- 22 Ekim 2017
- 53
- 9
- 6
- Konu Sahibi denizgecee
Merhaba öncelikle. Aylardır içimi kemiren beni binbir türlü ruh haline sokan ve psikolojimi bozan bir olaydan bahsetmek istiyorum ne olur yardım edin. Temmuz ayında babamla ortak kullandığımız bilgisayarı aldım bakmak için, akşam saatiydi. Bir şey beni o bilgisayara itti. bakmam lazımdı sanki, nitekim öyle de oldu. Facebook'u açtım ve önüme fake bir hesap açıldı babama aitmiş. Olayın şokuyla ilk birkaç dakika kalakaldım. Sonra mesajları okudum 3-4 yıldır bir kadınla görüşüyor. kadın şehir dışında ama yüz yüze de görüşmüşler. hatta benim babam köyde yaşıyor emekli olunca yazları oraya gidiyor. kadını oraya bile getirtmiş. Elimde delil olması için mesajlardan birkaçını ekran görüntüsü aldım. Birkaç çirkin görüntü ve videoda vardı ama onları o an ki şok ile alamadım. Şu an psikolojik olarak çöktüm ne yapmam lazım bilmiyorum. Anneme söylersem onu boşar ve çok üzülür. insan söyleyemiyor işte. sonuçta aile yani. nefret edemiyorum ve ben tek çocuğum bu süreç beni de çok yıpratır. babam ile mi konuşsam diyorum o da ktü olur sanki. sizce ne yapmalıyım ?