• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam burs başvurusunu becerememiş çok kötüyüm

sumoshh

İstanbul
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.689
1.231
78
Öncelikle yeni yılınızı tebrik eder, sağlık ve huzur getirmesini dilerim..
Kızlar bugün kyk burs sonuçları açıklandı, ben de heyecanla beklerken birde ne görüyüm başvurunuz bulunmamaktadır.. o kadar umutluydum ki, tepemden aşagı kaynar sular döküldü ki en çok ihtiyacı olan da bendim.. başvuruyu babam yapmıştı o zaman vakıflar genel müdürlüğüne başvurmuşumdur diyor. Orayı açıyorum orda da birşey yok. Kızlar durumu çok iyi olanlara bile çıkmış vallahi en çok ihtiyacı olan bendim ki beceriksizlik yüzünden alamıyorum.. ankarada başka nerelerden burs bulabilirim çok kötüyüm çok akıl verin nolur :KK61:

neden kendin yapmayıp garantiye almadın dicem olan olmuş başbakanlık burslarına falan başvur. bölümün tıp vs falansa veren çok yer var
Babam da işte başbakanlığa başvurduğunu iddia ediyor vakıflar genel Müdürlüğü diyor. Orayı da acıyorum yok yok yok. Bölümüm sosyal b öğretmenligi

Öncelikle yeni yılınızı tebrik eder, sağlık ve huzur getirmesini dilerim..
Kızlar bugün kyk burs sonuçları açıklandı, ben de heyecanla beklerken birde ne görüyüm başvurunuz bulunmamaktadır.. o kadar umutluydum ki, tepemden aşagı kaynar sular döküldü ki en çok ihtiyacı olan da bendim.. başvuruyu babam yapmıştı o zaman vakıflar genel müdürlüğüne başvurmuşumdur diyor. Orayı açıyorum orda da birşey yok. Kızlar durumu çok iyi olanlara bile çıkmış vallahi en çok ihtiyacı olan bendim ki beceriksizlik yüzünden alamıyorum.. ankarada başka nerelerden burs bulabilirim çok kötüyüm çok akıl verin nolur :KK61:
VGM'den çıkar inşallah, geçmiş şey için üzme kendini boşuna.:110:

Tüh ya, cok kotu olmuş. Neden kendiniz yapmadiniz ki?
Okulunuza basvurun , bildigim kadariyla okullar da burs veriyor. Babaniz calismiyor mu?

Burs değildir kredidir o çıkan. Herkese bursu vermiyorlar. Kredi ise de bence kaybettiğine pek üzülme. Bunu şu anda kredi geri ödemesi yapan biri olarak söylüyorum. Vardır bir hayır. Başka burslar dene.

belediyeler veriyordu benim zamanımda şimdi veriyor mu bilmiyorum ama yine de git. en azından onlar başvurulan yerelere yönlendirirler seni.

Vardır bir hayır bunda da :)

Kredileri bu ay içerisinde alabiliyor muyuz , bilen var mı? :)

neden kendin yapmayıp garantiye almadın dicem olan olmuş başbakanlık burslarına falan başvur. bölümün tıp vs falansa veren çok yer var
Başbakanlık burs başvurularında bitti.

Bu sana ders olsun kendi işini kendin yap.
Neredeyse üniversite sınavına başvurum kabul olmayacaktı aile yüzünden, o günden beri kendim yaparım ne olursa olsun.

Öncelikle geçmiş olsun artık yapacak bir şey yok onun için başka yerler deneyin de bu devlet araştırmıyor mu ya kimin maddi gücü daha fazla ya da yok diye? Ben de başvurmuştum geri ödemeli çıkmıştı almadım :) Maddi durumu çok çok iyi olan arkadaşıma çıkmıştı kız ekmek elden su gölden geçiniyordu. :KK69:

Burs herkese çıkmaz, başbakanlık bursundan bahsediyorsun.

Herkesin kolaylıkla aldığı kredidir, ve okul bitince geri ödenir.

Üniversiteye giden bir yetişkin olarak, böyle bir görevi baban üstlenmemeliydi. Koskoca kızsın, kendin yapmalıydın. Olan olmuş, önümüzdeki yıl başvuracaksın artık, bu yılda part time çalışabilirsin, ya da ilkokul öğrencilerine ders verir, harçlığını çıkarırsın.

Uzuldum yaa. Kucuk vakiflar var hemen onlara basvur. Hele ankarada cok vardir. Gerci onlar da kyk ile ayni zamanda aliyor basvurulari. Sansini dene. Bak internetten.

Neden kendinizin basvuru yapmadigini yazmiyorsunuz? Yanlis anlasilmak istemem olan olmus da seni ilgilendiren bir konuda baban basvuru yapmamaliydi.İkinci donemde 3-4 ay idare edebilirsen yaz gelir calisirsin vs okul acilirken tekrar basvurursun.Biriktirdigin de seni idare eder.Bursu olmayip gecinen insanlar var bunu sorun haline getirme kendi isini de kendin yap ufak bir hata en az bir yilina zarar oluyor basarilar bu arada

Hadi baban yapamamış diyelim, sen niye yapamadın???

Hadi baban yapti diyelim cici kiz peki sen niye bugune kadar kontrol etmedin
Yada baban niye cikti almadi

Artik buyudun
Kendi islerini kendin yapmalisin
Ne ailen
Ne arkadasin
Bu cok aci tecrube olmus
Hayirli deyipte bence allahin ustune atma allah akilda vermis kullanalim diye
Basarilar hayat yolunda

Back
X