• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam annemi aldatıyormuş ve annem babamı evden kovmuş...

Şu anda çok üzgünüm gerçekten ne tepki vereceğimi bilmiyorum. Ben üniversiteden beri yani 7 senedir ailemden ayrı başka bir şehirde yaşıyorum. Yılda bir kere ziyaretlerine giderim, çok kalmam. Bunda babamın payı büyük, pek anlaşamıyoruz. Her şeye karışır, yorum yapar, hayatımı yönlendirmeye çalışır.

Neyse sabahın köründe annem aradı beni, dedi ki "babanı evden kovdum, başka bir kadınla görüşüyormuş, haberin olsun". Sabah iş için evden çıkarken bavulunu da alıp çıkmış. Nereye gidecek dedim, "o kadının evine gider herhalde ne bileyim" dedi. Bu noktada çok önemli bir bilgi vereyim, annemle babam resmi olarak boşanmış durumdalar. 30 yıldır beraberler ama on yıl önce boşandılar sebebi de annemin yetim maaşı almak istemesi. O yüzden nafaka filan hiçbir şey de istememişti.

Durumdan hiç haberim yoktu bana hiç bahsetmemişti ama annem uzun süredir şüpheleniyormuş aldattığından. 53 yaşında babam sürekli elinde telefon varmış ve gizli gizli telefonla konuşuyormuş bir süredir. Yürüyüşe çıkıyorum ya da markete gidiyorum diye gece çıkıp yarım saat bir saat gelmiyormuş. İşten eve geç geliyormuş fazla mesai ya da arkadaşı evine bırakıyorum bahanesiyle. Annem çalışmıyor ev hanımı. Yetim maaşı var sadece. Oturdukları ev kendi evleri değil kira. Babam çalışıyor, kirayı faturayı o veriyor. Babamın üzerine birkaç dairesi var kiralarını alıyor ama annemin malı mülkü yok, çalışmıyor da. Adamı evden atmış ama hiç geliri olmadan nasıl yaşayacak orda?? Evet aldatılmış sineye çeksin demiyorum ama ne yapacak şimdi? Anneni yanına al diyecekleriniz olacaktır belki ama ben şu anda erkek arkadaşımla yaşıyorum ve yazın evlenip yurtdışına yerleşme planımız var. Kardeşim filan yok, annemin kardeşleri var ama onlar da evliler ve annemle pek anlaşamıyorlar açıkçası, yanlarına alırlar mı bilmiyorum. Ne yapmalıyım?
anneniz kazdığı kuyuya düşmüş aslında hiç hakkı olmadan yetim maaşı almış adamlada gül gibi otururum demiş ama ilahi adalet tecelli edip sap gibi kalmış kocasının bi kaç dairesi olup bu maaşa tenezzül ettiği için üzülmedim sende hayatına bak belki ilerde evlenirsin de

Back