• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam evlenmek istiyor. Kadının isteklerine yetemiyoruz. Emanet bilezik

birde çocuk istemesin kadın 1 tane olsun deyip
Kadının çocuk isteme hakkı da var bilezik isteme hakkı da ilk evliliği olduğu için. Asıl saçmalık evlenmek istediği adamın 68 yaşında olması bu birrrr. İkincisi de bilezikleri kızından, düğün parasını gelinlik parasını oğlundan istemesi. Parası olmayan evlenmeyecek abi. Yaşı ister 30 olsun ister 68. Kimse mecbur değil bunları yapmaya.

Kadının çocuk isteme hakkı da var bilezik isteme hakkı da ilk evliliği olduğu için. Asıl saçmalık evlenmek istediği adamın 68 yaşında olması bu birrrr. İkincisi de bilezikleri kızından, düğün parasını gelinlik parasını oğlundan istemesi. Parası olmayan evlenmeyecek abi. Yaşı ister 30 olsun ister 68. Kimse mecbur değil bunları yapmaya.
Kadının bilezik isteme hakkı tabi var ama evlenecek olduğu adamdan ceycey
Git kızından al takayım diyemez
Yoksa evleneceği adamda kendi bulsun bir yerden taksın madem maksat babayı kandırmak

Dolandırıcı kesin yaa
Konu sahibinin babası değil de bu gidişle konu sahibi dolandırılacak
Eşiyle de arası bozulur o bilezikler giderse
Babası madem araba satabiliyor satsın alsın yeni karısına bilezik

Şu an bir gelişme yok, babama kaygılarımı ve güvenmediğimi verme niyetimin olmadığını söyledim o da nikah günü beni kandıracak hali yok orası küçük yer cesaret edemez öyle biri de değil. Sen nikahtan sonra hemen alacaksın bilezikleri hem hiç olmaz ama olursa arabamı satar veririm bilezikleri dedi
Sakın vermeyin, kaygılardan bahsetmek yerine net olun, evlenen sensin altını da sen yap, ben hiçbir şey vermem deyin.

Kadın babama demiş ki sakın arabaMIZI satma kızından al bilezikleri bu yüzden güvenmiyorum içte babamda bu kadını 2 aydır tanıyor
Arabamızı derken 😂 kadın babanızla mı kazanmış arabayı.
Bakın size söyleyeyim baştan senin çocukların benim çocuklarım, gelirler giderler vs der ama nikahtan sonra her şey değişir, bilezikleri verirseniz asla alamazsınız, kadın hakkı olmadığı halde arabayı da sattırmaz, babanızı da doldurup size ağza alınmayacak laflar ettirir.

Hiç evlenmemiş bakire kız vurgusu bu kadar yapılıyorsa menopoza da girmediyse çocuğu olsun diye de uğraşır, elbette isteyen herkes çocuk sahibi olsun ama 50 yaşında birisi için eline erkek eli değmemiş vurgusu yapılıp ona göre bilezik eşya vs isteniyorsa, çocuk da babanızı parmakta daha fazla oynatmak için istenir.

Siz, ablanız, kardeşiniz 1 kuruş bile kaptırmayın.

Yoksa evleneceği adamda kendi bulsun bir yerden taksın madem maksat babayı kandırmak

Dolandırıcı kesin yaa
Elbette sadece adamdan. Kızından ödünç iste vs lafları çok çiğ. Adam da tuhaf. Çocuklarının evliliğini oğlunun da evlilik hayallerini riske atıyor. Çocuklarının yerinde olsam hiç karışmazdım. 5 kuruş da para vermezdim.

Valla konu sahibi kızmasında, müstakbel bakire kızımız çok cahil, iş hayatı vs de hiç olmamış gibi. 50 ye kadar evde koca beklemesinden belli . Psikolojik olarak da iyi olduğunu düşünmüyorum. Öyle olmasa durmadan bekaret konusu konuşulmazdı. Tek özelliği o galiba . Baba da kendinden 18 yaş küçük kadın buldu diye , azgın teke sendromuna yakalanmış . Kendi çocuklarını da bu uğurda gözü görmüyor. Hiçbirşeyine karışmayın konu sahibi ve kardeşleri. Ne halleri varsa görsünler . İş bulup evlensinler çok meraklılarsa ikisi de. Sizlik bir durum yok.

