Babam evlenecekmiş!

umutdeniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
1.905
0
0
Bursa
Arkadaşlar merhaba...Canım cok sıkkın anlatacak kimse yok sizlerle paylaşayım dedim...Bilenleriniz vardır annemi aralık ayında kanserden kaybettik daha 44 yaşındaydı çok çekti annem yaa:43::43:Ben annem hastayken evlendim hem şartlar onu gerektiriyodu hemde annemin öleceğini biliyorduk görsün istedik nikah yaptık sadece öylece evlendim:43::43::43:Ç:43:çok mutluyum evliliğimde...Bir abim var nişanlı bide 15 yaşında şeker hastası erkek kardeşim...Babam evleneceğini bana söyledi hemde kimseye söyleme dedi haziranda abimin düğünü var ondan sonra söyleriz dedi ayrıca gelin babamın yanına gelecek ona ve kardeşimede bakmak için...Ama ben abime ve kardeşime haksızlık diye söyledim onlara şok oldular babamdan beklemiyorduk...Kafam allak bullak yaaa konuşalım azcık olmazmı:43::43:

hey allahım türlü türlü dertlerr varrrrrrrrrr...cnmmm yha belkı baban gelını yanına almıcakkktırr...almayınca da onlara bakacakk biri lazım dıe evlenmeyı dşünüodurrrr.....sadece kndınce dşnmee bide opnun tarafındann bakkkkk...kadın heryere sıgınır ama erkkk heryere sıgınamazz ve her işini kndı yapamazzzzzzzzzzzzzzz..........erken diemıı sen böle dşünüosun pekiii

Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.
Kolay değil bunu kabullenmek haklısınız.
Ama birazcık babanızın yönünden bakın olaya.
Siz evlisiniz,abi evlenecek,en küçük kardeş de bir gün yuvadan uçacak (evlenmese bile okul,iş,arkadaş çevresi derken) babanız yalnız kalacak.
Eğer hayırlı biriyle tanışmışsa mutlu olmasını dileyelim bence.

malesef babanın yanında başka bir kadın görmek çok üzücü olacak ama babana evlenme diyemezsiniz ki.. bence sakin olmaya çalışın ve evleneceği kişi iyi,merhametli biri mi, geçmişini çok araştırın. kardeşin için çok önemli bu.. iyi biriyle evlenmesini sağlamaya çalışın. mutlaka evlenecek çünkü.
bu konuda nasıl teselli edilir insan bilemiyorum, başınız saolsun.Allah başka dert vermesin

hey allahım türlü türlü dertlerr varrrrrrrrrr...cnmmm yha belkı baban gelını yanına almıcakkktırr...almayınca da onlara bakacakk biri lazım dıe evlenmeyı dşünüodurrrr.....sadece kndınce dşnmee bide opnun tarafındann bakkkkk...kadın heryere sıgınır ama erkkk heryere sıgınamazz ve her işini kndı yapamazzzzzzzzzzzzzzz..........erken diemıı sen böle dşünüosun pekiii

Canım gelin babama ve kardeşime bakacak bakıyorda ayrıca bizler hep onun yanındayız ama babam daha annem hastayken koymuş kafaya evlenmeyi deli edecek bizi yaaa:43::43:evlenmesi için cinsellik dısında bir eksiği yok demek istediğim bu...Sırf bu yüzden evlilik iğrenç:43:

Öncelikle anneciğinize gani gani rahmet diliyorum inşallah yattığı yerde huzurdadır.
Babanıza gelince, hayat her haliyle zor hele eşsiz daha zor. insanın her ne kadar evladı olsa da gece olunca herkes karısının kocasının koynuna girecek ve o yalnız kalacak. Zor kabullenilecek bir şey olsa da hakkı, ama sanki bira erken gibi geldi bana. Daha çok taze dumanı üstünde acınızın, bu durumda kabullenmek hak vermek daha da güç olur. Abinize söylemekle doğru yapmışsınız bence aksi halde bu kandırmaca olurdu, Allah hayırlı etsin inşallah, babanızdan acaba biraz zaman isteseniz nasıl olur?

Çok kötü bir durum yaa....Hiçbirimiz kabul etmedik bunu...Ve babam kabul ederseniz edin etmezseniz defolun gidin dedi...bu kadar kadın bürümüş gözünü şuan konuşmuyorum babamla reddetti beni kabul etmedim diyeee:59:

offf offff böyle baba olmaz olsunnn:59:
annnnowwww öle dimeeeeeeeeeeee..cnmmmm oluruna bırakkkkkkkkkkkkk....sen ne dersen deeeee yapacagını yapackkk.kaç yasında deneyımlerı ve hayat tecrubesı olan bırııı..eksigii var mı yokmu onu senn bılemessın cnmmmmm...gel bıde ona sorrrrrr..heeebide cınsellık olsun eksıgıııııııııııı..gayet nrmalllllll.suclayamassın bunun ıcın babanııııııııııııı

