- 1 Ekim 2023
- 4.491
- 16.473
- 128
- Konu Sahibi Ceydaa3435
18 yaşında bir kız neden okumaz neden? Bu suç olmalı!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski konuları açmazsan sevinirim çünkü rahatsız oluyom böyle bi sıkıntım vardı buraya anlattım diye böyle yüzüme vurmayınÜsluba bak. Yine canın sıkılıyor belli, yediğin dayaklar az mı geldi? Bir işe girip çalışman senin hayrına olur. Can sıkıntısından tanımadığın erkeklerle sanal seks yapmayı bırakırsın belki.
Sizi trollemiyorum telefonum kardesimde girip bakıyor uygulamaya o yazmıştırCeyda bizi trollüyor musun ceyda? Bütün konuların sınavla, ders çalışmakla falan ilgili.
İşe gir de kafan bir şeylerle meşgul olsun, böyle şeylere sarma diyom.Eski konuları açmazsan sevinirim çünkü rahatsız oluyom böyle bi sıkıntım vardı buraya anlattım diye böyle yüzüme vurmayın
Okudum lise bitti18 yaşında bir kız neden okumaz neden? Bu suç olmalı!
Sizi trollemiyorum telefonum kardesimde girip bakıyor uygulamaya o yazmıştır
Sınavım yokCeyda sen sınava hazırlanmıyor muydun ya?
Ayy ne alaka yaMune bu ergenusa bir bakabilir miyiz? Canı sıkılıyor gibi.
Dilenmekmi bubugun baban para vermez yarin kocan para vermez aferim valla hem okuma hem bi meslek bir dil ogreneyim çabasına girme, dilen dur madem.
O zaman çalışmalısın Ceyda. Ne zamana kadar babandan para isteyeceksin?Okumak güzel değil bana göre hevesim yoktu
EvetDilenmekmi bu
Kardeşiniz kaç konu açmış öyle?Sizi trollemiyorum telefonum kardesimde girip bakıyor uygulamaya o yazmıştır