Babam çok hasta:((

maria65

No pain , no gain
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
121
48
Merhaba Ablalarim ,
Bu kaç gündür babam sürekli öksuruyir resmen boğuluyor ve kusuyor .Hastaneye de gitti.Artik dayanamiyorum sürekli ağliyorum .Allah tan ne boy ne güzellik istiyorum sadece sağlık istiyorum .Allahim sen tüm hastalara şifa ver. Ne olur dualarinizi esirgemeyin ....

Merhaba Ablalarim ,
Bu kaç gündür babam sürekli öksuruyir resmen boğuluyor ve kusuyor .Hastaneye de gitti.Artik dayanamiyorum sürekli ağliyorum .Allah tan ne boy ne güzellik istiyorum sadece sağlık istiyorum .Allahim sen tüm hastalara şifa ver. Ne olur dualarinizi esirgemeyin ....

Allah acil şifalar versin .Babanız tez zamanda sağlığına kavuşsun .

Allah yar ve yardımcınız olsun şifa versin babanıza bu hayatta en onemli şey sağlık

babanıza acil şifa dilerim ama annem atlattı ,kv,kb ve ben aynen o öksürükten epey çektik bu kış
bulaşıcı herhalde eşim 1 aydır çekiyor halen öksürüyor şiddeti geçsede

ah,ah çok iyi bilirim ben anne baban hasta olunca dünyalar başına yıkılıyor sanki anlıyorum seni.
ALLAH acil şifalar versin,umudunuzu asla yitirmeyin,isyan etmeyin.
çare arayın doktorlara gidin ne bileyim artık anneme ilaçlar yaramıyor
diye KURAN da şifa arıyorum adı geçen yiyecekleri yediriyorum mesela çörekotu
ölümden başka her derde devadır demiş PEYGAMBERİMİZ.
bu yüzden anneme hergün 1 tatlı kaşığı yediriyorum duayı da eksik etmiyorum şifa ayetlerini okuyorum
teşhis konulamayan hastalığı var.sanada öneriyorum canım kendini çok fazla yıpratma
stres her derdin kapısını zaten aralıyor.

oyy kıyamam geçmiş olsun.. bir şey yoktur inşallah..

Merhaba Ablalarim ,
Allah korktuğunuz yerlere uğratmasın. Inşallah mevsimsel bir aletjidir. babanıza bir tanı konuldu mu ?

Bilmez miyim
İnşallah kötü bir şeyi yoktur soğuk algınlığı gibi bir şeydir
İçini ferah tut duani et
Allah acil şifalar versin
Bizi onlarsiz bırakması, aminn

Geçmiş olsun canım. İNŞALLA Allah şifasını en kısa zamanda verir :KK43:

X