemiyorsa görüşmesinler. Böyle bir babanın yararından çok zararı dokunur evlatlarımıza.

Ya bu erkeklerde nasıl bir vicdan car ya doğulular erkek seviyor ya zamanında kızımı almadı oğlumu aldı kızım şu an asla gitmiyor örneklerim çok ayrımcılık yapıldı bunlar senin evlatların nasıl görmeden durursun bana dediği şey hafta sonu işlerim oluyor ancak 1 2 saat alabilirim arkadaşlarıyla görüşmelerini kast ediyor dedim alma o zaman ben kimseye zorla çocuk vermiyorum bazen çocuklarla konuştuğunda yok size şunu aldım bunu aldım şuraya götüreceğim heves de ediyorlar ama fiş dedim yapamayacağım şeyin sözünü verme çok kiriliyorlar bundan 1 sene önce beni aradı çocukları şuraya getir diye görürdüm hava soğuktu saatlerce bekletti gelmedi teli de açmadı böyle de sorumsuz adam

Arıyor ama rahatsız etmek, musallat olmak için arıyormuş.
Çocukları sormak için değil yani kuzum.

Konu sahibi çocuklarınız görüşmek istemiyorsa görüşmesinler. Böyle bir babanın yararından çok zararı dokunur evlatlarımıza.
Sanırım hiç görüşmeleri daha iyi gibi ben ne yapmam gerektiğini bilemiyorum tamamen herşeyi silip atıp babasız mutlu bir hayata devam etmeleri mi daha mantıklı yoksa şu an ki durum mu

Sanırım hiç görüşmeleri daha iyi gibi ben ne yapmam gerektiğini bilemiyorum tamamen herşeyi silip atıp babasız mutlu bir hayata devam etmeleri mi daha mantıklı yoksa şu an ki durum mu
Çocukları al karşına güzelce konuş.
Bende babasız büyüdüm. Annem bize sordu bu eve geri gelmesini istiyor musunuz diye bizde hayır cevabını verdik. Bazen gerçekten babasız daha iyi oluyor ev. Hele ki o baba yarardan çok zarar getiriyorsa. Çocuklarınız herşeyim farkındaysan taraflarını seçecektir, siz de öyle görüştürmeyeyim diyecek bir anneye benzemiyorsunuz. Eğer ileride görüşmek isterlerse görüşürler.
Ha bu arada lütfen nafakanızı alın, şu baba görünümlü şambabasına bırakmayın o parayı.

Nafaka ödememek suçunun 3 ay hapis cezası var ve kararın çıkması uzun da sürmüyor.. Lütfen peşine düşün, hakkınızı arayın. Zaten memur olduğu için hapis cezasını göze alamaz...

Bu adam çocuklarının parasını yiyecek kadar haysiyetsiz olduğu için öfkeme yenik düşmek de istemiyorum

Nafaka ödememek suçunun 3 ay hapis cezası var ve kararın çıkması uzun da sürmüyor.. Lütfen peşine düşün, hakkınızı arayın. Zaten memur olduğu için hapis cezasını göze alamaz...
Sanırım o kısımda avukatta sıkıntı mart ayında vekalet verdim dava açması için e devlette görünen bisey yok

nafaka için icraya ver gitsin çocuklarının maddi yükümlülüğünü taşımak zorunda

Uçuklar Görüşmek istemiyorsa zorlamayın.
Ama çocukların yanında babalarını da kötülemeyin. Iyi kötü sönük olarak Babaları.
Yakın oturmak zorunda değilsiniz isterseniz taşının.
Nafaka icin de icraya verin Söke Söke alırsınız.

Benım eskı esımde yasıyor. Ama ölü gibi. 2010 yaz aylarında ayrıldık. Ortak cocugumuz var . Onu hıc aramadı o zaman oglum yenı dogmustu. 2012 de ben evlendım. Yıl olmus 2019 hala ortada yok . Bazen dıyorum kı keske ölseydı de bılseydım, gelemıyor bız anlasamadık ama öldü o yüzden boyle oldu deseydım. Kendı ıcımde hıc bır acıklamasını bulamıyorum, dusunmemeye calısıyorum sadece bu durumu.

Nafaka bende almıyorum, kendısı ortada olmadıgı ıcın nafakada aramıyorum ıhtıyacım yok. Hayata tutundum ben cok sukur.

Derdimiz hemen hemen aynı benimde 2 çocuğum var 10 ay oldu boşanalı bende nafaka alamıyorum icaraya verdim çok şükür geçen ay gördüm e devletten arama çıkarıcaz şimdi
sende sabret görürsün bu işler öyle kolay olmuyo büyük sabır lazım
ama avukatı sıkıştır sürekli ne zaman e devletten görücem görünmüyo gibi
bizde baba geliyor alıyo çocukları onda sıkıntı yok sadece ödeme yapmıyo

bence seni rahatsız etmesine izin verme asla sen sert bi şekilde duvarlarını örüp kapıyı çarparsan seni geri arayamaz bence senden bi ümit bekliyo
bizimde öyleydi tekrar beni sever misin falanlar filanlar asla dedim net bi şekilde konuştum ve bi daha asla konusu açılmadı

çocuklar doğruyu büyüdüklerinde görecekler sen hiç baba lafı açma evde keyfinize bakın çocuklarınla onlar babalarıyla ilgili soru sorduklarında güzelce bahsedersin rabbim yardımcımız olsun bu sorumsuz adamları da hidayete erdirsin

Ben visandiktan sonra öyle bir iyileştir ki onu hayatıma bir daha asla almam bildiğin senelerce evcilik oyunu oynamışız ama eş olmayı beceremeyen iki ayrı hayat yaşamışız şu anda mutluyum seviyorum seçilmiyorum çocukların mutlu işte baba denen insana rada kendini hatırlatıp sinirlerimi bozmasa çok güzel.olacak

Back
X