BABAM ANNEMI ALDATIYOR , NE YAPMALIYIM ?

pinkberry1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
72
20
Merhaba arkadaslar biz 26 ve 23 yasinda iki kardesiz.Babamiz yillardir annemizi aldatiyor.Onceden komsumuzun biriyle, meyhanelerden baska birileriyle, simdide facebook ve intrrnette kadinlarla yazisiyor. Yillardir gozumuzu kulagimizi kapattik gormezden geldik ama annem 57 yasinda ve kadincagiz cok yiprandi insanlar bu yaslardan sonra artik rahat ederim diyor ama annem hala ergen gibi bir esle ugrasiyir.Devamli evde sikinti sorun .Konustugu kadinlarla sorun yasar gelio anneme satasir ama annem bilmiyor baska kadinlarla konustugunu.Ben ve kardesim facebookunu acip goruyoruz ve en kotusude uzaktan akrabamiz olan kadinlar. Ve bu kadinlarin kimi evli kimi bekar .Ama hepsi babamin evli oldugunu biliyor kapak resmi bile annemle ikisinin fotografi. Cok detayli anlatip uzatmiyorum ama isin ozu bu.Annem babamin onu aldattigini bilmiyor.Babam zaten yillardir issiz gucsuz annem calisiyor babam onun eline bakiyor. Bosansa bile annemin basina bela olucak cunku hicbir varligi yok ne isi meslegi ne parasi ne evi hicbirseyi yok.Annemin verecegi 5 liraya bile muhtac bir insan.Napmaliyim bir akil verin , ben evliyim ve aklim hep onlarda cok uzuluyorum herseyi goruyorum ama anneme anlatamiyorum.Onalra yardim edemiyorum , annem mutsuzken mutlu olamiyorum .Sizce konusmali miyim ?

konustum cok buyuk tartistim bir ay falan konusmadim o kadini aradim bosanmak uzereymis buyun yazismalari kocana veririm cocigunu elinden alrlar diye tehdit ettim ama yok sadece bir kisi diilki zaten babamin maddi ozgurlugu olmadigi icin oyle cikip yeme icme bilmem ne boyle seyler yapamiyo sadece telefonda nette konusabiliyo ama butun gun bilgisayarda belinde artij iki tane fitik cikti siz dusunun artik ne kadar bilgisayar basinda sabahtan aksama kadar geceye kadar .Biz kaldirmaya calissak laf soylesek sadece kendimize zarar veriyoruz .Evde kavga cikariyo evi esyayi birbirine katiyo hakaretler ediyo ozellikle anneme cok yukleniyo .Bu yuzden sirf annemin kardesimin huzuru kacmasin diye sustuk.Ama artik ben katlanamiyorum yerli yersiz annemle kavga ediyo ve eminim ki internette o kadinlarla alakali problem yasiyi ve anneme bulasiyo.Psikolojik sorunlu kesinlikle ama bunu kabul etmiyo.Hepimizin psikolojisini bozdu.Tehditte ettim bi keresinde annemede soledim ama inkar etti beni sucladi o kadin icin benim yegenim yasinda dedi bunlari konusup baskalarina duyurmayin bizi insanlara rezil etmeyin dedi.Napicam bilmiyorum ayni seylere devam ediyo sesim ciktiginda bagiriyo cagiriyo ben evime geliyorum ama tabiki evde annemlere problem cikariyo belkide vuruyo bile olabilir onlara ben uzulmim diye soylemiyolar bana.Kardesim soyluyo_Onlarin huzursuz olmamalari icin susmak zorunda kaliyorum.Annem cok guclu bi kadin k3ndine ait bi evi var hemsire 3 4 bin tl aylik geliri var kardesimide benide universite okuttu ayaklarimizin ustunde duruyoruz calisiyoruz babamin hayatimizin hicbiyerinde yeri yok hele hele annemin babama hic ihtiyaci yok ekonomik ozgurlugu var.Bosansa bile basimiza bela olcak cunku kendine ait hicbirseyi yok meslegi yok calissin emeklisi yok evi yok yasi olmus 57 kim ona is verir yine bizim basimiza bela olucak anlicaginiz .Psikolojik tedavi mi gormeli bilmiyorum alkol problemide var.

Babanı tehdit et ..:KK20:
Bu insanlar yaşlanınca deliriyor mu ..:KK34:
Deliriyolar gercekten bu 40 50 tas ustu insanlarin cogu boyle kimi gizli gizli kimi bole acemi olduklari icin internet kullaniminda yakalaniyolar hele o facebook yokmu ne yuvalar yakti. Allah hepsinin belasini versin.

