Babam her gün bizde !!!!

beyazgecee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2022
62
7
36
32
Kızlar yardım yoksa kafayı sıyıracağım..
3 yıldır evliyim 2 yıl uzaktayım ki ona rağmen babam cart curt gelirdi o kadar yolu şimdi aynı şehirdeyiz her gün yaaa yemin ediyorum abartmıyorum her gün bizde saatli saatsiz bıktım hiç demiyor enişte rahatsız olur hiç demiyor kızım rahatsız olur beni deli edecek üstelik hamileyim karnım burnumda annem kaç kez uyardı kızı rahatsx etme aslaaaaa dinlemiyor nasıl onu kırmadan bunun önüne geçerim ne olur akıl verin

3 yıldır evliyim 2 yıl uzaktayım ki ona rağmen babam cart curt gelirdi o kadar yolu şimdi aynı şehirdeyiz her gün yaaa yemin ediyorum abartmıyorum her gün bizde saatli saatsiz bıktım hiç demiyor enişte rahatsız olur hiç demiyor kızım rahatsız olur beni deli edecek üstelik hamileyim karnım burnumda annem kaç kez uyardı kızı rahatsx etme aslaaaaa dinlemiyor nasıl onu kırmadan bunun önüne geçerim ne olur akıl verin
Wiiii insan babasından da rahatsız olurrrr 🙄

Geldiği zaman kusun, bayılın, fenalaşın. Madem ki hamilesiniz. Kimse bunları yadırgamaz. Bir iki uğraştırırsanız vazgeçer gelmez.

Babanız sizi sevip görmek istiyor, ne güzel.. Babanızdan bahsedişinizi çok kaba ve üzücü buldum.. Deli olacak kadar rahatsız oluyorsanız babanızla açıkca konuşun kibar bir üslupla..

Ben sizin yerinize olsaydım babamı eşimin evde olmadığı saatlerde çağırıp birer kahve yapardım..

Hamileyken babamın yanında uzanıp uyuduğum zamanlar oldu, yadırgamadı hiç.. Eğer sürekli hizmet beklemiyorsa, abuk sabuk konuşmuyorsa, sizi üzmüyorsa bozmayın, ileride ararsınız bulamazsınız..

su yorumlar esin annesi allahin gunu haberli habersiz gelse ne olacakti acaba
Ay tam bu yorumu yapacaktım. Kocaları annesi ile vakit geçirse 10 dakikadan fazla telefonda konuşsa laf ederler ama kendi aileleri olunca hiç rahatsızlık duymuyorlar masallah. E o zaman kaynana da gelsin eve :D sonuçta o evde eşte yaşıyor o da anasını alsın. Bizimkiler ailede kocamızın ailesi ne o zaman :D

Nasıl geliyor ,yani gelince ne yapıyor kac saat kalıyor mesela,yada annenızle neden gelmıyor
Hergun gelmesıde acaıpmış

su yorumlar esin annesi allahin gunu haberli habersiz gelse ne olacakti acaba
Cevap veriyorum. Forumdaki en kayın aile severlerden biri olabilirim. Çekirdek ailelerimiz için gelip de kasıtlı bir rahatsızlık vermedikleri sürece sınır çizmem. Atıyorum benim kardeşim gelir eşim rahatsız oluyor gibiyse gelme derim. Hatta kardeşim bizde bi ara uzun süre kaldı eşime gitmesini söyleyebilirim biraz uzun oldu demişliğim var. O da tabi ki istediği kadar kalabilir demişti. Aynısı onun ailesi için de geçerli. Görümcem izin ayarlar 3 5 gün kalmaya gelirdi. Ben ısrar ederdim yıllık izinden de eklet yav şunu yaparız bunu yaparız diye. Kayın babamı zaten zorla getiriyorum evime. Hatta şimdi uzaktayız biliyosun kayınvalidem gelmek istiyordu geçen ilkbahar tek de gel git yapamam diye onu ikna etmeye çalışıyordu. Tam o sıralar ben gitmiştim. Dönüşte benle gelmek istiyordu kayınvalidem ama hala net değildiler. Oturdum salona aldım elime kartı. Dedim baba kimliğini ver uçak bileti alacam. Direkt emrivaki yaptım yani. Ama benim babam gelebilse hep çok isterim. Çok çok isterdim ama malesef hasta.

Babanız niye enişte desin damata ay.

Back
X