• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babalık testi

gamze42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-4
Puanlar
1
Eşimden boşandım ve sonradan da hamile kaldım şimdi eşimle tekrardan barıştık ama bebeğin kendinden olmadıgını düşünüyor ve babalık testi yaptırıcam önceden yaptıran varmı mahkemeden açmak istemiyorum en az iki sene sürüyor bildiğiniz kılinik veya başka bir yer varmı yaptıran varsa eğerki bilgi verirseniz çok memnun kalırım

Böyle düşünen biriyle mi barıştınız? Bir de kanıtlamak için mi uğraşıyorsunuz sizin sözünüze güvenmiyorsa zaten geçmiş olsun….

Eşimden boşandım ve sonradan da hamile kaldım şimdi eşimle tekrardan barıştık ama bebeğin kendinden olmadıgını düşünüyor ve babalık testi yaptırıcam önceden yaptıran varmı mahkemeden açmak istemiyorum en az iki sene sürüyor bildiğiniz kılinik veya başka bir yer varmı yaptıran varsa eğerki bilgi verirseniz çok memnun kalırım

Eşiniz gerizekalı mı? Siz sonuçta birliktelik yaşamışsınız, adam hangi gün sizinle birliktelik yaşadığını biliyordur, doktorlar haftalık olarak bebeğin ne kadarlık olduğunu söylüyor.

Adam sizinle tekrar evlenmemek için bunu bahane sunuyor. Akıl sağlığında sorun olmayan hiçbir erkek birliktelik yaşadığı günü bu kadar kısa sürede unutmaz.

Bu arada doğum gerçekleştiğinde bebeğin kan grubundan anlaşılır bebeğin babasıyla annesi. Öyle test mest ile insan evladını süründürür mü.

Adam bilerek hem evlenmemek hem çocuk evlilik dışı doğarsa, çocuğun bakımı için nafakayı daha geç ödemek için yapıyor olabilir bunu

Yaşadığınız şehirde özel klinik ve hastanelerde yapan vardır ama yine de gelişi güzel yapılıyor mu bilgim yok böyle bir erkekten de size eş olmaz zihniyeti bozuk

Hayatımda böyle saçmalık duymadım, böyle bir ithamda bulunan bir herifle nasıl tekrar beraber olabiliyorsunuz?

Esra erol mu kardeşim burası ☠️

Eşiniz gerizekalı mı? Siz sonuçta birliktelik yaşamışsınız, adam hangi gün sizinle birliktelik yaşadığını biliyordur, doktorlar haftalık olarak bebeğin ne kadarlık olduğunu söylüyor.

Adam sizinle tekrar evlenmemek için bunu bahane sunuyor. Akıl sağlığında sorun olmayan hiçbir erkek birliktelik yaşadığı günü bu kadar kısa sürede unutmaz.
Eşim güveniyor ama ailesi hergün hergün sıkıntı çıkarıyor ya değilse ya yanlış söylüyorsa diye sürekli kafasını karıştırıyorlar ben de bu mevzular bitsin diye kendimde istiyorum çünkü eşimi seviyorum ve şöyle bi bizim oturduğumuz yer küçük bir ilçe ve böyle giderse yaptırmazsam ileride benim adımı çıkarır ailesi ha benim bi çekicem ya da gocunacagım bir şey yok ama ailemden burda yaşıyor onlarda bana güveniyor ama dışarısının bakışları onları mahveder o yüzden yaptırmak zorundayım ben burda yaşamıyorum ama ailm var malesef orda

Her şeye bu kadar duyar kasmayalım ya :/ ben de kadın olarak erkek hamile kalsa isterdim belki. Ben yokken yapmış ne yapayım. İtimat kontrole mani değildir.
bence yaptırın başkasından da olabilir isteyip istemediğinize de karar verirsiniz.

Eşim güveniyor ama ailesi hergün hergün sıkıntı çıkarıyor ya değilse ya yanlış söylüyorsa diye sürekli kafasını karıştırıyorlar ben de bu mevzular bitsin diye kendimde istiyorum çünkü eşimi seviyorum ve şöyle bi bizim oturduğumuz yer küçük bir ilçe ve böyle giderse yaptırmazsam ileride benim adımı çıkarır ailesi ha benim bi çekicem ya da gocunacagım bir şey yok ama ailemden burda yaşıyor onlarda bana güveniyor ama dışarısının bakışları onları mahveder o yüzden yaptırmak zorundayım ben burda yaşamıyorum ama ailm var malesef orda
Eşinizle boşandıktan sonra nasıl hamile kaliyorsunuz? Görüşmeye devam etmiş olmanız lazım sonuçta? İlişkiyi kesmeyeceğiniz kişiden niye boşanıyorsunuz o zaman? kim bilir hangi nedenden boşandınız. Ailesi kafasını karıştırıyor da nedir 10 yaşında çocuk değil bu sonuçta hadi size güvenmiyor diyelim kendi ilişki yaşadığını da mı unutuyor

Back
X