Babam annemi aldatiyor ve ben napmam gerektigini bilmiyorumm

ayrıca babınızın kemerlerinden çıkan o sarı saçlar.... ah kahrolası şeyler...babanıza o an hesap sorabilirdiniz bence...ama konuşmamışsınız!!!annem saçlarını sarıya mı boyattı?deyip içinizdeki öfkenizi babnıza o an kussaydınız keşke...bundan sonra babanız size belki daha farklı yaklaşırdı,en azından annenize söylemeyin diye...belki anneinze de daha iyimser daha ilgili olurdu...ama şimdi kimse birşeyin farkında değil diye kendi gönlünce davranıyor...uffff çok üzüldüm:19:

merhabalar,konunuz çok derin...öncelikle sabırlı olmalısınız.ben sizin yerinizde olsam anneme pat diye söylemek yerine şöyle yapardım: mesela demişsiniz ya,annem babam işten gelince yemeğini koyar önüne tabak dolusu diye...bir gün annenizden yemek yapmamasını isteyin.annenize çok yorulduğunu değişik birşeyler yapmasını isteyinj.mesela dışarı çıkıp komşulara gitmek gibi...yani babanız hazıra alışmış bence o yüzden annenizin yaptığı maximum performansı bile farketmeyecektir zaten gözü dışarda adamın...anneme babam ve çocukları için kendini fazla yıpratmaması gerektiğini söyleyerek annemi davranışsal olarak uzaklaştırırdım bazı şeylerden...annenize kendisi için yaşaması gerektiğiini söylerdim.:50:böyle annelere çokk üzülüyorum.Allah yardımınız olsun.

haklisin canim sanirim en iyisi bu olcak bunu yapmaliyim cünki kadin hep evde duruyor hic kendine zaman ayirmiyor sanki kiymeti biliniyormuki cok üzülüorum cok

bir şunu söylemek istedim,annenizi alın bir kaç gün bir yerlere gidin kafa dinleyin.hem kendiniz hem anneniz için.babanız biraz yalnız kalacak ama o sizi çoktan yalnız bırakmış ayyyyy çok sinirlendim.annene iyi bak canım ona bir şey olmasın.alakası yok belki ama şunu paylaşmak istedim.ben de babamın üzerine titrerdim alır heryere dr.hastanelere götürürdüm aman hasta olmasın başımızdan ayrılmasın diye,annemi de götürürdüm ama annem babam ve bizimle uğraşmaktan kendine bakmazdı.nitekim benim düğünümden 1 ay sonra tansiyona bağlı beyin kanaması geçirdi şimdi sağ taraı felçli kaldı,neye yaradı...
:59:

bir şunu söylemek istedim,annenizi alın bir kaç gün bir yerlere gidin kafa dinleyin.hem kendiniz hem anneniz için.babanız biraz yalnız kalacak ama o sizi çoktan yalnız bırakmış ayyyyy çok sinirlendim.annene iyi bak canım ona bir şey olmasın.alakası yok belki ama şunu paylaşmak istedim.ben de babamın üzerine titrerdim alır heryere dr.hastanelere götürürdüm aman hasta olmasın başımızdan ayrılmasın diye,annemi de götürürdüm ama annem babam ve bizimle uğraşmaktan kendine bakmazdı.nitekim benim düğünümden 1 ay sonra tansiyona bağlı beyin kanaması geçirdi şimdi sağ taraı felçli kaldı,neye yaradı...
:59:

ayy cok gecmis olsun canim ya allah kimsenin basina vermesin cok kötü bisey ya haklisin sanirim en iyisi uzaklasmak olcak ..:(

bu duruma tanık olmak olayın içinde olupta gerçeği söyleyememek gerçekten çok zor.babamın çok mesajlarını yakaldım. telefonunda kadın resmlerini gördüm.bir sosyal paylaşm sitesinde bir kadınla konuşurken yakaladım. ama o hala sanki hiç birşey olmamış gibi davranıyor.anneme nasıl söylerim nasıl ? uzun süredir babamı takip ediyorum o kadınla herhangi bir ileitişm halinde bulunmadılar. kadınla kendim bizzat konuştum tehdit ettim.aynı şekilde erkek kardeşimde konuştu. belki de bu yüzden babamın hayatında o kadın artık yok. belki de babamın utanmak gibi bir duygu aklına gelmiştir de vazgeçmiştir bu işlerden .:47:

bu duruma tanık olmak olayın içinde olupta gerçeği söyleyememek gerçekten çok zor.babamın çok mesajlarını yakaldım. telefonunda kadın resmlerini gördüm.bir sosyal paylaşm sitesinde bir kadınla konuşurken yakaladım. ama o hala sanki hiç birşey olmamış gibi davranıyor.anneme nasıl söylerim nasıl ? uzun süredir babamı takip ediyorum o kadınla herhangi bir ileitişm halinde bulunmadılar. kadınla kendim bizzat konuştum tehdit ettim.aynı şekilde erkek kardeşimde konuştu. belki de bu yüzden babamın hayatında o kadın artık yok. belki de babamın utanmak gibi bir duygu aklına gelmiştir de vazgeçmiştir bu işlerden .:47:

kahverengi sen sevgimisin ??? anlayamadim acaba ayni derdi olan baska biri mi

yok canim kahvrengi ben deyilim ayni derdi olan baska birisi..
ben dahalen anlatamadim kimseye ama bu son zamanlarda babam eve baglandi galiba yani öle gec saatlere kadar disarda durmuyor bilmiyorumki

insaALLAH öyle olmustur canim hatasini anlayip da pisman olmustur ve birdaha aynisini size yasatmaz insaALLAH

İlk olarak saygıya değer annemiz hakkında yorum yapmak istiyorum... Eminim ona anlatılsa "biliyorum" diyecektir... Kadın hisseder... Kadın anlar.... Ama kadın bütün bu düşüncelerini haykırmaya cesaret edemez... Aklından bile geçirmek istemez... Evde yapmakla yükümlü olduğu herşeyi yapar ve sahte bir gülümseme takınır, yatağına yatar, sırtını döner... Bir süre de bu böyle devam eder gider... Belli ki o da zamanını bekliyor ya da bilmiyorum düşünüyor... Ne yapılabilir diye belki de kurtarma aşamasındadır bazı şeyleri... Kimse kocasını bir kadın yüzünden ilk aşamada bırakmak istemez... Yuvası için herşeyi dener... Eğer dikkatli gözlemlersen anneni bir çok kez düşüncelere dalmış olarak bulman muhtemel olacaktır... Bence paylaş ve söyle birlikte kurtabileceğiniz bir şeyler varsa aile büyüklerini de dahil ederek çabalayın... Ama bir hata yapıldıysa bunun devamı da gelebilir ve gelecektir... Kendini üzme... Bu hayatta herkes baban gibi değil... Belki baban da bir hatanın içinde olduğunu anlayacaktır ve dönecektir... Umarım herşey düzelir ve yoluna girer... Hayırlısı olsun herşeyin...

Back
X