• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam benim için bir hiç .

• Konu Sahibi Konu Sahibi pirateseda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pirateseda

Ziyaretçi
17 yasındayım. ve babamla hıc adam gıbı anlasamadık. sınırlı bır adam . kuccukken yapmadığı ezıyet kalmadı ettıgı hakaretlerde cabası. suan annemle babam ayrıldılar 3 sene oldu. resmen hayatıma ettı. ama sesımı cıkaramadım hıcbır zaman . sımdı ıse buyuduğumden olsa gerek arada laf soleybılıyorum ama kısıtlı . eve gelmesını dahı ıstemıyorum çnku bırlıkte yasıyoruz evde mecbur oldugum ıcın okulum burda.annm ise baska yerde oturuor. napıcam bılmıyorum ıns bu sene sınavı kazanıp annemın yanına gıtmek ıstıyorum . babamdan nefret edıyorum ... !!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke benim babam da hayatta olsaydı da beni hiç sevmeseydi...:delphin:

Benim sevgim yeterdi ona da bana da...

offf :/ bnde yasamasını dahı ıstemıyorum artıkkk.... uzaklassın bızden :(

henüz hiç bir şeyin farkında değilsiniz ne kadar önemli biri olduğunu fark edememişsiniz..
yazık..
babanızın ölümünü dileyecek kadar cühela konusmuşsunuz..
ne dıyım ...
eksikliğini yaşayınca anlarsınız değerini..

henüz hiç bir şeyin farkında değilsiniz ne kadar önemli biri olduğunu fark edememişsiniz..
yazık..
babanızın ölümünü dileyecek kadar cühela konusmuşsunuz..
ne dıyım ...
eksikliğini yaşayınca anlarsınız değerini..

yasamadan kımse bılemez tabıkı bu laflarına hak verıyorum ama benım aıle cok karısık ıkı trfta.. anlıcağın aıle kvramını tadamadım ben ..:çok üzgünüm:

ah ah birde ben anlatsam babamla olan baba-kız ilişkimizi,yıllardır konuşmuyoruz ve ona çok kırgınım ama Allah ona uzun ömür versin,herşeye rağmen onu çok seviyorum,bugün kollarını açsa düşünmeden koşar sarılırım ama işte...Diyeceğim ne olursa olsun o sizin babanız,değerini birgün anlarsınız.

Benimde babam şuan bnm için bir hiç ama ailevi yaşadığımız tatsızlıklardan dolayı. Allah uzun ömürler versin ama gözümüzün içine baktı bugüne kadar kardeşimle benim sadece şuan kızgınım annemle ayrılıklarında bizide suçladığı ve bizdende ayrıldığı için.

Siliceksen neden açıyorsun konuyu?
Yok yani bi garipsin sen!
Açma amacın ne silme amacın ne?

tam olarak ne yaşandığını yazmamışsın nerden bilelim kim haklı kim haksız?

Back
X