basin sagolsun. Allah rahmet eylesin8 ay önce babamı kaybettim bu hastalıktan. Biz iyi örnek değiliz malesef. 6 ay içinde teşhis kondu tedaviye başlandı, ameliyat oldu, iyileşemedi, kaybettik.
Hiç bir şey işe yaramaz, sadece iyi bir hastane ve iyi bir hekim bulun. Hangi şehirde olursa olsun düzeninizi değiştirip oraya götürün. Tıbbi tedavi dışında hiç bir şey işe yaramaz.
Iyi bakilmasinin disinda moral moral moral cok onemli.youtubede neslican tay diye bi genc kiz var onun videolarini izlemenzi tavsiye ederim muhakkak bakin 3 kez kanseri yenen bi kizMaalesef gittikce zayiflayan ve halsiz olan babam gecen hafta MEDIPOL den TESIS olarak akciger kanseri, KOAH ve Bronchitis hastaligina yakalandigini ögrendi.
KIZLAR : burda ayni hastaligi yasayan ve yenen akrabaniz vs varmi aranizda ?
Lokasyon olarak avrupadayim. Ve cocugum icin 1 ay daha burda kalmam gerekiyor.
Onun icin ne alsam iyi gelir ? Yani biktisel olarak ne onu güclendirir ?
https://urun.n11.com/kuru-yemis/natulife-kuruyemis-papaya-kurusu-1000-gr-P220245199
Her türlü yoruma acigim. Lütfen bana yardim edin
Malesef bizde 10 ay once ayni illetten babami kaybettik.
Evresi onemli iyi bir tedavi onemli bitkisel ilaclar hrkeste ayni etkiyi gostermeyebilir dr unuz ne diyorsa ona sadik kalin allah sifa versin
basin sagolsun. Allah rahmet eylesin
Abla cok saol. Emimisin. Siz bitkisel cözüm denedinizmi ?
hangi evrede ve nerede tedavi görüyor ?Benim amcamda var akciger kanseri. Kemiklerine sicradiginda ogrendik biz, bic bucuk sene oluyor nerdesyse. En iyi hastanede tedavi goruyor. Kemoterapi gormedi, ilac tedavisi kullaniyor. Agrilari cogaldiginda radioterapi yapiyorlar.
Yengem seker yedirmiyor, cok bitkiler denedik. Ise yariyor mu bilmiyoruz... bizim tek yaptigimiz moral vermek. Her hafta ailecek bulusup oyunlar oynuyoruz falan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?