babam annemi aldatıyor

Canım çok zor bir durum ama annene söylesen daha kötü, abilerine söylesen daha kötü. Ya susacaksın ya da babanla konuşacaksın. Bilemiyorum ki bende. Birileri yorum yazsın bir fikir alışverişi olsun. Akıl akıldan üstündür. Çok üzücü bir durum gerçekten. :KK43:

annene söyleme ama en sakin abin hangisiyse onunla paylaş durumu, babanızı uyarın yani, çok sinir bozucu durum

bayramın 1. günü annem babamla tartışmış bu sebepten dolayı kimseye diyememiş çünkü elinde delil yokmuş durumu benim farkettiğimi anlayınca ki bende o konuşmaların fotografını çekmiştim.Annem içini bana döktü. O sırada abimler gelince bizi ağlak bir vaziyette gördü durumu kıvıramadık tabi.Onlarda öğrendi sonra babamla konuştular estiler gürlediler inkar etmiş allahtan o konuşmaların fotoğrafını çekmiştim onu görünce yüzü kızardı itiraf etti sonrasın 1 hafta abimde kaldık annem boşanma noktasına kadar geldi en son babam bana mesaj attı dışarı bu olay duyulmadan kapatın özür diledi ve sonunda da göz dağıda verdi gelmezseniz babanızı kaybedersiniz tarzı .Açıkcası bu vebali almak istemedim zar zor annemi ikna ettim gelirsem kızım için gelirim dedi ve ailemizin bir kısmı bu olayları bilmiyor onlarda üzülmesin diye .dün akşam eve geldik Mecbur kalmadıkçada babamla konuşmayı düşünmüyoruz. Buda bir ihanettir her nekadar erkek milleti reddetsede . Babamı asla affetmiycem.

Sakın cnm sen uzak dur ayni olay benm basima geldi tabi bunu yapan annemdi babam degil ama arada kalan ben oldum yine sozde annemede iftira attim simdiki aklim olsa hayatta karismazdim.
Bence yapma bizzat yasamis biri olarak soyluyorum onlar geri barisir arada kalan yine sen olursun :KK43:

Oncelikle annene sakin soyleme. Cevremden biliyorum olan kadina oluyor. Psikoloji mahvoluyor. Tek yapicagin sey, babanla konusup resti cekeceksin. Tabi kanitlar bulundur elinde, yoksa inkar eder yag gibi uste cikar.

"Bu vebali almak istemedim" derken tek taraflı mantık yürütmüşsünüz, boşanma noktasındaki kadını ikna edip geri döndürerek.
Bu tarz durumlarda adam alışkanlığını kolayca bırakamıyor, sadece daha iyi saklamaya çalışıyor. Tekrarlaması halinde anneniz yine yıkılacak.
Boşanmaları daha iyi olurmuş.

Bugunde hep babalar aldatiyor ya ne hikmetse..

Acik acik soyle utanmasi varsa zaten bitirir
Aynen utanması varsa bitirir arkadaşın yazdığı gibi yoksa uzatmalar oynandıkça içinden çıkılmaz dert olur ailenizde Allah yar ve yardımcınnız olsun canım amin

Bide dini imanı paravan yapmıyorlar mı böyle konularda, deli oluyorum..

Annenin rahatsızlığı olmasa elbette söyle derdim ama bu durumda annene duyurmamak en mantıklısı..
Abinler anneni de düşünerek tutacaklar kendilerini, kötü şeyler yapmayacaklar ve bu işi beraberce halledeceksiniz..

Zor bir durum..Ne diyeyim ki..

X