Canım gelin babama ve kardeşime bakacak bakıyorda ayrıca bizler hep onun yanındayız ama babam daha annem hastayken koymuş kafaya evlenmeyi deli edecek bizi yaaa:43::43:evlenmesi için cinsellik dısında bir eksiği yok demek istediğim bu...Sırf bu yüzden evlilik iğrenç:43:

böyle şeyler düşünmeyin, bu sizi yıpratmaktan öteye geçmez, sonuçta cinsellik dahil herşey hayatın bir parçası, annenizi genç yaşta kaybetmişsiniz tahminim babanızında yaşı ona yakındır hayatına devam etmek istemesi çok normal, siz seçeceği kişiye dikkatinizi yöneltin bunu da kardeşinizin açısından yapın sonuçta onlarla kalacak... babanız yetişkin adam ne isterse, nasıl isterse yapsın bir evlat olarak size destek olmak düşer, sadece kardeşinizin yaşamını düzenlemek açısından değerlendirin durumu lütfen, babanız ve yeni eşiyle, abinizle yada sizinle nerde nasıl yaşaması uygun olur gibi.. bence hepiniz için en sağlıklısı bu olacaktır...

Evlilik isteğini sadece cinsellik olarak düşünmeyin, size de maddi manevi bakan biri olsa ömür boyu evlenmem der miydiniz? Evlilik sadece bakımla alakalı değil, insan kaç yaşında olursa olsun, aşk ister sevgi ister, siz ya da gelininiz ona nasıl bakarsanız bakın bir eş in yarattığı boşluğu dolduramazsınız. Benim babam da olsa ne gelinin ne kızının eline bakmak istemezdi ayrıca bir hayat arkadaşı arardı kendine bundan eminim.
Biliyorum annenizin yerine başka bir kadının koyulacağı düşüncesi sizin için çok üzücü, ayrıca evlilik kararının bu kadar erken verilmesi de hiç hoş değil, ama babanızın yerine koyun kendinizi, onu anlamaya neden evlenmek istediğini gözlemlemeye çalışın. Annenizin yaşından yola çıkarak babanızın da çok yaşlı olmadığını düşünüyorum, bir ömrü yanlız geçirmesini beklemeyin bence.

Evet baban çok erken davranmış ama herkesin hayatı ve kararları kendine göre doğrudur.
Belki baban yalnız kalmayı göze alamıyordur.Ayrıca kabul etmek istemesen de,o yaşta bir erkeğin cinsel hayatı olması gayet normal.
Sen ve abin evlisiniz.Burada özellikle kardeşinin durumu önemli.Bu konuya fazla tepki gösterip kardeşini etkilemeyin derim.
Sert tepkiler gösterip babanla ipleri koparma noktasına gelirseniz iki taraf da zararlı çıkacak.
Kolay değil biliyorum ama kabullenip saygı göstermekten başka çareniz yok gözüküyor.
En azından aile ilişkilerinizi korumak adına,kırıcı konuşmayın ve sessizce kabullenin.

Ben kabullenemiyorum kızlar ya kardeşim ve abimde öyle moraller sıfır...Eğer evlenirse kardeşimi onların yanına bırakmayacağız abimle bu yönde karar aldık kardeşim çok hassas bu durumu kaldıramaz çünkü...

Konu içeriği nedeniyle "Kendi ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

öyle düşünme canım , çok zor kabullenmek anlıyorum ....babanı kaybetmiş olsaydınız anneniz hanginizin yanına olsa sığardı ama erkek hiç biyere sığmıyor maalesef :( henüz yaşı gençken ve bir aday da varken evlensin sizin için de en hayırlısı bu olur sanırım ...

Acaba gelin,babanıza ve kardeşinize bakmasın diye mi böyle birşey yapacak babanız?
Yanlış mı anladım ben yoksa..
Evlenirse gelinin bakmasına gerek kalmayacak galiba?
Kadın kimmiş,neymiş neyin nesiymiş?
Soruşturdunuz mu hiç?

Acaba gelin,babanıza ve kardeşinize bakmasın diye mi böyle birşey yapacak babanız?
Yanlış mı anladım ben yoksa..
Evlenirse gelinin bakmasına gerek kalmayacak galiba?
Kadın kimmiş,neymiş neyin nesiymiş?
Soruşturdunuz mu hiç?

Yok canım biraz bencildir babam artık babam bile demek istemiyorum gerçi...Kadın memleketten bekar genç biriymiş çünkü adamın istekleri öyle daha annem hastayken bulunmuş babaannemler tarafındannn:47:

Yok canım biraz bencildir babam artık babam bile demek istemiyorum gerçi...Kadın memleketten bekar genç biriymiş çünkü adamın istekleri öyle daha annem hastayken bulunmuş babaannemler tarafındannn:47:

yok artık daha neler, tüm yazdıklarımı geri aldım, babanızı da babanenizi de tebrik ediyorum sayelerinde kendimi saf salak hissettim bende anlayış gösterin falan diyorum. daha anneniz ölmeden kart adamın durumu fırsat görüp gencecik kız bulma merakı ve buna çanak tutan babaanne bu kadarına söyleyecek söz bulamıyorum.. allah size sabır versin, haklısınız kardeşinizi bırakmayın onlara ama çocuğu da fazla doldurmayın, yaşı küçük, olayların biraz uzağında tutmaya çalışın zaten annesiz kaldı birde babasız kalmasın nasılsa zamanla görür babasını daha iyi tanır siz fazla anlatıp çocuğun gözüne sokmayın yaşananları...

Back
X