• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam burs başvurusunu becerememiş çok kötüyüm

kontrol edebilirdin .. elinin altında bilgisayar, telefon var. baban anlamayadabilir neden şansa bıraktın.. haftasonları çalışabilirsin bu yıl, idare edebilirsin o şekilde.

Becerememiş, inşallah ötekini becermiştir falan bunlar pek hoş ifadeler değil baban sana böyle dese bi mesele için, becerememişsin dese, kim bilir nasıl kırılır bozulursun.

Ocak ayına girdik zaten, eylülden beri 4 aydır idare etmişsin bi 6 ay daha idare edersin bence. Seneye de yeniden başvurursun. Azıcık harcamalarını kıs bu da sana ders olsun bi dahakine işini kendin yaparsın-takip edersin artık, böyle tecrübeler hiç unutulmadığından iyi dersler oluyor, kendini bu kadar üzme hem belki vgm çıkar, vardır bunda da bi hayır.

Kızlar zaten benim yapmam gerektiğini biliyorum, zaten ben yapacaktım.. evde pc olmadığı için telefondan zor olur diye ben isyerinde bilgisayardan yaparım sen kimliğini ver dedi. Ben nerden biliyim böyle olacağını:KK61:

Kızlar zaten benim yapmam gerektiğini biliyorum, zaten ben yapacaktım.. evde pc olmadığı için telefondan zor olur diye ben isyerinde bilgisayardan yaparım sen kimliğini ver dedi. Ben nerden biliyim böyle olacağını:KK61:
Belediye ye başvuru yap ama onunda tarihi bitmiş olabilir çünkü hep aynı tarihler arasında yapılıyor burs başvuruları.

allahın sevdiği kuluymuşsun. ben o bursu aldım. geri ödemem geldiğinde çalışmıyordum dolayısıyla ödeyemedim. 8,000 lira oldu mu sana 17,900 lira. öğrenciyken okul bittikten sonra öderim ya ne olacak diyordum ama emin ol öyle kolay olmuyor.
babana kızma belediyelere başvur. ne bileyim derneklere başvur. rabbim yüzüne bakar inşallah.

Back
X