test sonucu cocuk beya cocuklar sizden degil cıkarsa ne yapacak ? buna karar vermesi lazım. cocugu red mi edecek ?
bugune kadr onu oglu olarak görmiş bilmiş böyle devam mi etsin diyecek? soyadım kalsın ama para yardımı yapmam, gidip görmem mi diyecek ? vicdan mi yapacak ? yokda dogru olanı mı yapacak ?
birde cocuk kısmı var... sarıbeybi o cocuk ve cocukların psikosı ne olacak ?
yada

test sonucu pozitif sizden bunlar derlerse ne olacak ?
almanyada bir ark. sevgilisinin başına gelen ( adamda kadın türk - almanyada ark. oluyorlar- adam tc de evli - kadın doguruyor -evlilik dışı bebe oluyor) cocuk baya bir yaşa gelene kadar adam cocugu kendinden bildigi için annesi olan kadınla görüşmese bile cocukla grşüyor maddi ve manevi destegini hiç esirgemiyor. sonra ne oluyor bilmiyorum adam dna testi istiyor ve mahkeme adli tıp vs. derken test sonucu babası siz degilsiniz cıkmış. adam ne yaptı biliyor musun. hiç bir şey yapamadı. bir tek daha az grüşüyor. hala şaşkınmış - kabul etmekde cok zorlandıgını hala da beceremedigini bu gune kadar oglu olarak sandıgını, dogumunu bekledigi,ni vs.. anlatmıştı.
2. hiyake : almanyada dayımın kızı evlilik dışı bilerek ve isteyerek 2 cocuk dunyaya getirdi. ikisinin de babası aynı adam. sevdigi adam. adam evlenmek istemiyor ama cocuk yapmaya razı. 1 cocuk oldu sorun yok adamda..aaa ikinci cocuk oldu benim degil bu dedi. hemen mahkemeye dna testi. %90 senin cıktı. itiraz davası 2. test gene %90 onun

cıktı paşa paşa gitti nufusuna aldı cocugu. hehehee