Bu şekilde de içime sinmiyor.Ama istemediğim bir durum olduğu taktirde de naparım bilmiyorum ve kararsızım.Hiç bulaşma sonra geri dönüşü olmayan biçimde babandan soğursun..
Ne bileyim ben istemezdim internete girdiğim zaman birilerinin bu kız napıyor diye bakmasını.Ay ne etik olmaması boşversene.
Babanın yaptığının yanında az kalır.
Üste çıkmayı çok iyi bilir.Suçlu ben olurum sonra.Sen babana bir şekilde bilgisayarı kurcaladığını söyle, yazışmaları kayıtettiğini, daha girmesin sende kurcalama arkadaşların dediği gibi soğursun babandan
Babacım internette hangi siteye girdiğin kimle ne konuştuğun herşey kaydediliyo bilgin olsun istedim de. Belki korkar bir daha yapamazMerhaba konumu okuyan ve yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.Lütfen hakaret içerikli mesajlar yazmayın babam sonuçta bu yapıcı olmaktan çok kırıcı olur.Son zamanlarda babam bilgisayarı çok sık kullanmaya başladı normalde de pek kullanmazdı .Hal böyle olunca bir şey beni dürtükledi ve geçmişe baktım.Biliyorum evet etik değil ama merakıma yenik düştüm .Ve farkettim ki hep chat sitesine takılmış.Bu konuşmaların içeriğini ve kimle konuştuğunu nasıl öğrenebilirim lütfen yardım edervmisiniz.
Tüm sorularınızın cevabı bilmiyorum.Kafam karışık bir hafta sonra sınavım var belki bencilce ama evde kavga gürültü olsun istemiyorum.Annemle arkadaş gibiyiz her konuyu da konuşuruz ama bu nasıl söylenir onu da bilmiyorum.Konuşmaların içeriğini öğrenince elinize ne geçecek? Chat sitelerine ülkenin ahvalini konuşmak için girecek değil sonuçta. Bence içeriği öğrenmeye çalışmayın, daha yıpratıcı olur sizin için.
Kendisine bildiğinizi belli eden bir imada bulunabilirsiniz. Biraz gözü korkar da bir daha girmez belki. Annenize söylemeyi düşünüyor musunuz?
Kendi telefonundan girer çözüm değil ki.Ayrıca nasıl söylerim bilmiyorum.İnsanları kırmaktan korkan ve hayır diyemeyen bir yapım var bu konuyu babamla konuşmak çok zor olur benim içinBabacım internette hangi siteye girdiğin kimle ne konuştuğun herşey kaydediliyo bilgin olsun istedim de. Belki korkar bir daha yapamaz
Aslıında az önce anneme söylesem mi diye düşündüm ancak annem gelir onun hakkından ve bence annem zaten çokta güvenmiyor ona .Üstelik bu benim için babamla konuşmaktan daha kolay.Bence konuşma içeriğine hiç bakmayın.
Ben olsam geçip karşısına konuşurdum, "bu ne hal, kaç yaşında adamsın, utanmıyor musun?" derdim.
Annenize bahsedip bahsetmemek size kalmış ama ben üzülmesini göze alamayacağım için bahsetmezdim sanırım.
Ha ama 2. kez yapar orda ipler kopar .
Çok haklısınız benim bildiğimi öğrenmesi çözüm değil.Bu yüzden anneme mi söylesem diyorum o hakkından gelir bir daha da cesaret bile edemez.Keşke öğrenmeseydim diyorum bilmemek bazen daha iyiymiş gerçekten.Bildiğini belli etttiğinde gider telden nete girer..eline birşey geçmeyecek uğraşma.
Babanın yaptığı elbet hoş değil haklısın ama belli ki merak salmış seni dinlemeyecek..kendine yakıştırmayacak olsa hiç böyle işlere kalkışmazdı zaten..kendini üzme bazı şeyleri bilmemek daha iyidir özellikle bu tip konularda.
Ogrenme.Üste çıkmayı çok iyi bilir.Suçlu ben olurum sonra.
Aslıında az önce anneme söylesem mi diye düşündüm ancak annem gelir onun hakkından ve bence annem zaten çokta güvenmiyor ona .Üstelik bu benim için babamla konuşmaktan daha kolay.
Tatlım o zaman babana alttan alttan mesaj vereceksin. Babacım sen benim örnek aldığım kişisin seni çok seviyorum annemle çok mutlusunuz ben sizi hep böyle mutlu görmek istiyorum ilerde inşallah torunlarınız tlacak tontiş dede olacaksın falan de babana hep sevgi gösterisinde bulun. Sana layık bir evlat olmaya çalışıyorum de belki baban vicdana gelir yanlış şeyler yapmaktan vazgeçerKendi telefonundan girer çözüm değil ki.Ayrıca nasıl söylerim bilmiyorum.İnsanları kırmaktan korkan ve hayır diyemeyen bir yapım var bu konuyu babamla konuşmak çok zor olur benim için
Çok haklısınız benim bildiğimi öğrenmesi çözüm değil.Bu yüzden anneme mi söylesem diyorum o hakkından gelir bir daha da cesaret bile edemez.Keşke öğrenmeseydim diyorum bilmemek bazen daha iyiymiş gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?