Annenizin sorunu madem. Bosamamis cekmis bu zamana kadar iste hatalarin en buyuguborç içinde yüzüyor bizimde çok ahım şahım bi zenginliğimiz yok ama çok şükür rahatız evliliğimizde eşlerimizle. o zor durumdayken üzülüyoruz zorumuza gidiyor rahatça harcarken kendimi suçlu hissediyorum bazen. kredi çekip borçlarını kapatsak maaşlı bi işe girmediği sürece yiine aynı olacak o yüzden bişey yapmakta gelmiyor içimizden. çünkü hala dükkana iş gelicek diye ümidi bitmiyor maaşlı sigortalı işe girmek istemiyo (başkasının emrinde çalışcak ya o zaman ondan) ee o zordayken annemizde zorda kalıyo gel bırak diyoruz gelmiyor çokta geçindikleri söylenemez zaten napıcaz bilmiyoruz
3 kızız 3ümüzde evliyizKardesin evli mi
aynen öyle ama napsın işte yapamam bu yaştan sonra diyo bizde bi yere kadar bişey diyebiliyoruzAnnenizin sorunu madem. Bosamamis cekmis bu zamana kadar iste hatalarin en buyugu
şimdi akıllandı ama biraz geç oldu ssklı çalışmadığı içinçok üzgünüm ama ölene kadar bu böyle. zira 54 yaşında hiç ders çıkarmamış yaşadıklarından. böyle gelmiş böyle gider
Anladim bekar olan varsa kredi çeksin diyecektim.boyle.konularda eşlerinizn anlayisli olmasi lazim cunku.3 kızız 3ümüzde evliyiz
annem anca çocuk falan bakabilir biz başka şehirdeyiz bulamıyoruzda oda komsulara falan söylüyor ama yok şu anlık işAnneniz çalışamaz mı?Çalışmayan adamın eline bakacagına ona güvenilir bi iş bulun en azından taşıma suyla degirmen dönmez nereye kadar destek vereceksiniz
çok şükür anlayışlılar cok yardım ettik bugüne kadar maddi olarak hiç bişey demediler ama kredi falan çeksek ne derler şimdi bişey demeselerde ilerde derlermi belli olmaz erkek milletinin işi:)Anladim bekar olan varsa kredi çeksin diyecektim.boyle.konularda eşlerinizn anlayisli olmasi lazim cunku.
Evet o yuzden sordum zaten bekar var mi diye.ama yine de elinizden gelen varsa yapin en azindan siz de vicdanen rahat olursunuz.çok şükür anlayışlılar cok yardım ettik bugüne kadar maddi olarak hiç bişey demediler ama kredi falan çeksek ne derler şimdi bişey demeselerde ilerde derlermi belli olmaz erkek milletinin işi:)
O yaştaki bir adamı değiştiremezsin malesef.
Bence yapabileceginiz en buyuk iyilik babanizi emekli etmek olacaktir(üç kardes bir araya gelip yapma imkaniniz varsa tabi) daha sonra bankaya borcu varsa emekli maaşı uzerinden kredi çekip borçlari ödersiniz.babanda dükkandan kazandiklari ile gunluk ihtiyaclari giderir.bu arada annen kac yasinda çalisma durumu var mi? Yada evden el isi,yemek falan yapsa o da kendince ihtiyaclarini karsilar.
Evet o yuzden sordum zaten bekar var mi diye.ama yine de elinizden gelen varsa yapin en azindan siz de vicdanen rahat olursunuz.
Bu yasa kadar sigortali ise girmeyen adam bu yastan sonra hic girmez o yuzden baska çözumler arayin
Evet o yuzden sordum zaten bekar var mi diye.ama yine de elinizden gelen varsa yapin en azindan siz de vicdanen rahat olursunuz.
Bu yasa kadar sigortali ise girmeyen adam bu yastan sonra hic girmez o yuzden baska çözumler arayin
aynı şeyleri yıllar boyunca yaşamış biriyim ama bunun sonu yok. sorumsuz insan hiçbir surette değişmiyor. elinizden geliyorsa yapın gelmiyorsa da düşünmeyin.
Aslinda emekliligine fazla bisey kalmamis calismasini istemekte haklisin fakat kendi istemedikten sonra neye çare.
Bence siz sadece emekli olmasini saglamak icin kredi çekin.emekli maaşi bağlansin.sonra o emekli maaşi uzerinden kredi çekin o kredi ile de diger borclari odeyin(maaş kesiliyor kredi ödeniyor)bi sure maaşi az alirlar yada alamazlar ama en azindan borç harç duzene girer annen rahat hastaneye gider yaşlaninca hazir maaşlari olur.bunlari havadan yazmiyorum benim babam sorumsuz degildi ama basimiza sıkıntılı isler geldi çok olaylar atlattik şu an duze çiktik.
Biz de biseyleri satarak en son da kalan miktari babamin maasi uzerinden kredi cekerek hallettik bi dusunun bence
Bu arada askerlikle ilgili bisey yazmissin o nedir anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?