- 25 Haziran 2016
- 7.500
- 13.338
- 248
- Konu Sahibi Ceydaa3435
Onlar okul dersane için istiyor baban bunları gerekli gördüğünden veriyor.neden okul okumuyorsunuz yada sınava hazirlanmiyorsunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen niye girmiyorsun sınava.Evde oturup gezme için babandan para beklersen adam haklı tabiki vermez.Bak kardeşin ne güzel burs kazanmış çalışıyor.Sende boş duracağına ya iş bul ya sınava çalış.Küçük de değilsin artıkYok ben sınava girmicem ama kardeşim var giricek dershanesini kazandı bursmu ne kazanmış yani oraya para vermiyor babam
Bence baban senin cokta para harcamani dışarı çıkmanı istemiyo olabilir. Çünkü okuyan varmis evde malum hayat cok pahalı. Çalışsan sen aslında cok rahat edersin canimParam kalmadı diyo sadece
Abla herkes geziyor herkesin ihtiyaci var. Kardeşim çok zeki benim kafam almıyor ders falanSen niye girmiyorsun sınava.Evde oturup gezme için babandan para beklersen adam haklı tabiki vermez.Bak kardeşin ne güzel burs kazanmış çalışıyor.Sende boş duracağına ya iş bul ya sınava çalış.Küçük de değilsin artık
Aynen vallaBen olsam babama ben üvey miyim diye sorardım![]()
Kafam almıyor okulu dersiOnlar okul dersane için istiyor baban bunları gerekli gördüğünden veriyor.neden okul okumuyorsunuz yada sınava hazirlanmiyorsunuz.
Herkes baba parasıyla gezmiyor malesef.O zaman dedikleri gibi gir bi pastaneye markete işe kendi paranla gez doyana kadar.Babanın parası hepinizin gezmesine nasıl yetsin insaf birazAbla herkes geziyor herkesin ihtiyaci var. Kardeşim çok zeki benim kafam almıyor ders falan
Okumak güzel değil bana göre hevesim yoktuOkumuyorsun ve calismiyorsun. Baban muhtemelen is bulup calisman icin zorluyor seni ya da gercekten az parasi var ve okuyan cocuga veriyor.
Okumayi neden dusunmedin?
İhtiyacın varsa çalışıp ihtiyaçlarını karşılayacaksın. Baban hepinize birden yetişemiyor belli ki, önceliği okuyan evlada vermiş haklı olarak.Abla herkes geziyor herkesin ihtiyaci var. Kardeşim çok zeki benim kafam almıyor ders falan
İsterse yettirir abla ben işle uğraşmak istemiyorumHerkes baba parasıyla gezmiyor malesef.O zaman dedikleri gibi gir bi pastaneye markete işe kendi paranla gez doyana kadar.Babanın parası hepinizin gezmesine nasıl yetsin insaf biraz
Çalışmakla uğraşmak istemiyom ama yaİhtiyacın varsa çalışıp ihtiyaçlarını karşılayacaksın. Baban hepinize birden yetişemiyor belli ki, önceliği okuyan evlada vermiş haklı olarak.
okumuyor çalışmıyorsan ne yapıyorsun diyor arkadaşAnlamadım neyi napıyorum
Kızıyım sonuçta biraz insanlık lazımHiç bir şey yapmıyorsun oturup para bekliyorsun. Okuyor musun yok çalışıyor musun yok. Hiçbir şey yapmazsan imkanlara razı olacaksın
Oturmuyom bende evde iş yapıyom zatenokumuyor çalışmıyorsan ne yapıyorsun diyor arkadaş
hiç bir gayen yok öyle oturuyorsan baban kızıp da vermiyordur
Kıyamam… okumak istemiyom, çalışmak istemiyom, babam para versin gezeyim istiyomÇalışmakla uğraşmak istemiyom ama ya
Valla bugün bir arkadaşınla oturup bir hamburger yesen bir iki bir şey içsen en 500 600 kusura bakma yetişemiyor demek ki. Evet insanlık lazım günah o anne babaya da kalkta işe girKızıyım sonuçta biraz insanlık lazım
Babana da biraz insanlık lazım yazık adama nereye kadar sizi sırtında taşıyacak acaba azcık düşünceli olun da yardımcı olun adama.Allah yardımcısı olsun.İsterse yettirir abla ben işle uğraşmak istemiyorum