• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam boşanmıyorum diye bana küstü

truvahelen

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
52
Puanlar
48
5,5yiliik evliliğim var.Çok kavgalı gürültülü geçti ama birbirimizi hep sevdik.Neyse 3hafta önce memlekete ailemi görmeye geldim.Eşimle telefonda yine kavga ettik.Bu sefer eşim babama söylemis olanları.Babam da şimdi gitme oraya, boşan diyor.Ben de gidicem dedim biz kavga edip,barisiyoruz normal dedim diye küstü.Gece yola çikicam geçirmeye gelmeyecekmiş.Birde gebeyim kızar diye gebeliğimi de söylemedim.Çok üzüldüm.Eşim eğer söylemeseydi her şey normale dönerdi yine.Babam başindan beri istemedi bu evliliği bu arada.Nasıl bu durumun altından kalkarım?

5,5yiliik evliliğim var.Çok kavgalı gürültülü geçti ama birbirimizi hep sevdik.Neyse 3hafta önce memlekete ailemi görmeye geldim.Eşimle telefonda yine kavga ettik.Bu sefer eşim babama söylemis olanları.Babam da şimdi gitme oraya, boşan diyor.Ben de gidicem dedim biz kavga edip,barisiyoruz normal dedim diye küstü.Gece yola çikicam geçirmeye gelmeyecekmiş.Birde gebeyim kızar diye gebeliğimi de söylemedim.Çok üzüldüm.Eşim eğer söylemeseydi her şey normale dönerdi yine.Babam başindan beri istemedi bu evliliği bu arada.Nasıl bu durumun altından kalkarım?
Boşanmak istiyorum dünücem dediğinizde de babanız kabul etmezse ağlamayın tamam mı?

Eşin neden babana söylüyor. Madem aranızda
Baban bı şey mi gördü eşinde . Bazen büyükler bizim goremedigimizi görüyorlar

Çok kavgalı gürültülü evliliğe neden çocuk? Hadi siz sorunlusunuz, kocayı kendiniz seçtiniz. Doğmamış bebenin ana babasını seçme sansida yok. Yazık vallahi yazık çocuklara.
Ayrıca baban haklı, seven insanlar sürekli kavga etmez. Yirtik ağızlı kocandan da bir b.k olmaz

Eşin seni babana, sen baba evindeyken sikayet etmis. Babanda babalik yapiyor sana. Madem şikayetçi senden dönme diyor. Yani hakli hemen kosar gibi gitmeyin iste calismiyorsaniz kalin babanizin yaninda. Esiniz bir arasin ozur dilesin babanizdan sonra sizden ve sizi sikayet etmemeyi ogrensin

Çok kavgalı gürültülü evliliğe neden çocuk? Hadi siz sorunlusunuz, kocayı kendiniz seçtiniz. Doğmamış bebenin ana babasını seçme sansida yok. Yazık vallahi yazık çocuklara.
Ayrıca baban haklı, seven insanlar sürekli kavga etmez. Yirtik ağızlı kocandan da bir b.k olmaz
Anlaşan ama bol bol kavga eden bir çiftiz .Huzursuzluk öyle fazla yok.Öyle sanmayın.Birbirimizi seven insanlariz

Benim vallahi kusursuz evliliğim, çocuktan sonra çok darbe aldı. Ve boşandık.
Siz kaç kere boşanma aşamasına gelip, sürekli kavga ettiğiniz bir evliliğe çocuk yaptıysanız, sizde boşanırsınız. Bugün değil, yarın değil. Çocuk olunca kafanı taşlara çok vuracaksın. Ben vurdum mu ? Hayır. Benimki kader. Seninki bile bile lades.

Aileleri germeye hakkınız yok.

Kendi toksik ilişkiniz size göre normal ama normalde normal değil. O zaman içinizde yaşayın. İnsanları üzmeyin. Bencilce davranıyorsunuz. Kavganızı evinizde kapalı kapılar ardında yapın madem. Kimse bilmesin. Çocuk gibisiniz.

Arayıp da senin kızın şöyle senin kızın böyle deyip şikayet ediyorsa BOŞARIM.

Sacmalama boyle muthis bir evlilik bitirilir mi delisiiin
Eşime söylemedim çünkü beni sürekli çoğu konu da aşağılıyor.2fakülte mezunu olduğum halde eşim sadece önlisans mezunu beni sürekli aşağıladı.7500kişi alınacağını öğrenince bana sen aptalsın dedi.O da yine bana babanın evine git dedi.Evliliğimizin başından beri her tartışmada kapıyı gösteriyor zaten.Şuan da hastayım.Dün geceden başlayıp sabah 10a kadar ateşim çıktı.Ağrım vardı.Ara ara hala daha çıkıyor.Şu zor zamanım da sanki benim zoruma gitmiyormuş gibi bir de beni ağlattı.Ben de bu gece karar verdim.Yarın adliyeye gidip boşanma dilekçesi vereceğiz.Şöyle bir durum var ki anlaşmalı boşanıcaz ama beni çok yıprattı.Aileme ayrı hakaret bana ayrı hakaret.Ne salaklığım kaldı,ne amipliğim kaldı ne de domuzluğum.Başta ani tepkileri vardı.Kola fırlatma,terlik fırlatma,duvara itme gibi şiddetler.Açıkçası keşke o zaman görmezden gelmeseydim zamanla bunu psikolojik şiddete bıraktı.Ama bu yaşadığım olay da son fitili ateşledi.Şimdi sizce dava da tazminat istemeli miyim? Ne yapmam gerek?Anlaşmalı boşanınca nasıl oluyor?Beni aydınlatırsanız çok sevirim.Bu arada eşimin mesleğini merak ederseniz jandarma astsubay.İnsan da merhamet olmalı sevmek boş işmiş kızlar.Benim durumumda olanların Allah yardımcısı olsun.

Benim vallahi kusursuz evliliğim, çocuktan sonra çok darbe aldı. Ve boşandık.
Siz kaç kere boşanma aşamasına gelip, sürekli kavga ettiğiniz bir evliliğe çocuk yaptıysanız, sizde boşanırsınız. Bugün değil, yarın değil. Çocuk olunca kafanı taşlara çok vuracaksın. Ben vurdum mu ? Hayır. Benimki kader. Seninki bile bile lades.
Boşanma muhabbetini sürekli açan benim.Çünkü kendi ailemde de sürekli böyle laflar edilirdi normal gördüm.Onun ağzindan duymadım.

Sen kaç yaşındasın?

Bir kocanın aranızdaki mevzuyu babana anlatmasının ne anlama geldiğini anlamıyor musun?

Böyle birine nasıl eş deyip saygı duyuyorsun?

Yazık o babana, yazık kucak açılmayan çile çeken kız evlatlara.

Back
X