Utanilacak bisey yok hemen hemen hepimizin yasadigi seyler herseyi akisina birakin iyi olmasi dilegiyle
olur öyle...
karşı çıkacaklar, eleştirecekler, sana kızacaklar belki de...
sen sadece erkek arkadaşından emin misin bunu düşün ve buna göre hareket et.
ve tabii aileler işin içine girince davranışlarını iyi gözlemle.
24 yaşıdayımKaç yaşındasınız?
Utanmanız normal olabilir de korkmanıza anlam veremedim. Erkek arkadaşın nasıl biri? İşi gücü var mı? Aile yapısı size uygun mu? Yaşınız evlenmek için müsait mı?
su an her sey lehine grunuyor :)))Babam kendi doğrularını çevreye kabul ettirmek isteyen biri.Bana da evlensin de gitsin gözü ile bakıyor. Bundan dolayı korkuyorum. Erkek arkadaşım düzgün,işinde gücünde,sıcak kanlı biri. Anadolu çocuğu :) Aile yapısı bize göre daha düzenli. Babası sorumluluk sahibi, çocuklarına değer veren biri. Yaşım 24.
Tek sorun şu, kimse erkek arkadaşımı beğenmiyor. Bu çocuk yakışıklı değil diyorlar. Ama bana öyle gelmiyor.su an her sey lehine grunuyor :)))
Babanız çok şeker biri bence ve anlayışlı. Hep böyle babam olsun istemişimdir. Esprili ,anlayışlı. Benim babam hep baskı uyguladı ama erkek arkadaşımı öğrenince kızmadı nedense... Ne yemek yapacağız onlara diyip duruyor.Bana hic baski olmamasina ragmen eşim tanışmaya gelmeden 1 hafta önce annem babama anlattığında ben de yerin dibine girmiştim, 1 hafta boyunca odamdan çıkmamak için direndim yemeği yer yemez hemen kaçtım odama. Evet çok gereksiz ama insan utanıyor iştetanıştıktan sonra eşimi çok sevince o utanma falan herşey gitti, hatta eşim o hafta babama tesbih almıştı babam da "kızını alıyorum ya sabır çek bu tesbihle diyor bana" diye dalga geçiyordu gülüşüyorduk
Ne yalan soyleyeyim ben de cok onem veriyorum ama sevene karismam.Tek sorun şu, kimse erkek arkadaşımı beğenmiyor. Bu çocuk yakışıklı değil diyorlar. Ama bana öyle gelmiyor.
Tek sorun şu, kimse erkek arkadaşımı beğenmiyor. Bu çocuk yakışıklı değil diyorlar. Ama bana öyle gelmiyor.
Inan ki nasibin gelince herkesin ağzı dili bağlanıyor çok ilginç ama gerçekten öyleBabanız çok şeker biri bence ve anlayışlı. Hep böyle babam olsun istemişimdir. Esprili ,anlayışlı. Benim babam hep baskı uyguladı ama erkek arkadaşımı öğrenince kızmadı nedense... Ne yemek yapacağız onlara diyip duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?