Babam bizi başından atmaya çalışıyor.

Yok kurtulmaya calısıyo.Evde de sürekli kavga cıkarır ezer bızı.Hanı derdın var mı falan hıc sormaz.Para getır der sadece
Filmlerdeki gibi baba desene. Haklısın böyle babalardan kaçmak içinde yanlış evlilk yapan bisürü genç var. Sen akıllısın maşaAllah. Kardeşinede destek ol derim. Oğluna da böyle mi acaba?

Baban ölse üzülmezsin bence.
Sana bir şey söyleyeyim. Çok akıllı bir insansın belli. İnsan aklıyla varolur. Bu yönden çok avantajlısın. Bence senin önün açık. Neyin ne olduğunu biliyorsun. Burda öyle mantıksızlık örnekleri okuyorum ki, valla ülkede senin gibi aklı başında kızların da olduğunu görmek iyi geldi. Okul ve iş yönünden ne yapacaksan bir an önce yap ve kendi evine çık bence.

farklı şehirler bile olsa devlet-özel iş imkanlarını değerlendir. hiç korkma. hatta şehir dışı daha iyi olur şu durumda. baban ölse de üzülmezsin. en fazla istediğin baba kız ilişkisi yaşayamadığın için üzülürsün. ama onun ölümüne değil.

Ölürse üzülür müsünüz bilemem de
Evlenince esinizin anasinin babasinin catlak ciktigini gorup de oy benim babam olaydi dersiniz kesin.

Baban ölse üzülmezsin bence.
Sana bir şey söyleyeyim. Çok akıllı bir insansın belli. İnsan aklıyla varolur. Bu yönden çok avantajlısın. Bence senin önün açık. Neyin ne olduğunu biliyorsun. Burda öyle mantıksızlık örnekleri okuyorum ki, valla ülkede senin gibi aklı başında kızların da olduğunu görmek iyi geldi. Okul ve iş yönünden ne yapacaksan bir an önce yap ve kendi evine çık bence.
Atanırsam zaten uzak yere gıdıcem.Gerı dondugumde de tek yasıycam aılemın yanında degil.Özelde calıssam da para bırıktırcem.Evlenmezsem babam cok baslı yaparsa ayrı eve cıkarım annemı de alıp.Cok sagol bu arada :)

Ölürse üzülür müsünüz bilemem de
Evlenince esinizin anasinin babasinin catlak ciktigini gorup de oy benim babam olaydi dersiniz kesin.

Hiç öyle demedim ben . Hayatta hiç kimse babam kadar uzemedi beni. Eşiminkilerin yararı yoktu ama zararı da yoktu. Ki aylarca gitmem ameliyat düğün mecburen gideriz uzmeden gondermezler sağolsunlar.
Benim babada konu sahibininkine benzer bu arada.

Ölürse annem yalnız kaldı diye üzülürüm sadece.

Hiç öyle demedim ben . Hayatta hiç kimse babam kadar uzemedi beni. Eşiminkilerin yararı yoktu ama zararı da yoktu. Ki aylarca gitmem ameliyat düğün mecburen gideriz uzmeden gondermezler sağolsunlar.
Benim babada konu sahibininkine benzer bu arada.

Ölürse annem yalnız kaldı diye üzülürüm sadece.
İste o sizsiniz ama ;) dunyanin en gereksiz kpi ve kvsi ciksa karsiniza ayni seyi diyemezdiniz. Sansiniz yaver gitmis ne mutlu. Ama oyle olmayanlar maalesef cogunlukta

Hayatta insanı babası kadar kimse uzemiyor.cunku diğer insanlarla görüşmezsin biter seni bir kere uzerler. Ama anne baba olunca komple kesemiyorsun görüşmeyi. Ve 6 ay gitmesen gelince el üstünde tutacağına yine uzecekler.
Kardeşini 20 yaşında kıza sormadan görücü çağıran bir baba seninki ne özlersin ne üzülürsün. Sen kendi yolunu çiz işine gücüne sarıl. Çok calis atan.ozel okullarda başla. Tek güvencen işin olacak hayatta.

Çok haklısınız.Kpssyi her yıl denıycem.Tekrar özel okullara başvurucam.Para biriktiricem.Zaten iş gibi güvencem olunca bayramdan bayrama gelsem yeter
Hayatta insanı babası kadar kimse uzemiyor.cunku diğer insanlarla görüşmezsin biter seni bir kere uzerler. Ama anne baba olunca komple kesemiyorsun görüşmeyi. Ve 6 ay gitmesen gelince el üstünde tutacağına yine uzecekler.
Kardeşini 20 yaşında kıza sormadan görücü çağıran bir baba seninki ne özlersin ne üzülürsün. Sen kendi yolunu çiz işine gücüne sarıl. Çok calis atan.ozel okullarda başla. Tek güvencen işin olacak hayatta.

26 yasındayım.Fızık bıtırdım.Tekrar kpssye hazırlanıyorum.Olmazsa işe giricem sürekli
Derhal ekonomik özgürlüğünüzü kazanın. Bir işe girin. Babanızın yaptığı yanlış ama sizin de bu durumda boş durmanız yanlış. Çalışın paranızı kazanın ve kendiniz için bir gelecek planlayın. Birilerinin sizin için gelecek planlamasına izin vermeyin

Back
X