- Konu Sahibi yasemin1976
Herhalde benim konum öteki ardasimin(winstonlight) konusuyla karisti. Ben 7 ay önce annemi kaybettim babam suanda evlenmeye kalkisti hatta evlendi. bugün babamla olaydan 3 gün sonra konusma cesaretim geldi konustum tabiki kendine göre hakli yok aniden olmus babaannem, halam ve amcamin esi bu kadini bulmuslar. Kadini görmeye gitmisler kadin ya bugün beni alin yarin bu is olmaz diye santaj yapmis kadin bohcasini almis ögleden sonra babamla nikah yapmislar gercekten size bir türk filmi anlatmiyorum gercekten böyle olmus. babama bize niye evlenecegini söylemedini sorunca kendice ya iste aniden oldu bende neye ugradimi sasdim yok öyle yok böyle büsürü bahane iste. Ona bundan sonra nasil olsa olan olmus bundan sonra yarinlara bakip zamanin bize neler göstercene bize nasil davranilirsa bize ona göre onlara davrancamizi söyledik. gercekten bakalim zaman neler göstercek.
Ah anam ah sen bu adama 43 seneni verdin adamda seni 7 ay icinde unuttu gercekten annemi birdefa daha kaybettim
Hafta sonu çok yoğun ve yorgundum karıştırmışım. Sen kadını gördünmü? Benim dedem de bu şakilde evlenmişti. Biraz parası ve evi vardı, kadın onlar için gelmiş, üç ay durdu parayı ve evleri istedi dedem vermeyince de gitti, üç yıl boşanmak için uğraştı dedem. Öyle bişey olabilir mi sence?