Babam erkek arkadaşımı öğrendi

trombosit

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
678
425
18
Annem tanışmaya geleceklerini söylemiş babama. Biraz olumsuz gibi konuştu babam ve beni sorguya çekti. Çok utanıyorum bu normal mi? Olması gereken nedir? Siz de utanmış mıydınız? Geldiklerinde ne olacak bilmiyorum. Fakat korkuyorum.

olur öyle...
karşı çıkacaklar, eleştirecekler, sana kızacaklar belki de...
sen sadece erkek arkadaşından emin misin bunu düşün ve buna göre hareket et.
ve tabii aileler işin içine girince davranışlarını iyi gözlemle.

Utanmanız normal olabilir de korkmanıza anlam veremedim. Erkek arkadaşın nasıl biri? İşi gücü var mı? Aile yapısı size uygun mu? Yaşınız evlenmek için müsait mı?

Karşı çıkıp eleştirmediler, kızmadılar da. Erkek arkadaşımdan eminim, yakında ailesi de gelecek.

Utanmanız normal olabilir de korkmanıza anlam veremedim. Erkek arkadaşın nasıl biri? İşi gücü var mı? Aile yapısı size uygun mu? Yaşınız evlenmek için müsait mı?

Babam kendi doğrularını çevreye kabul ettirmek isteyen biri.Bana da evlensin de gitsin gözü ile bakıyor. Bundan dolayı korkuyorum. Erkek arkadaşım düzgün,işinde gücünde,sıcak kanlı biri. Anadolu çocuğu :) Aile yapısı bize göre daha düzenli. Babası sorumluluk sahibi, çocuklarına değer veren biri. Yaşım 24.

su an her sey lehine grunuyor :)))

Bana hic baski olmamasina ragmen eşim tanışmaya gelmeden 1 hafta önce annem babama anlattığında ben de yerin dibine girmiştim, 1 hafta boyunca odamdan çıkmamak için direndim yemeği yer yemez hemen kaçtım odama. Evet çok gereksiz ama insan utanıyor işte tanıştıktan sonra eşimi çok sevince o utanma falan herşey gitti, hatta eşim o hafta babama tesbih almıştı babam da "kızını alıyorum ya sabır çek bu tesbihle diyor bana" diye dalga geçiyordu gülüşüyorduk

Babanız çok şeker biri bence ve anlayışlı. Hep böyle babam olsun istemişimdir. Esprili ,anlayışlı. Benim babam hep baskı uyguladı ama erkek arkadaşımı öğrenince kızmadı nedense... Ne yemek yapacağız onlara diyip duruyor.

Tek sorun şu, kimse erkek arkadaşımı beğenmiyor. Bu çocuk yakışıklı değil diyorlar. Ama bana öyle gelmiyor.

Karakteri önemli, bazı insanların enerjileri davranışları o kadar güzel ve iyidir ki bunu diyemezsin tanıyınca ya da karakteri çok iyidir olgundur etkiler, bazıları da çok güzeldir ama karakteri kötü olduğu zaman çok güzel diyesin gelmez. Belki de karizmatiktir?
Zaten sevene güzel/yakışıklı gelir sevdiği. Sevmeyenin gözü görüyor ama sevenin görmüyor. Bence söylenmemeli böyle şeyler. Bir gün hastalıktan kazadan kimin başına ne geleceği belli olmaz.
Yaşamadım henüz ama düşününce ben de utanırdım gibi geliyor, normal bence. Baskı da uygulamışlar etkisi vardır.

Inan ki nasibin gelince herkesin ağzı dili bağlanıyor çok ilginç ama gerçekten öyle

Bosver herkese cirkin olsun sana guzel olsun yeter :)
Hakkinda hayirlisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…