• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam aldatıyor mu?

Anne babalık ayrı karı kocalık ayrı. Söylerseniz anneniz boşanacak bir insansa söyleyip aradan çekilin. Ama boşanmaya da zorlamayın. Babanızın telefonunu da kurcalamayın. Madem ilişkiniz iyi, bırakın iyi kalsın. Tek çocuk olduğunuz için sanki onlardan sorumlu gibi hissediyorsunuz ama değilsiniz. Babanızı daha sadık bir adam yapma gücünüz ya da evliliklerini bitirme hakkınız var mı? Yok, o zaman sizin sorumluluğunuz da yok.

Evet, sayılıyor. Anne ve babanın boşanma durumu olabilecekse söyle, yoksa annene söyleyip üzme bence çünkü daha önce de olmuş ve boşanmamış. Ya aslında burada ben annenin ruh halini gözeterek karar vermen taraftarıyım yani bizim dediklerimize bakma annen söylesen ne yapar söylemesen ne yapar buna bak.

Annen biliyordur muhtemelen, sen sadece derslerine odaklan.

Daha önce ben yakaladım benimki çocuk bile yapmıştı. Çok iğrenç bir his. Benimde üniversite sınavına denk gelmişti hayatım karardı.

Eğer annen bu durumda boşanacaksa, maddi özgürlüğünüz varsa ve elinde kanıt varsa söyle. Ama boşanmayacaksa hiç söyleyip üzmeye gerek yok. Gerekirse sen babanla yüzleş içinde tutamıyorsan. İleride bir gün neden soğuk yaptığınızı sorarsa ona cevap olur.

derslerime calismadigimi nerden cikarttiniz pardon? ne alaka yani bu soruyla.

Kafayi yiyeceğim sınav haftam yazdığın için bu çıkarımı yapmış olabilir miyim? Baba kız olarak ilişkimiz de güzeldir yazmışsın. Babasıyla ilişkisi iyi olan biri babasinin telefonunu kurcalamaz. Ya bir şeyleri eksik anlatıyorsun, ya da aldatılan sensin bosan yazılmasın diye babam diyorsun.

Aldatma konusun da mastir yapmış bir babanin kiziyim

Tecrübelerime dayanarak görme duyma konusma

Ben babama masraf cikartirdim ki baskalarina para yedirmesin bu sefer de kredi çekerdi yani yine yanan biz olurduk

Salla okuluna bak oku kurtar kendini baba nin telefonunu da kurcalama

Baban başarısız çapkın, yüz verseler aldatacaktı kadınlar yüz vermediği için aldatamamış.

Bir de parası neyse veririm yazmış 🤢

63 yaşındaki yabancı Avrupalı bi dayı 22 yaşındaki prensese yazmış , prenses uzaklaştırma almış.

Erkekler yaşlanınca özgüvenleri korkunçlaşıyor demek ki.

Annen ayrılmaz ama yine de söyle, en azından artık para isteyince laga luga yapamaz baban.

Benim babam da evliyken annemi aldatıyordu. Annem o dönemler birçok şeye göz yumdu, olan benim ve kardeşlerimin psikolojisine oldu. Sonra da geçimsizlikten boşandılar. Ben babamın iğrenç yazışmalarını görmeye asla cesaret edemediğimden telefonunu elime bile alamazdım. Siz de karışmayın bence, kendi hayatınıza odaklanın.

derslerime calismadigimi nerden cikarttiniz pardon? ne alaka yani bu soruyla.
Sınav haftam yazdın ondan atarlanma hemen

Ya biz babamın metresi için cektigi krediyi o öldükten sonra ödedik yani daha ne diyim ki

Çamaşırları yikicaz cebinden ergen gibi aşk mektupları çıkardı annem görmesin diye yırtar atardik çünkü annemin hep bir bahanesi var di boşanmak en son bahaneydi babam berbat bir kocaydi o kadar şeye boşanmayan aldatmaya mı gemileri yakacaktı

Olan kendisine oldu erken yaşta öldü

Bize de saçma sapan anilar kaldı

İnsanın babası öldükten yıllar sonra aklına gelince duygulanır özler ya ben de tik yok

Sen de kendi yoluna bak 50 60 yasindaki herifi degistiremezsin

Back
X