Arkadaşlar annemle babam 10 sene önce boşandılar. Aynı şehirde yaşıyorduk ama babam geçen sene memleketine gitti orda yaşıyor, bağa prefabrik ev yaptırdı meyve ağaçları, bağ bahçe öyle yaşayıp gidiyordu bu arada emekli öğretmen hiçbir sağlık problemi yok, maaşı dışında bide kira geliri var.
Şİmdi babam memlekette akraba vasıtasıyla bir kadınla tanışıyor, kadın 50 yaşında ve hiç evlenmemiş babam da 68 yaşında. Kadının babası da 80 küsür yaşında ve babamdan 20 gramdan 5 bilezik, sözde künye saat ve küpe istemiş. Kadın da ben hiç evlenmedim daha kızım prefabrik evde yaşayamam ilçe merkezinde sıfır eşyalı ev tutalım demiş. Bu arada haklı olabilir ben isteklerine bişey demiyorum. Ben 3 aylık evliyim ve babam bana şu teklifte bulundu, "benim şu an sadece ev tutup eşya alacak param var, kadının babası 3 4 ay içinde nikah istiyor bana bileziklerini ödünç verir misin?" yeni doğum yapmış ablamı arayıp para istemiş, yeni işe girmiş erkek kardeşimden de kredi çek borcunu sen öde çektiğin parayı bana gönder demiş.
Şimdi bu kadını tanımıyorum bileziklerimi nasıl emanet edicem de vericem ya vermezse diyorum öyle ihtimal yok ha vermezse ben öderim diyo babam da. Yani siz olsanız verir miydiniz nikahta takıp geri verecekmiş babasına göstermelik. Bu arada babam annemle evliyken annemde çalışmasına rağmen annemın maaşını alıp 5 kuruş vermeyen biri.
GÜNCELLEME: Arkadaşlar ablamla konuştum kadın gelinlik giyecekmiş, nişan düğün bohçası kıyafet hediyeleri olacakmış. Yani bildiğiniz genç çiftler gibi bir süreç yaşayacaklar
Kadının isteklerinden size ne yav, babanız kendi imkanları ile alsın 50 lik bakiresini, o altınları bi verirseniz attaaa olur el sallar durursunuz ardından, o karı onları gözünüze gözünüze şıkırdatır, babanız evlenecek siz boşatacaksınız kendinizi.

Arkadaşlar annemle babam 10 sene önce boşandılar. Aynı şehirde yaşıyorduk ama babam geçen sene memleketine gitti orda yaşıyor, bağa prefabrik ev yaptırdı meyve ağaçları, bağ bahçe öyle yaşayıp gidiyordu bu arada emekli öğretmen hiçbir sağlık problemi yok, maaşı dışında bide kira geliri var.
Şİmdi babam memlekette akraba vasıtasıyla bir kadınla tanışıyor, kadın 50 yaşında ve hiç evlenmemiş babam da 68 yaşında. Kadının babası da 80 küsür yaşında ve babamdan 20 gramdan 5 bilezik, sözde künye saat ve küpe istemiş. Kadın da ben hiç evlenmedim daha kızım prefabrik evde yaşayamam ilçe merkezinde sıfır eşyalı ev tutalım demiş. Bu arada haklı olabilir ben isteklerine bişey demiyorum. Ben 3 aylık evliyim ve babam bana şu teklifte bulundu, "benim şu an sadece ev tutup eşya alacak param var, kadının babası 3 4 ay içinde nikah istiyor bana bileziklerini ödünç verir misin?" yeni doğum yapmış ablamı arayıp para istemiş, yeni işe girmiş erkek kardeşimden de kredi çek borcunu sen öde çektiğin parayı bana gönder demiş.
Şimdi bu kadını tanımıyorum bileziklerimi nasıl emanet edicem de vericem ya vermezse diyorum öyle ihtimal yok ha vermezse ben öderim diyo babam da. Yani siz olsanız verir miydiniz nikahta takıp geri verecekmiş babasına göstermelik. Bu arada babam annemle evliyken annemde çalışmasına rağmen annemın maaşını alıp 5 kuruş vermeyen biri.
GÜNCELLEME: Arkadaşlar ablamla konuştum kadın gelinlik giyecekmiş, nişan düğün bohçası kıyafet hediyeleri olacakmış. Yani bildiğiniz genç çiftler gibi bir süreç yaşayacaklar
aa aaa babanıza şok oldum kardeşiniz kredi çekecek ve o ödeyecek bir de borç da değil yani. bence babanızı alın karşınıza evleneceksen evlen biz maddi bir destek çıkamayız deyin 70 yaşında adam tövbe ya. sakın bileziğinizi vermeyin eşim hoş karşılamaz deyin. babanızın umrunda değil gibisiniz zaten ablanızın yeni bebeği olmasına rağmen ondan da para istemiş. bu babalar neden böyle anlamıyorum benimki de böyle azıttı. ilginc vallahi

