Herkese merhaba arkadaşlar. Babam din konusunda çok fazla baskı yapıyor. Mesela yemek yiyoruz bir anda siz niye namaz kılmıyorsunuz diye bizi azarlamaya başlıyor. Allahim ben bunları uyarıyorum bunlar yapmıyor sen görüyorsun diyerek sesini yükseltiyor bir anda. Erkek kuzenlerimizle buluşup vakit geçirsek veya temas olsa ona bile kızıp sinirleniyor. Düzgün davranın düzgün gidip gelin falan diyor. Kendisi camiye devamlı giden birisi ve camide bir hoca var kendi Facebook hesabi üzerinden kız çocuklarıyla ve eşleriyle fotoğraf çekinen ve bunu paylaşan erkek günahkardır yazmış. Babamda bu hocaya tapıyo resmen. Böyle yazdığını görünce babam bizimle ilgili ne paylaştıysa hepsini sildi. Ve bizimle fotoğraf çekinmeyi kesti. Anı olarak kalsın çekinelim diyoruz babam ben sizinle çekinmem günah kafasında. Bu hoca ne dese onu yapıyor. Hoca devamlı olarak kadınlar üzerinden vaaz veriyor. Bir yerde paylaşmayacağız sadece aile fotoğrafı olsun desekte babam onu bile çekinmiyor. Bir ortamda sohbet edilirken bizde o konuyla ilgili fikrimizi söylediğimizde hemen insanların içinde küçümsüyor. Sen ne bilirsin, hayırdır sen nerden biliyosun sen sus falan diyor insanların yanında. Ben konuşurken siz susacaksınız diyor. Yani bir ortamda konuştuğumuz bile suç oluyor. Söylediğimiz cümleler ile onu ortama rezil ettiğimizi bizim fikirlerimizden utanıyor gibi bir şey. Kuzenlerimiz toplu aktivite yapıyor mesela babanız izin vermez diyolar. Yazın tatil için marmarise gittik. Gittiğimize pişman etti oradakiler Allah kitap bilmiyor ne biçim insanlar içki içiyorlar falan diye devamlı söylendi. Orada 1 dakika bile yalnız bırakmadı bizi. Markete gitsek peşimize geliyor tatile kız kıza çarşıya inelim marmariste diyoruz olmaz gezecekseniz benimle gezin diyor. Denize gidelim diyoruz ben götürürüm sizi diyor. Hiç mi nefes aldırmaz bir insan. Babamın bu davranışlarından dolayı herkes garip bakıyor bize. Kuzenlerimizle aramıza mesafe girdi. İntihar etmenin eşiğindeyim. Rehberimizde normal bir erkek arkadaşımızın kayıtlı olması bile yasak.