- 4 Aralık 2011
- 72
- 20
- Konu Sahibi pinkberry1
Merhaba arkadaslar biz 26 ve 23 yasinda iki kardesiz.Babamiz yillardir annemizi aldatiyor.Onceden komsumuzun biriyle, meyhanelerden baska birileriyle, simdide facebook ve intrrnette kadinlarla yazisiyor. Yillardir gozumuzu kulagimizi kapattik gormezden geldik ama annem 57 yasinda ve kadincagiz cok yiprandi insanlar bu yaslardan sonra artik rahat ederim diyor ama annem hala ergen gibi bir esle ugrasiyir.Devamli evde sikinti sorun .Konustugu kadinlarla sorun yasar gelio anneme satasir ama annem bilmiyor baska kadinlarla konustugunu.Ben ve kardesim facebookunu acip goruyoruz ve en kotusude uzaktan akrabamiz olan kadinlar. Ve bu kadinlarin kimi evli kimi bekar .Ama hepsi babamin evli oldugunu biliyor kapak resmi bile annemle ikisinin fotografi. Cok detayli anlatip uzatmiyorum ama isin ozu bu.Annem babamin onu aldattigini bilmiyor.Babam zaten yillardir issiz gucsuz annem calisiyor babam onun eline bakiyor. Bosansa bile annemin basina bela olucak cunku hicbir varligi yok ne isi meslegi ne parasi ne evi hicbirseyi yok.Annemin verecegi 5 liraya bile muhtac bir insan.Napmaliyim bir akil verin , ben evliyim ve aklim hep onlarda cok uzuluyorum herseyi goruyorum ama anneme anlatamiyorum.Onalra yardim edemiyorum , annem mutsuzken mutlu olamiyorum .Sizce konusmali miyim ?