biz ne desek babam ne dese de sen kendi bildiğini yapacaksın sonuçta umarım hakkında herşey hayırlı olur
Merhaba,
Henüz yeni katıldım siteye ve benim için büyük bi sıkıntım var. Birbirinize destek vermeniz çok hoşuma gitti ve bende üye olmak istedim..
Birlikte olduğum biri var fakat babam benim onunla evlenmemi istemiyor. 20 yaşındayım ve çalıştığım şirketten biriyle görüşmeye başladım. Herşey çok güzeldi ailesiyle tanıştım ve annemi de tanıştırdım hem kendisi hemde ailesi ile. Belli bir süre sonra babama anlatma kararı aldım ve kabus o karardan sonra başladı. Babam sert tepkiler vererek işi bırakmamı istedi ailem beni sakinleştirip işi bıraktırdı.Ardından ev hapsi ve çocukla görüşmemem için yapılan aile kavgaları. Hep sabrettim babama karşı asla asi olmadım. Güç bela tanışmaya gelmeleri için ikna ettim babamı ve geldiler. Ama planlamadığım bişey oldu babam amcamı da çağırmıştı tanışmaya! Amcam küçük yaşta evliliğe karşı olan biridir. Ve zaten korktuğumda başıma gelmişti görüşmelerine şahit olarak evine tanrı misafiri gelir gibi kabul et daha sonra olumsuz olduğunu belirtiriz demişti babama.. Yine de olumsuz düşünmek istemiyordum belki ailesiyle çok iyi anlaşırlar diye düşündüm. Nihayet gelmişlerdi ortam gergindi 1-1 buçuk saat sonra erkek arkadaşım stresten wc gidince film koptu. Ve buda babamın tek bahanesi oldu insanları kovmaktan beter etti.. Tekrar bir şans istediğimde tipini beğenmediğini ve maddi durumunun iyi olmadığı bahanesini buldu. Halbu ki işi gayet iyi, büyük bir beyaz eşya yetkili servisinde dış servis ekibindeydi. Şu an babamı kesinlikle ikna edemiyorum babam haricinde herkes bana destekti fakat babam son kararını verdikten sonra herkes unutmam için çaba gösteriyor. Ben unutmak değil onunla mutlu olmak istiyorum..
Ne olur bana yardım edin ne yapmalıyımmm(
bende senin gibi 20 yasındayım benimde abim karşı evlenmeme annem babam olumlu ama abim karşı ve ben sadece nişan yapmak istiyorum hemen evlenmiycem bi işim olmadan en azından.ama işte anlamıyolar bi türlü sevdiğinii arada kalıyosun seni gayet iyi anlıyorum
bende hemen evlenmek istemiyorum ki söze bile razıyım sırf bi şans vermeleri için.. Ama şans vermeden kendi kafaları doğrultusunda hemen kestirip atıyolar. Bana olmamasını gerektiren bi sebep göstersinler ben şu yaşıma kadar asla aileme asi değildim ve olamamda zaten ben onlara karşı gelecek değilim ki istediğim sadece bi sebep ama oda yok iste arada kaldım ne öyle ne böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?