• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babama olan hırsımdan dolayı evlilerle ilişki kurma ilgim

O hirs degil icinizden gelen bir şey kadina uygunsuz sifatlar takmayi sevmiyorum ama tam da o sifattan kaynaklı bir sey.Benim bildigim yanlis görünce yanlışa yönelilmez o yanlistan tiksinilir.

Hayırlı işler kızım, kendine bir sürü de kılıf bulmuşsun.
Sana şunu diyebilirim.
Yaşın çok genç.
Her hatadan dönülebilir.
Kendi kendine drama yaratmayı bırak.
Artık çocuk değilsin yetişkinsin.
Okuyor musun, çalışıyor musun? Yaşıtlarınla arkadaşlık et, okuluna kariyerine odaklan, okumuyorsan da başlamak için geç değil.

Zoruna ne gider bilmiyorum. Seni hangi iyi cümle kendine getirir veya sert cümle aydınlatır bilmiyorum. Ama er yada geç sende evleneceksin. Sana yapılmasını istemediğin hiç bir şeyi başkasına asla hak görme . Evlilikte buna kusur denilmez şeref... denilir. Hata olsa olmasa da fark etmez. Bu arada rabbim senin gibileriden çoluk çocuğumuzu muhafaza eylesin gençlik kafasıyla senin gibilerden uzak dur diye tembihle büyütürüz bilmem anlatabildim mi. Bilmem zoruna gidip aydınlandın mı. Buna kendince kılıf bulup babamdan dolayı demişsin ama keşke annemden dolayı böyle başarılı oldum deseydin. Seçim senin ve bunu seviyorsun. Yasaklar hoşuna gidiyor. Para hoşuna gidiyor. Kimseyi günah keçisi ilan etme boşuna. Ypk illa psikolojik diyorsan git destek al.

Hayırlı işler kızım, kendine bir sürü de kılıf bulmuşsun.
Sana şunu diyebilirim.
Yaşın çok genç.
Her hatadan dönülebilir.
Kendi kendine drama yaratmayı bırak.
Artık çocuk değilsin yetişkinsin.
Okuyor musun, çalışıyor musun? Yaşıtlarınla arkadaşlık et, okuluna kariyerine odaklan, okumuyorsan da başlamak için geç değil.
Çalışıyor zaten işi var, genç kızları ve boşanmış kadınları pazarlıyor. Bir de utanmadan maddi durumu olmayanları zengin adamlarla tanıştırdım yazmış. Babası aldatmış da, travma olmuş da... Fuhuş call center kurdum, paranın dibine vurdum demiyor. Yarın da uyuşturucu işine girer patroniçe.

BDSM dedin ya senle orda bi yakınlaştık tatlı kıss 🥹
Ulan bide üşenmemiş uzun uzun yazmış :70:
Konu sahibiyle bdsm yapmayi bekleyen oto sanayi eşrafı

9B228B11-39BF-4A18-A06B-3EE2039A3773.webp

ayy iyi ki bir travma lafını öğrenmişsin. başka kimsenin de küçüklük travması yok anasını satayım, en travmatik sensin. herkes de böyle o..... luk yapmıyor. bana bu hayat tatlı geliyor de, para yemek hoşuma gidiyor, kıt aklımla erkeklerin karısı yerine beni tercih ettiklerini düşünüp tatmin oluyorum de ama anam babam yüzünden böyle oldum deme. kendine dürüst ol önce....

ayy iyi ki bir travma lafını öğrenmişsin. başka kimsenin de küçüklük travması yok anasını satayım, en travmatik sensin. herkes de böyle o..... luk yapmıyor. bana bu hayat tatlı geliyor de, para yemek hoşuma gidiyor, kıt aklımla erkeklerin karısı yerine beni tercih ettiklerini düşünüp tatmin oluyorum de ama anam babam yüzünden böyle oldum deme. kendine dürüst ol önce....
Ama travma deme öyle. Çok hassas kalpleri var. Bizim neki bunun yaşadığının yanında tufiiii 😀

Back
X