İki kardeşte büyüksünüz okul veya çalışma hayatınız ne durumda bilemem eğer çalışma imkânınız varsa iş hayatına altın annenizide alın babanızı o netteki kadınlarla başbaşa bırakın gidin o evden

Yapicak sey belli annenize anlatin ve rezillik cikarin. Gercekten ise yariyor adam neye ugradigini sasiriyor. Olay cikarin babannenize amcalariniza halaniza anlatin rezil edin babanizi anneniz zaten bosanmaz bu yastan sonra babanizinda bosanmaya niyeti yok. Hem kadinlar uzaktan akrabanizmis onlara kdr gitsin bu rezilliginiz ancak oyle duzelir kocaman cocuklari var. Evlenseydim torunlarin olurdu hic mi utanmadin de. Susup saklamakla hicbir sey yapamazsiniz olay cikarin cirkeflik yapin

Yillardir yapiyorsa gercekten annenizin bilmedigini mi saniyorsunuz? Bence anneniz herseyin farkinda ama iste o son adimi atmiyor, atamiyor... Bende bunu anlayamiyorum... Zaten kendi ayaklarinin üstünde durabilen bi kadin neden böyle bir kocayi cekiyor? Ben olsam söylerdim anneme, ki dedigim gibi anneniz bence zaten biliyor...:KK14:

Bunu yıllardır devam ettiriyorsa annenin bilmemesine olanak yok, göz yumuyor muhtemelen
Bu saatten sonra değişeceğini sanmam

Neler oluyor bu babalara bu sitede gordugum 3-4 konu bu baslikta . Bence solemelisiniz annenize fazlada sasiracagini sanmiyorum herseyini biliyorsa. Cocuklari buyutmus calisan bi kadin niye cekiyor boyle bi adami.?

Annem bencede zamaninda olan bazi kadinlari fark etmis ama o zamanlar kucukmusuz falan diye yeltenmemis bosanma gibi biseye. Simdikilerden haberi yok yani belkide vardir bize soylememistir.Sadece yazistigi icin onemsemiyor da olabilir cunku dedigim gibi bes kurus parasi yok. Anlatmaya calisiyorum anneme mesajlari veriyorun ama konustugumuzda kurtulacagimi bilsem on kere bosanirdim asalak gibi yine bizim basimiza bela olucak huzurumuz olmicak diyor mantikli bakmak zorundayim diyor zaten annem babami coktan silmis en az 10 15 yildir ayni yatakta bile yatmiyorlar.Ama bu sekilde olmasina cok uzuluyorum adam evde yasiyo yemegini yiyo sigarasi aliniyo eve 5 kurus getirmiyo annemle iliskisi alakasi hicbiseyi yok neden bu adami cekmek zorundayiz ? Bunu kabullenemiyorum hayatimizdan defolsun istiyorum ona bakmak zorundamiyiz bize ne babalik yapti omrumuz boyunca nede anneme iyi bir es oldu ama kurtulamiyoruz :KK43: Herseyi yillarca sineye cektik , kardesleri hayatta ona bakmaz babaannem ogluna bile katlanamiyo iki gun gidip yaninda kalsa .kimse cekmek istemiyor sonuc olarak.Ve kizlar babamin boyu posu eli yuzu duzgun oldugu icin kadinlarda ona yaziyo e tabi boyle olunca begenilmek hosuna gidiyo kendini bisey saniyor. Ve gercekten sunu da gordumki babam zaten rezilin teki ama artim kadinlarda cok bozmus kendini ya adamin karisiyla fotolari var facede yinede yaziolar deli olucam ya hatta kadinlardan biri paylasmis facede " evli olupta bekar takilanlar karilariniz biliomu eslerinin bekar oldugunu , kocasi esi ve ben 3 u bir arada gibi olduk " gibi bisey yazmis bu ne arsizliktir ya :KK43: bu kadinlari tehdit ediorum umurlarinda diil midem bulandi bu insanlardan .

