babam bana takmış durumda..

Oyledeguzel

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
752
8
16
İstanbul
ben bu hayatta şunu öğrendim; babasının sevmediğini el oğlu sevmiyor.
babasının sevmediği kızların eş tercihi hep hatalı oluyor.

Son düzenleme:
Çalışıp kendi ayaklarınızın üstünde duruyorsanız neden bu eziyetlere katlanıyorsunuz ki? Kendi evinize çıkın tabi o kadar kolay bişey değil ama kafanız rahat olur en azından. Bir yetişkin bireysiniz sonuçta bunlara katlanmak eminim daha zordur.

inş. bundan sonra yüzün güler Allahım şansını da bahtını da açık etsin.

bu babayla insan ne kadar normal düşünebilir ki (
annem dün babama "o kız senin yüzünden bütün erkekleri senin gibi sanıyor evlenmek istemiyor haberin var mı" demiş.
"benim sabrım bitti kırıcam heryerini" diye cevap vermiş

hayır ne yapıyorum bilmiyorum neye bu kadar doluyor, sabrettiği ne var bi anlasam

28 yaşımdayım ve inan kendime yetecek güçteyim.
Ama, ben yalşnız yaşamak annemden ayrılmak istemiyorum ki

benim babama verdiğim parayla ben kendime ev alırdım düşünün.
annemde bende kardeşimde resmen senelerdir ona bakıyoruz.
tarım emeklilik primlerini yatıran emekli eden annem ve biziz.
bir gün gidipte çalışmış değil, orda burda inşaatlarda.

Hayır insan evlatlarını kıskanır mı?
resmen kardeşim ve benim önümüze set koyuyor.
erkek kardeşim 27 yaşında adam ona bile böyle davranıyor.

işiniz gücünüz var arabanız var?
niye ailenize bağlı yaşıyorsunuz hala :44:
kendi ayakları üzerinde duran bir insansınız.

ayrıca baban yüzünden yanlış tercih yapmazsın ve babasının sevmediği kızı el adamı sevmez diye birşey yok bunu aklından çıkar.

içinde merhamet vicdan ve sevgi olan biri karşına çıkar umarım.

bir baba evladına nasıl bu kadar öfke dolu olabilir anlaması gerçekten çok güç ben anlayamıyorum en azından...rabbim yardımcın olsun...

sence böyle bir baba ayrı bir ev açmam durumunda ne yapar?
ben sana diyeyim gözü dönüp beni rahatsız eder sürekli.
adam kendi evinde beni rahat bırakmıyor ki.
sürekli arkamdan sinsi sinsi iş çeviriyor.
arabamın kilometresine bakıp gezdiğim yerleri çıkartma derdinde.
çip bile takmıştır eminim.

bir baba evladına nasıl bu kadar öfke dolu olabilir anlaması gerçekten çok güç ben anlayamıyorum en azından...rabbim yardımcın olsun...

sadece bana değil ki,
her bayram da annem bayram sabahı dayak yiyor üç senedir.
bir bayramda annemi hırpalamadığını bilmiyorum.
onu geçtim erkek kardeşimi öyle bir sindirdi ki çocuk karşısında tirtir titrer hala.
bana olan hıncı beni iradesi altına alamaması, sindirememesi.
ona cevap vermem ve hakkımı savunmam.
ama, biraz daha üstüme gelirse gideceğim o evden.

annenizi döverken siz ne yapıyorsunuz..
erkek kardeşiniz de koca adammış sonuçta.
arayın polisi darp etmekten burnu sürtsün biraz. bu kadar da olmaz. sineye çekmeyin.

annenizi döverken siz ne yapıyorsunuz..
erkek kardeşiniz de koca adammış sonuçta.
arayın polisi darp etmekten burnu sürtsün biraz. bu kadar da olmaz. sineye çekmeyin.

annemi bizim yanımızda dövmüyor ki, işteyken biz kadını hırpalıyor.
bedeni darpları geçtim psikolojik şiddeti zaten başa bela.
bayramda bir kere yanımızda dövmeye kalktı, kardeşim ki kardeşim çok korkar babamdan, önüne durdu kendine gel dedi.
bu sefer çocuğa vurmaya kalktı tabi gücü yetmedi çekti gitti.
beni dövmeye kalktığında da kardeşim çıktı önüne.

