• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam beni azarlıyor

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.501
333
Kizlar babam beni azarliyor okula gitmedigim icin. Universite okuyorum 1. Siniftayim. Bugun sadece 1 dersim vardi 1 saat baska dersim yok. Evden gidip geliyorum okul 40 dk uzaklikta. Bende gitmedim evden calisirim dedim. Az once sordu niye gitmiorsun diye acikladim kiyamet koptu resmen. Ben okumak istemiyor musum gecen sene sinifta kalmisim okuldan aldiracakmis beni. Bende baba okumak istemesem zaten soylerim hergun gitmek zorunda degilim gecen sene sinifta kaldim cunku bolumumu sevmiyordum derslere girmek gelmiyordu icimden ama bolum degistirdim sorun yok ben telafi ederim dedim. Zaten 24 saat ders calisiorum kizlar. Goruyolar annemde babamda. Aptal degilim elbette gecen sene yaptigim hatalari tekrarlamicam sinifta falan kalmiycam ama bana guvenmiyorlar sanirim. Bu da beni uzuyor.

Baban ne yapiyorsa ne diyorsa , senin gelecegin icindir .
Senin okuman babana degil sana faydasi olucak , kimseye muhtac olmadan yasayacaksin...
Simdi babana kiziyosun ama ilerde banana tesekkür edeceksin boyle davrandigi icin...

Geçen sene sınıfta kalmışsın bu sene de aynı hataları yapma diye uyarıyordur. Sonuçta okulu bitirince senin yararına olacak seni düşündüğü için yapıyor. :)

Olsun, benim arkadaslarimin kizi hangi bolumde okuyor, kacinci sinif bunu bile bilmeyen babalari vardi.
Hic uzulme baban seni dusunuyor, vize puanlarini yuksek tutmaya calis, notlarinin yuksek oldugunu gordugu ve senin bu bolumde basarili olacagini anladigi zaman bu tutumu yavas yavas degisecektir.

Ama bazen beni sinir ediyor :) kendi kendime sarki soyluyorum ben sarki soylemeyi seviyorum. Az once kizdi sen git sarkici ol okumazsin sen falan diyor :) Ama simdi opmeye gidiyorum barisicaz :KK36: Ama tabiki arada okulu asma hakkim var yani sizde yapmadiniz mi ayni seyi :)

Bazı babalar var aynı senin baban gibi,çok şanslısın
ama bazılarıda var ki çocuklar baba beni okula gönder diye yalvarıyo.
Derslerine dört elle sarıl ve babanın güvenini kazan derim :KK66:

benim babam notlarımı bile şifremle girip takip ederdi...çoğu zaman ondan öğrenirdim final vize notlarını
benim için uğraşan, okutan beni notlarıma kadar önemseyen bir babam olduğu için çok şanslıydım.
baban senin iyiliğini istiyor...
biraz da kızmış belki seni ne kadar önemsediğini anlamadığını aynı hataları tekrarlayabileceğini düşünüyordur. ve bunu kızgınlık olarak sana yansıtıyordur

yine kalacaksın diye korkuyorlar belli ki..
ders saaatlerini niye söylüyorsun ki söyleme bizimkiler bilmez mesela hiç...
sen de notlarını düzgün tut ki hesap vermek zorunda kalma sürekli..

adamın içi gidiyor sana ,neyseki öpmeye gidiyormuşsun hadi bakalım:KK51:

yine kalacaksın diye korkuyorlar belli ki..
ders saaatlerini niye söylüyorsun ki söyleme bizimkiler bilmez mesela hiç...
sen de notlarını düzgün tut ki hesap vermek zorunda kalma sürekli..

Ah keske soylemeseydim. Ders programimi gosterdim herseyi biliyorlar :)

Ama bazen beni sinir ediyor :) kendi kendime sarki soyluyorum ben sarki soylemeyi seviyorum. Az once kizdi sen git sarkici ol okumazsin sen falan diyor :) Ama simdi opmeye gidiyorum barisicaz :KK36: Ama tabiki arada okulu asma hakkim var yani sizde yapmadiniz mi ayni seyi :)

seni aşka getirmek için damarına basıyor:KK53:. vizelere az kalmışken asma canım okulunu... vizelerin yüksek olması gerek.

Back
X