Geçen yıl ocak ayında doğum yaptım anne lerde kaldım iki ay babam bana eşime sürekli işyerinde ki bi kadından bahsetmesi beni supelendiriyodu zamanla annemi bosuycani söylemeye başladı ..telefonunu kurcaladimda bi kadının resimlerini mesajlasmalarini gördüm..kadın dul para veriyo kadına 8 ay bunu içime attım anneme anlatamadım ama kahroluyorum...başka bi şehire gidicez eşimin işi için birkaç gün kala dayanamadım anneme koca na sor onu niye işten atmışlar dedim...demez olsaydım.......

Annem yıkıldı aslında babam onu daha öncede aldatmisti ama 53 yaşında ve birsürü hastalıkları var ..babam ona gün göstermemiş hala daha gostermiyo...Annem konuşup anlattıktan sonra yere düştü kalp krizi geciriyo şansından onu kaybedeceğini sandım 10 dakika oldum oldum dirildim...kalp spazm geçirmiş..3 aydir sürekli kişiyi başı donuyo ...üzüntüden kulaklarında kiristalller oynamış ameliyat gerekiyormuş ama çok riskliymis.... babam hala faceden gorusuyo görüyorum ama bisey diyemiyorum....bosanamayacak bi kadına asla aldatuldigi soylenmemeli asla şimdi aynı evde yasiyo annem onu hala aldatan adamla

Babanız kendini frenlemiyorsa Annenize anlatın, anneniz duyar sa belki değişir babanı ,değişmese anneniz in evi var parasıda var ,babanız düşunsün,dal gibi ortada yada kendini düzene sokar tembel adam

Neden annenize bu kotulugu yapiyosunz?
Dusman yapar ancak su yaptiginizi.
Seneler once soylemis olsaydiniz su an anneniz coktan asmisti bosanma depresyonunu. Su an sen sakrak bi kadindi Allahin izniyle.

annenin işi gücü var, evi var, çocukları kocaman olmuş,
babanın alkol sorunu var, işi gücü yok, emekliliği yok, yani şimdi çalışmadığı gibi daha önce de çalışmamış
annen resmen bu adama bakıyor
şimdi düşün bir kadın evde yemek yapmasa, temizlik yapmasa, nette adamlarla yazışsa, çocukları küçükken birkaç defa kocasını aldatmış olsa, ne olurdu?
o adam onu 40 kere boşardı. hatta belki öldürürdü.
ama iş erkeğe gelince olmuyor. olamıyor.
sonuna kadar haklısın babanın s...tir olup gitmesi lazım. (çok özür dilerim ifadeler için ama vallahi doğrusu bu)
ama herşeyden önce annenin ona ...ol git demesi lazım.
annen demedikçe maalesef bi şey olacağı yok.
annen de diyecek olsaydı şimdiye kadar derdi, çekmezdi.
ha ben olsam yine de, evlat olarak annemi karşıma alır anne boşan Allahını seviyorsan, ne diye çekiyorsun bu adamı derim. Hani o da bir ihtimal belki yanında olduğumu bilmeye ihtiyacı vardır diye, hem de kendi vicdanım açısından.

bu arada:
çok yakın bir aile dostumuzun başına geldi. adam komşusu olan dul bi kadınla işi pişirdi (burada dullara laf etmiyorum yanlış anlaşılmasın sonradan öğrendik kadının 7. kocası olmuş bu adam, kadın profesyonel para yiyiyciymiş) karısını boşadı, tam çocuklarının üniversite çağında evi bıraktı, gitti o hatunla evlendi. çocuklarının düğününe bile gelmedi. hatun bunu bi güzel soydu soğana çevirdi, parası bitip hasta da olunca terk etti.
sonra ne oldu. oğlu ısrar etti. eski eşiyle tekrar evlendi.neymiş efendim babasıymış, ortada bırakamazmış...kadın kendisini bırakıp giden o adama bir de hasta olduğu için bakıyor şimdi..
bu oğlan da doktor...
işte size türk kafası.

yani maalesef, kafalar böyle. korkarım anneniz de bu yaştan sonra rezillik çıkmasın kocamdır filan diyordur. bu yaşa kadar baktım yine bakarım filan diyordur.
maalesef böyle, çok acı am bu kafaları değiştiremiyoruz. Annemiz de olsa kardeşimiz de olsa pek yapacak bişeyimiz yok.

Anneniz niye katlanıyo onu anlamadım hem çalışmıyor hem de huzursuzluk çıkarıyo pişkin pişkin. Annen ne yapmaya besliyo ki aldattığını bilmese bile boşanmak için yeterli sebebi zaten var. Bu yüzden de aldattığını söyleseniz de boşanmaz gibi geldi bana

X