biz asla annesini dövdürecek evlatlar değiliz ama, işte bir insan yetiyor.
bir insan bütün evin psikolojisini, bütün hayatını mahvedebiliyor.
allaha tek duam alsın canını kurtulalım.
ne uzakta ne yakında o adam herşeyiyle zarar.

bazılarının varlığı zarar işte böyle...
annen boşanmayı düşünmüyo mu..
sen ve erkek kardeşin koca koca insanlarsınız..
çekin alın annenizi de, üçünüz yeni bi hayat kurun..
o da ne hali varsa görsün..
siz küçük olsanız neyse de, annenizi, kendinizi ezdirmeyin bu adama..
dağ gibi arkasında durmanız lazım annenizin, birbirinizin...
basın gidin

Son düzenleme:

Annem istemiyor tipik anadolu kadını alışmış artık anlayacağın.

Seni anlayabiliyorum canım... Benim babamda asabi dediğim dedik ve çok kuralcı bir insandı... Biraz eski kafaydı.. Ve bazen küçük şeylere takıp bana zindan ederdi hayatı ha severdi kızıyım sonuçta ama çokta tartışırdık kendisiyle.. Durduk yere kendi kendine olmadık sorunlar çıkarırdı ortaya eve geç gelince koca bir kavga yani o öyle yetişmiş sonuçta onun huyu buydu.. Gelince muhakkak el öpülecek, onun yanındayken bacak bacak üstüne atılmayacak , su verirken iki el üst üste tutulacak,ekmek ziyan edilmiycek vs..Bende evin asi kızı modelinde olduğum için ondan korkmazdım açıkçası Şimdi evlenince anladı benim iyiliğimi o asi çıkışlarımın doğru olduğunu ben yuva sahibi olunca anladı sende akışına bırak sıkıntı etme kendine ....

bosanmiyosa bosanmasin annen, siz ucunuz ondan uzakta gerekirse farkli bi sehirde yada gucenli bi sitede ayri eve cikin, annende onsuz hayat nekadar guzel vehuzurluymus gordugunde bosanmayada ikna olur bence. gerekirse ona uzaklastirma emride alirsiniz evinize yaklasamamasi icin, oda surunsun dursun. ha boyle yapamiyosaniz, bunu dedigim icin tepki alabilirim ama kardeside sende adami bi guzel benzetin, gorsun dayak ogke diil boyle atilirmis ve bidaha ne size ne annenize el kaldirmaya cesaret edemesin. yok insan baabsina hic boyle yaparmi zirtbirt denilcek belki ama bu insnin babaligi sadece sizin annenizin rahmine dusmeniz noktasinda yasanms vebitmis. buna baba denmez. babalik hakki falan digede biey olmaz bu adamda. cok ciddiyim bu konuda. yada annen soyle bi guzel cinnet gecirsin, alsin ekine tabak canak dagitsin evi, sovsun saysin icinde ne varsa doksun allahtan korkmaz kuldan utanmaz desin bosltsij icini, toplasin btun ko msulari eve rrzil olsun adam. ay nefret ediyoum bu tip baba sifatli insanlardan! allah yardimcinzi olsun sizlerjn uzerine ona karsi bi kalkan koysun hicbirinize yaklasmaya bile korksr olsun agzi dili baglasin kotu soz edemez olsun insallah.

Anneme zaten ölde bi daha evleneceğim ben diyormuş.
Annem çok hasta psikolojisi de sağlam değil boşanmanın yükünü kaldıramaz inan ki ama, böyle giderse terk edeceğiz evi artık onunda sabrı kalmadı.

Ve annem cinnet geçirdiğinde bigün sokaktaydık o kadar insanın içinde annemi dövmeye kalktı komşular zor tuttu.

Öyle kuldan utanmaz allahtan korkmaz bir adam.
Ne evladına acıyor ne karısına.
Şimdi de takmış arabayı satacağım sanki kendi arabası.
Adamın zihniyeti benim çatımın altında kim varsa herşeyi benimdir.
Ki o çatı o ev bile annemin emeği olmadan asla yapılamazdı.
Tembel, çalışmaz, bulduğunu yer.
Hangı huyunu anlatayım bilmiyorum.
Eğer bi gün anneme bişey olursa onun yüzüne bile bakmam!
Tek duam annemden önce canını alsın Allah onun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…