• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam covid oldu...

cok cok tesekkur ederim soyleyecegim hemen

Bu ilacı bana bronşitim tekrarlandığında veriyor doktorlar. Evet c vitamini var içerisinde aynı zamanda da balgam söktürücü, balgamı incelterek rahat atılmasını sağlıyor.
Yanlış hatırlıyor olabilirim ama prospektüsünde astımı olanların kullanmaması gerektiği yazıyordu diye biliyorum. O yüzden bence tavsiye edilmemeli. Kullanacak olan varsa da prospektüsünü mutlaka okusun.
size zahmet alıntıdan siler misiniz ilacın ismini

tamamdir cok tesekkur ederim
Rica ederim. Çok geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede atlatır sağlıcakla.
Bir şey daha var çinko bağışıklığı çok güçlendiriyor. Araştırın isterseniz. Aile hekimi yazmış olmalı, yazmamışsa da arayıp yazmasını isteyebilirsiniz. Annem de geçirdi oradan biliyorum. Genelikle magnezyum ve çinko içeren bir ilaç yazıyorlar.

Valla ne yiyip ne icmeli bilmem ama eğer ilaçları kullanacaksa mutlaka kan sulandirici içsin.. ilaç kullanıp kan sulandirici kullanmadigi için 30 yaşında akrabam pıhtı oluşumundan vefat etti bir başkası ise beyne pıhtı attığı için felç geçirdi doktora mutlaka danışın kan sulandırıcı mutlaka versin.. ileride de sorun çıkarıyormuş cnku
Bol bol c vitamini.. meyve
1 kase yoğurdun içine bol sarımsak rendeleyip yedirin..
Ilıklı kemik suyu çorbası içsin babanız bol bol
Et yani protein yemesni sağlayın
Onun haricinde nar portakal havuç elma suyu vs sıkıp sıkıp içirin
Geçmiş olsun

Rica ederim. Çok geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede atlatır sağlıcakla.
Bir şey daha var çinko bağışıklığı çok güçlendiriyor. Araştırın isterseniz. Aile hekimi yazmış olmalı, yazmamışsa da arayıp yazmasını isteyebilirsiniz. Annem de geçirdi oradan biliyorum. Genelikle magnezyum ve çinko içeren bir ilaç yazıyorlar.
onu da ileteyim hemen 🙏🏽
Bol bol su tüketsin. Cok gecmis olsun.
cok tesekkur ederim

çok geçmiş olsun Allah ım acil şifalar versin
ben bol su içip sağlıklı beslenmeye çalıştım
verilen ilaçları da içtim

Valla ne yiyip ne icmeli bilmem ama eğer ilaçları kullanacaksa mutlaka kan sulandirici içsin.. ilaç kullanıp kan sulandirici kullanmadigi için 30 yaşında akrabam pıhtı oluşumundan vefat etti bir başkası ise beyne pıhtı attığı için felç geçirdi doktora mutlaka danışın kan sulandırıcı mutlaka versin.. ileride de sorun çıkarıyormuş cnku
Bol bol c vitamini.. meyve
1 kase yoğurdun içine bol sarımsak rendeleyip yedirin..
Ilıklı kemik suyu çorbası içsin babanız bol bol
Et yani protein yemesni sağlayın
Onun haricinde nar portakal havuç elma suyu vs sıkıp sıkıp içirin
Geçmiş olsun
kan sulandirici ilac almis, protein acisindan cok sansliyiz surekli kelle paca falan tuketiyor. tesekkur ederim 🙏🏽

kan sulandirici ilac almis, protein acisindan cok sansliyiz surekli kelle paca falan tuketiyor. tesekkur ederim 🙏🏽
Süper
çünkü Ilaclar pıhtı oluşumu yapıyormuş sanırım
Teyzemin gelini 30 yaşında koronaya yakalandı geçen hafta kaybettik ilaç kullanıp kan sulandirici kullanmadigi için
Ist da bir egitim araştırma hastanesinde doktor aynen şu cümleyi kullandı
^ bu hastalığa yakalanıp ilaç kullanan herkesin mutlaka ama mutlaka kan sulandirici kullanması gerek eğer pıhtı oluşumu olursa kalbi etkilerse kalp krizi beyne vurursa felç riski var, başınız sağolsun, ^

Aman dikkat..
Sevgiler 💜

kendisi sifir telas zaten, iyi bir sey tabi. farkli sehirlerdeyiz ben yonlendiriyorum onu sunu yapmalisin bundan tuketmelisin diye sayenizde 😅
Çok güzel o zaman. Panik ve evham başladı mı bağışıklık sistemini vuruyor. Kendi endişenizi yansıtmamaya çalışın, atlatacaktır Allah'ın izniyle...

Süper
Teyzemin gelini 30 yaşında koronaya yakalandı geçen hafta kaybettik ilaç kullanıp kan sulandirici kullanmadigi için
^ bu hastalığa yakalanıp ilaç kullanan herkesin mutlaka ama mutlaka kan sulandirici kullanması gerek eğer pıhtı oluşumu olursa kalbi etkilerse kalp krizi beyne vurursa felç riski var, başınız sağolsun, ^

Aman dikkat..
Sevgiler 💜
ben kan sulandırıcı kullanmadan içtim
ben geçireli 6 ay oldu
Allah korusun

Süper

Aman dikkat..
Sevgiler 💜
iyi ki verdiniz bu bilgiyi, cok cok sagolun 💜
Çok güzel o zaman. Panik ve evham başladı mı bağışıklık sistemini vuruyor. Kendi endişenizi yansıtmamaya çalışın, atlatacaktır Allah'ın izniyle...
yok ben de telasli degilim de her seye hakim olmaya calisiyorum, tek basina yasiyor cunku en yakini benim. dikkatsizlige gelmiyor bu hastalik. cok tesekkurler

ben kan sulandırıcı kullanmadan içtim
ben geçireli 6 ay oldu
Allah korusun
Allah korusun
Rabbim omrunuzu uzun etsin..
Ama doktorun aynen dediği buydu
Ilaclar pıhtı oluşturmuş o da kalbi etkilemiş üstelik hiç bir kronik rahatszlgi vs yoktu birşeyler illaki bahane olacak vadesi dolmuş elbet ama .. önlem de şart..

Süper

Aman dikkat..
Sevgiler 💜
Aaaa ben kan sulandırıcı kullanmadım 2 ay oldu ben iyileşeli şuan bir korktum napsam ki

Bol bol su, açık çay, ıhlamur. Yemeklerde muhakkak çorba olsun yemek ve aralarda ayran, yoğurt, kefir tüketsin. Alabildiği kadar sıvı çok önemli. Meyveyi sebzeyi ihmal etmeyin. Salatalara bol limon ve sirke eklesin. İnşallah hafifçe geçirir.

Back
X