• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam annemi aldatıyor

denizgecee

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2017
53
9
6
Merhaba öncelikle. Aylardır içimi kemiren beni binbir türlü ruh haline sokan ve psikolojimi bozan bir olaydan bahsetmek istiyorum ne olur yardım edin. Temmuz ayında babamla ortak kullandığımız bilgisayarı aldım bakmak için, akşam saatiydi. Bir şey beni o bilgisayara itti. bakmam lazımdı sanki, nitekim öyle de oldu. Facebook'u açtım ve önüme fake bir hesap açıldı babama aitmiş. Olayın şokuyla ilk birkaç dakika kalakaldım. Sonra mesajları okudum 3-4 yıldır bir kadınla görüşüyor. kadın şehir dışında ama yüz yüze de görüşmüşler. hatta benim babam köyde yaşıyor emekli olunca yazları oraya gidiyor. kadını oraya bile getirtmiş. Elimde delil olması için mesajlardan birkaçını ekran görüntüsü aldım. Birkaç çirkin görüntü ve videoda vardı ama onları o an ki şok ile alamadım. Şu an psikolojik olarak çöktüm ne yapmam lazım bilmiyorum. Anneme söylersem onu boşar ve çok üzülür. insan söyleyemiyor işte. sonuçta aile yani. nefret edemiyorum ve ben tek çocuğum bu süreç beni de çok yıpratır. babam ile mi konuşsam diyorum o da ktü olur sanki. sizce ne yapmalıyım ?

Annene anlat yaninda teyzen vs annene destek olacak biride olsun babanla konjsursan pisman olursun brn diyim yazik deilmi annen bunlari haketniyordur

Annene anlat yaninda teyzen vs annene destek olacak biride olsun babanla konjsursan pisman olursun brn diyim yazik deilmi annen bunlari haketniyordur
Teyzelerim biliyor ama onlar da anlatmam taraftarı değil. Çünkü annem dominant ve güçlü bir kadın babamı çok süründürür. Babam da öyle klasik türk erkeği falan değil ağırbaşlı kıskanç değil bana hiç karışmaz rahattır yani. bilemiyorum

Teyzelerim biliyor ama onlar da anlatmam taraftarı değil. Çünkü annem dominant ve güçlü bir kadın babamı çok süründürür. Babam da öyle klasik türk erkeği falan değil ağırbaşlı kıskanç değil bana hiç karışmaz rahattır yani. bilemiyorum
Baban oldugu icin ikilemde kaldin ama yasin kac bilmiyorum bu olayin basina geldigini dusunsene seni gaza getrmek deil nietim ben fikrimi soyluyorum asla saklamam o baskalarinin pesinde kosacak k bakmasin kimse benim annemden daha onemli birisi olamaz yuva kalmismi ortada adam baska kadinla gununu gun edio annense babanin kahrini cekio gerek varmi

Canım annem babam ayrı benimde geçmişte bunlarında ötesinde çok fazla sorun yaşadılar ve ayrıldılar 10 yıl önce. Ben bir ayrılığın acısını iliklerime kadar hissettim evlendim hala da üzülüyorum çünkü ikiside boşandıktan sonra evlendiler ve başlarına daha kötü şeyler geldi dikiş tutmadılar şuan ki sonuç annem yalnız.. babam yalnız.. düşünüyorum acaba tamamen yaşlandıklarında durum ne olacak buda beni üzüyor.. Sana tavvsiyem annene belli etmeden babanla konuş. büyük bi koz belki annene çok daha iyi davranmasına sebep olursun ona bundan vazgeçmesini söyle.. Bunu sen unutmazsın sana ağır gelir öğrenirse annene daha ağır gelir çünkü onda yaşamın ağırlığı var.. ama dediğim gibi benim konumuma düşersen daha çok üzüleceksin onların hallerine.. bende yaşanmışlığımla acizhane fikrimi söyledim umarım herşey güzel olur sizin için

Canım annem babam ayrı benimde geçmişte bunlarında ötesinde çok fazla sorun yaşadılar ve ayrıldılar 10 yıl önce. Ben bir ayrılığın acısını iliklerime kadar hissettim evlendim hala da üzülüyorum çünkü ikiside boşandıktan sonra evlendiler ve başlarına daha kötü şeyler geldi dikiş tutmadılar şuan ki sonuç annem yalnız.. babam yalnız.. düşünüyorum acaba tamamen yaşlandıklarında durum ne olacak buda beni üzüyor.. Sana tavvsiyem annene belli etmeden babanla konuş. büyük bi koz belki annene çok daha iyi davranmasına sebep olursun ona bundan vazgeçmesini söyle.. Bunu sen unutmazsın sana ağır gelir öğrenirse annene daha ağır gelir çünkü onda yaşamın ağırlığı var.. ama dediğim gibi benim konumuma düşersen daha çok üzüleceksin onların hallerine.. bende yaşanmışlığımla acizhane fikrimi söyledim umarım herşey güzel olur sizin için
Öncelikle sizin için de üzüldüm ama çok güçlü bir insan olmalısınız. Aylardır bunun ağırlığıyla nefes alıyorum. Beni anlıyorsunuzdur çok zor bir şey. Bir insan babasına güvenemiyorsa daha da kimseye güvenemiyor. Ben hayatıma kimseyi alamıyorum. Gerek sevgili gerek dost. Herkesi itiyorum, uzaklaştırıyorum. Ama her işte bir hayır vardır elbette. Benim bunları görmem gerekiyormuş diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim,sağolun.

Back
X