Babam ailesini tehdit etmis

akasayalar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
4.311
11.020
208
Kizlar simdiden soyluyeyim sinirden uyuyamadim konusunun devamidir.nasil devam ettirecegimi denedim yapamadim mecburen yeniden konu actim.lutfen kizan olmasin bilmedigimden acamadim.
Babam esimin ailesini arayipbresmen tehdit etmis. Birazda alkoluuydu. Iste benim kizima kimse bunu yaoamaz bedelini oder filan demis. Aglamaktan kahroldum.hani benim suçum gunahim evlenmekti.belki yanlis adamla evlensim evet ama herkes birbine girdi.cok kotu laflar donuyor. Kizlar sabahtan beri yediklerimi cikariuoeum.esim ariyor bitmesin aileleri hallederiz ama lutfen bitmesin diyor. Ben bu saatten sonra olmaz diyorum aileler bunkadar biribime girdi saygi gitti olmaz diyorum. Ailesi yasayacak olan sensin biz karismayiz demis. Benim babam tehditvari konustugu icin canim cok yandi.babam cizgisini bozdu. Yakismadi bize. Yer yarilsa girsem.ölsem.mide bulantisindan gozyaslarimdan uyuyamiyorum.ne olur bisey soyleyin

Şu konuyu okuyan da siz bir ahlaksızlık anında yakalandınız da ondan bu hakedesiniz sanar kardeşim kendinize gelin
Onun ki baba da sizin ki ney

Onun babası utanmadan en başından beri her şeye maydonoz olmuş sorun yok
Ama sizin babanız tam olması gereken yerde yumruğunu masaya vurunca sorun öyle mi

Yazık o adama da yazık
Kimbilir neye içlendi gğnah değil mi
Hayır anlamıyorum karışmasa sahip çıkmıyor dersiniz

Kizlar simdiden soyluyeyim sinirden uyuyamadim konusunun devamidir.nasil devam ettirecegimi denedim yapamadim mecburen yeniden konu actim.lutfen kizan olmasin bilmedigimden acamadim.
Babam esimin ailesini arayipbresmen tehdit etmis. Birazda alkoluuydu. Iste benim kizima kimse bunu yaoamaz bedelini oder filan demis. Aglamaktan kahroldum.hani benim suçum gunahim evlenmekti.belki yanlis adamla evlensim evet ama herkes birbine girdi.cok kotu laflar donuyor. Kizlar sabahtan beri yediklerimi cikariuoeum.esim ariyor bitmesin aileleri hallederiz ama lutfen bitmesin diyor. Ben bu saatten sonra olmaz diyorum aileler bunkadar biribime girdi saygi gitti olmaz diyorum. Ailesi yasayacak olan sensin biz karismayiz demis. Benim babam tehditvari konustugu icin canim cok yandi.babam cizgisini bozdu. Yakismadi bize. Yer yarilsa girsem.ölsem.mide bulantisindan gozyaslarimdan uyuyamiyorum.ne olur bisey soyleyin

Onun babası sizin namusunuza laf edip sizi sizin evinizden gönderdi,babanız çiçek yaptırıp onlara mı yollasaydı?? Bazı insanlar bu tarzdan anlar bence doğrusunu yapmış. Gönül ister ki herşey hoşgörüyle ilerlesin ama çoğu zaman işler böyle yürümüyor gördüğünüz gibi

Kizlar yok tabiki babama kizmadim.benim kizdigim nokta cizgisni bozmamaliydi onlara asagi yukari dusmemeliydi. Sadece buna uzuldum

Kizlar yok tabiki babama kizmadim.benim kizdigim nokta cizgisni bozmamaliydi onlara asagi yukari dusmemeliydi. Sadece buna uzuldum
Yavrum evladım onun babası senin üstüne yürürken bozmadı mı çizgisini asil asil mi yürüdü
Yemin ederim kendinize gelin diye bir bardak su boşaltasım var yüzünüze

Bi onceki konuyu hatirliyorum.
Utanacaginiz kisi babaniz degil, kukla gibi olanlari seyreden esiniz ve cenesi dusuk kayinpederiniz.
Sakin esinizin gazina gelip babanizi ezip gecip barismayin, sizi yerin dibine sokar o aile.
Aklinizi basiniza alin.
O es kisisininki baba da sizinki ne?
Iyi yapmis amca, iyice bi giydirseymis laflari.

Baban neden kızdı bu kadar neden tehdit etti asıl önemli olan yeri anlatmamissin.

Vay anasını ya, kızının canının yandığını düşünen baba çizgisinden çıktı diye utançtan öleceksiniz.
Vay anasını..
Sorma kardeşim uykum kaçtı yeminle
Ne tatlı kocaları var
Kp üstüne yürürken asil
Babası bunu korurken aaa olmaz çizgiyi bozdu

Vay anasını ya, kızının canının yandığını düşünen baba çizgisinden çıktı diye utançtan öleceksiniz.
Vay anasını..

Hakikaten ya..
Cizgiden cikan esi ve bosbogaz kp haberi yok.

Konu sahibi madem bosanma niyetinde degilsin, ne diye babani arayip durumu anlatiyosun?
Napsin adam film seyreder gibi sizi mi izlesin?

Aglayip aglayip bide adamcagizi suclu durumuna dusurmeyin.
Evinize donecekseniz de bidaha asla baba evine yandim diye donmeyin.
Koca koca insanlar, hastaliklari olurkalpleri dayanmaz.

Yavrum evladım onun babası senin üstüne yürürken bozmadı mo çizgisini asil asil mi yürüdü
Yemin ederim kendinize gelin diye bir bardak su boşaltasım var yüzünüze
Abla napim Allah askina.orta yolu bulmaya calisyorum bitersede saygiyla bitsin diyorum.ama babam deli damarina basildi onum babasinin kalbi var. Ben en kotu ihtimalleri dusumuyorum.dusunmek zorundayim.Allah korusun kimsein basi belaya girmesin kimse saglihimdan olmasin.olan bana oldu zaten.

Abla napim Allah askina.orta yolu bulmaya calisyorum bitersede saygiyla bitsin diyorum.ama babam deli damarina basildi onum babasinin kalbi var. Ben en kotu ihtimalleri dusumuyorum.dusunmek zorundayim.Allah korusun kimsein basi belaya girmesin kimse saglihimdan olmasin.olan bana oldu zaten.

Onun babasinin kalbi varsa ne diye oturup adamla agiz dalasina girdin o zaman kendi evinde?
Baban cok iyi etmis.
Benim kizim ezilecek ben izlicem, oldu.

o zaman şöyle yapın
Babanızla beraber kp gidin ağlayın yalvarın babanız da ayaklarına kapansın belki o asil kişilik sizi affeder olur mu böyle ve babanız da çizgi de kalır

Şöyle bir babam olması için neler vermezdim
Ve bu ülkede öyle bir babası olmadığı için neler yaşayan kadınlar var
El vicdan el insaf merhamet şükür lütfen ama lütfen!

Back
X