ya benimde babalık davasıyla ilgili bi sorum olacak benim eşim 32 yaşında 27 yaşındayken babasını bulduk ve bize evlenirken biraz yardım etti ama şimdi hiç arayıp sormuyo ve eşim buna çok üzülüyo ve gururu inciniyo oğluna hiç bi şekilde yardımda bulunmuyo öteki çocuklarını okutup büyütmüş ve belli biyere getirmiş maddi imkanları çok çok iyi biz ise çok zor durumdayız ilk başlarda onun soyismini alıpta napıcam diyodu ama şimdi haksızlığa uğradığı için dava açıcam diyo açarsa inkar ediceğini sanmıyoruz am bide tazminat davası gibi bişey açılırmı çünkü çok zor bi çocukluk geçirmiş zor şartlarda büyümüş okumak istemiş ama okuyamamış anneside akli dengesi yerinde değil hep bunların suçu babası olduğunu düşünüyo haklıda bunu göz önüne alarak ne yapabiliriz madi imkanımız olmadığı için avukatta tutamayız lütfen bize bi akıl verin şimdiden teşşekürler
benim evlilik dışı 1 oğlum var.ailemin yanındayım şu an.mahkememiz devam ediyor yani babalık davası.ailemin zorlamasıyla oğlumun babası bize ev alıp maddi ihtiyaçlarımızı giderecekmiş.yalnız çocuğun ondan olduğuna emin olması gerekiyormuş.mahkeme yoluyla çok uzun süreceği için özel bi hastane veya devlet hastanesinde dna testi yaptırıcaz.fakat oğlumun babasının eli biraz uzun hile yaparak dna testini karıştırır diye çok korkuyorum.bana akıl verin ne olur.nerde dna testi yaptırayım sizce para vererek dna testini değiştirirse ne yaparım lütfen yardım.eleştirmeden önceanlamaya çalışırsanız seviniri....
benim evlilik dışı 1 oğlum var.ailemin yanındayım şu an.mahkememiz devam ediyor yani babalık davası.ailemin zorlamasıyla oğlumun babası bize ev alıp maddi ihtiyaçlarımızı giderecekmiş.yalnız çocuğun ondan olduğuna emin olması gerekiyormuş.mahkeme yoluyla çok uzun süreceği için özel bi hastane veya devlet hastanesinde dna testi yaptırıcaz.fakat oğlumun babasının eli biraz uzun hile yaparak dna testini karıştırır diye çok korkuyorum.bana akıl verin ne olur.nerde dna testi yaptırayım sizce para vererek dna testini değiştirirse ne yaparım lütfen yardım.eleştirmeden önceanlamaya çalışırsanız seviniri....
merhaba arkadaşlar
eşimin ilk evliliğinden 2 oğlu var.çocukların velayeti annelerinde.
eşimi evliyken aldatmış ve çocuklardan birini asla bırakmayacağnı diğerini ise
kabul etmediğini bamayacağını söylüyor.eşimin de ailesi babalığından emin olması gerektiğini söyledi.
eşimin de kafası karıştı ve test yapmak istediğini msjla bildirdi kadın hiç tepki vermedi.
eşim ise test yapmaya hazır değil.sizce ne yapmalıyız kafamız baya karışıkkk
test sonucu cocuk beya cocuklar sizden degil cıkarsa ne yapacak ? buna karar vermesi lazım. cocugu red mi edecek ?
bugune kadr onu oglu olarak görmiş bilmiş böyle devam mi etsin diyecek? soyadım kalsın ama para yardımı yapmam, gidip görmem mi diyecek ? vicdan mi yapacak ? yokda dogru olanı mı yapacak ?
birde cocuk kısmı var... sarıbeybi o cocuk ve cocukların psikosı ne olacak ?
yadatest sonucu pozitif sizden bunlar derlerse ne olacak ?
almanyada bir ark. sevgilisinin başına gelen ( adamda kadın türk - almanyada ark. oluyorlar- adam tc de evli - kadın doguruyor -evlilik dışı bebe oluyor) cocuk baya bir yaşa gelene kadar adam cocugu kendinden bildigi için annesi olan kadınla görüşmese bile cocukla grşüyor maddi ve manevi destegini hiç esirgemiyor. sonra ne oluyor bilmiyorum adam dna testi istiyor ve mahkeme adli tıp vs. derken test sonucu babası siz degilsiniz cıkmış. adam ne yaptı biliyor musun. hiç bir şey yapamadı. bir tek daha az grüşüyor. hala şaşkınmış - kabul etmekde cok zorlandıgını hala da beceremedigini bu gune kadar oglu olarak sandıgını, dogumunu bekledigi,ni vs.. anlatmıştı.
2. hiyake : almanyada dayımın kızı evlilik dışı bilerek ve isteyerek 2 cocuk dunyaya getirdi. ikisinin de babası aynı adam. sevdigi adam. adam evlenmek istemiyor ama cocuk yapmaya razı. 1 cocuk oldu sorun yok adamda..aaa ikinci cocuk oldu benim degil bu dedi. hemen mahkemeye dna testi. %90 senin cıktı. itiraz davası 2. test gene %90 onuncıktı paşa paşa gitti nufusuna aldı cocugu. hehehee
ya duşunsenize anne kabul etmiyor - baba sanılan adamda red edecek. sonra nereye gitcek o cocuk. bunca yıl bildiklerinde koocaaa bir yalan cıkacak. sevdigin insanlar anne-baba sandıklarında seni ortada bırakacak. ben sorarım ikisine de sevginiz nasıl sevgi diye...
gerçek sevgi hele ki bu cocuk sevgisi kalpten beyinden cıkmaz ya, durulur belki ama cıkmaz...
acıkcası büyük konuşmayayım bende eşimin 2. evliligiyim. cocuk yok onlarda ama olsaydı sonuna kadar o cocugu kabul ederdim.,
diyelim böyle bir sorun oldu..dogru neyse cıksın ama o cocugu sokaga atmalarına da gönlüm izin vermezdi.
amannn iki ucu boglu degnek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?