Babam ablama demiş zaten ben hiç babamla anlaşamam bir araya gelsek hep kavga gürültü bemi de arayıp kırk yılın başı benimle ilgili çok önemli bir isteğim var dedi bayağı ağlama seviyesinde
Burada birisi yorum yapmış bileziklerinin aynısının sahtesini alıp ver diye. Çok mantıklı

Şu an bir gelişme yok, babama kaygılarımı ve güvenmediğimi verme niyetimin olmadığını söyledim o da nikah günü beni kandıracak hali yok orası küçük yer cesaret edemez öyle biri de değil. Sen nikahtan sonra hemen alacaksın bilezikleri hem hiç olmaz ama olursa arabamı satar veririm bilezikleri dedi
O kadın iki işve cilve yapsın topunuzu kilo hesabı satar. Babanız eski babanız değil şu an.

Dolandırıcı kesin yaa
İsteyecekse zengin koca bulsaymış ellilik çıtır. Dayının elinde iki kuruş var onu da tokatlayıp geçecek.

Burada birisi yorum yapmış bileziklerinin aynısının sahtesini alıp ver diye. Çok mantıklı
Nasıl güzel fikir hayatta aklıma gelmezdi
Ben evlenirken hiç altın istemedim ailem de istemedi üstüne çeyizimde arabam vardı gencecik bakireydim 😂

Evet tek korkum bu işte babam anlamıyor benimle kavga etti nerdeyse dün vermek istemiyorum diyince

Ay ederse etsin ya, kasada kocam vermiyor diyeceksin olup bitecek. Gelip kolundan ya da evinden zorla bilezik almayacaksa bunun telaşına neden sen düşüyorsun? Bana ne bana mı sordunuz diyip geçeceksin. Gerçekten bu kadar saf olmayı nasıl başarıyorsunuz? Bunu dert etmem bile değil bileziklerimi bir yane çeyrek bile emanet vermem

Ay ederse etsin ya, kasada kocam vermiyor diyeceksin olup bitecek. Gelip kolundan ya da evinden zorla bilezik almayacaksa bunun telaşına neden sen düşüyorsun? Bana ne bana mı sordunuz diyip geçeceksin. Gerçekten bu kadar saf olmayı nasıl başarıyorsunuz? Bunu dert etmem bile değil bileziklerimi bir yane çeyrek bile emanet vermem
Adamdan cekiniyor bence. Terslemiyor hiç. Konu sahibi de garip...

Kocadan çekinsin bence. Ben adamın yerinde olsam altınları da al git babana, cici ananla yaşarsın derim. Bu kadar gözü arkada kalacak olan evlenmesin.

Adam da biliyor saf olduğunu herhalde konarız bunun bileziklerine diue düşünüyor. Allah korusun babam bana böyle bir şeyle gelseydi kocama konusunu bile açmazdım. Herkesin de kocası melek ha benim kocam bunu bana soruyor musun cidden derdi. Şuradaki kadınların saflığı bebi benden alıyor, yani dert edineceğim bir şey bile değil. Ablanızın da olmasın kardeşinizin de ki en mantıklı cevabı kardeşi vermiş. Konu sahibi verir nikah sonrası bilezik iadesini bekler. 50’lik bakire de tiktok’ta video paylaşıp altınlarım dizi dizi kıskanmayın fesatlar bizi diye size nispet yapar 😅

Kocadan çekinsin bence. Ben adamın yerinde olsam altınları da al git babana, cici ananla yaşarsın derim. Bu kadar gözü arkada kalacak olan evlenmesin.
O da istersen ver demiş. Karı koca dolandirilacaklar haberleri yok

Hayır bir de sahte bilezik verelim diye tavsiye falan mantıklı bulunmuş, yani cidden konu sahibinin demesi gereken tek şey koca bir bane ne? Ben annenizin yerinde olsam o adama bir şey vermeniz durumunda hepinizi evlatlıktan reddeder böyle akılsız çocuklar yetiştirdiğim için de kendimden utanırdım

Back
X