babam intihar edeceğini söylüyor...

derya55_25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
27
0
86
Samsun
mrb bayanlar benim durumumu daha önce yazmıstım ben 30 yasındayım kamuda iyi bir işde çalışıorum babam sevdiğim insandan boşanmış ve iki çocugu oldugu için evlenmeme izin vermedi bende içinin rahat etmesini artık görüşmediğimi söylemiştim

ama 10 gün oldu babam bu olayı atlatamıyor. babam cok takıntılı ve kinci bir insandır geceleri sürekli kuruyor ve uyuyamıyor. annneme ve bana güveni tamamen yok oldu. bugün anneme intihar edeceğini sylemiş bana yardım et demiş. babam okadar takıntılıdır ki kendi kız kardeslerini bile hemen sildi hayatından asla affetmez.

annem şuan çok korkuyor bize zarar verecek hepimizi öldürecek diye ne yapacağımı şaşırdım benle hiç konsmuyor gerekli olmadıkca sürekli kafasında bişeyler kuruyor. bugün benim numaramı savcılığa verecekmiş takip edecekmiş konusuomuyum sevgilimle konusmuomuyum diye ne yapmalıyım kafam durdu bana akıl verirmisiniz

Son düzenleme:
şaka gibi gerçekten. babanızın psikolojik sorunları olabilir mi dicem de yazdklarınızı okuyunca öyle görünüyor. peki siz o adamla görüşüyor musunuz ?

Son düzenleme:
babanızın başka sorunlarıda varmı?örnek ödeyemediği borç olabilir,yada birinle sorunu olabilir.takındı başka birşey intihar edeceğim lafının altında başka sebepler olmalı. siz o adamla görüşürseniz mi intihar edeceğini söyledi babanız.pek anlamadım.

Savcılığa vermekle falan bişey bulamaz öyle savcı herkesin istediği anda konuşmalarını açıklamaz
Bence babanızı psikoloğa götürün

babamın da arada kuruntuları olur. mesela biriyle konuştuğumu gördüğünde laf etmez ama insan anlar. kiminle konuşuyorsun demişti bikeresinde . arkadaşımla konuşuyorum dedim. inanmadığını düşündüğümde, onun aklındaki sorun hepsinin cevabını kendiliğinden verdim. baba sıkma canını kaç yaşına geldim aklım başım yerinde, sizin canınızı sıkıcak hiçbişiy yapmıycağıma emin olun dedim. sonra birden tipi değişti. konuş yahu bişiy mi dedik dedi konu kapandı :D bir keresinde arkadaşımın doğumgünü partisine gideceğimi haber vermiştim. onu pek tanımadığı için gitmemi istemediğini yine suratından falan anlamıştım. pek tanımıyorsunuz ama evi bu taraflara yakın çok da geçikmiycem zaten endişelenme tamam mı demiştim. sonra gitmemi sorun etmedi.
yani sonuç olarak demek istediğim, babana artık o çocukla görüşmediğini söylemen tatmin edici gelmemiş olabilir. sonuçta zamanında bu adamla evlenmeyi planlamışsın ama baban istemedi diye direk bundan vazgeçmişsin. babana inandırıcı gelmemiş olabilir. laf arasında falan durduk yere bir şekilde "baba sakın şu sıralar benim için canını sıkma. ben o adamla görüşmiyceğimi söyledim zaten sana. artık endişelenmeyin tamam mı? güvenin bana" diye söyle. babanla iletişimin iyi değilse bile inan bana, eğer çekinmeden bir şekilde buna benzer laflar söylersen; bu lafların babanın içine su serpecek.:)

30 yaşindasin ve lafını dinlete bilmek için, seni tehdit etmeklemi bulmuş yolunu?
böyle bir babanın evinde kim huzur bulur? Kim aklını koruya bilirki?

siz bence cok dikatli olun, annen haklı olabilir...
önce size, sonra kendine zarar vere bilir..

dün akşam eve geldiğimde teyzem babamla konusmus için rahat olsun görüşmüyolar felan demiş babamda benle konustu görüşmüyorum intihar edecek kadar kötü bişey istemedim ben dedim sadece evlenmek istedim dedim daha kötü bu dedi yani kesinlikle evlenmeme izin vermeyecek bende görüşmediğimi sölyedim
zaten peşime adam taktıgını söyledi birde onunla yada kardeşim dısında kimseyle dısarı cıkmama izn vermeyecekmiş:(((
onun tek derdi sevdiğim insanın cocuklarının olmasıymıs beni bile bile tehlikeye atamazmıs halbuki onunla tanısıp konusmadı bile tanıma fırsatı bile vermedi hiçbişekilde de vermiyo

ben telefonla konusuorum evlenmicem belki, hiçbizman ama secdiğim adamdan da vazgecmicem çünkü 18 yasımdayken yine baska biri vardı hayatımda küçüktüm belki ama onun da sırf ailesini sevmediği için ayrılmam için annemden bosanmaya kalkmıstı tabi bende ayrılmak zorunda kaldım şimdi ilk kez biriyni sevdim ondan da ayrılmam için tehditlere başladı ne yapacağımı bilmiyorum sırf evde huzursuzluk olmasın die o iş bitti kendini öldürmene gerek yok ben öldürim daha iyi dedim

babanızın başka sorunlarıda varmı?örnek ödeyemediği borç olabilir,yada birinle sorunu olabilir.takındı başka birşey intihar edeceğim lafının altında başka sebepler olmalı. siz o adamla görüşürseniz mi intihar edeceğini söyledi babanız.pek anlamadım.

baska borcu felan sorunu yok sadece nasıl evlenmiş boşanmış iki cocuklu adamla görüşürüm die öldürmek istior kendini bende evlenmeyecem rahat ol dedim ama güvenmiomus bana kafayı takmıs

babamın cevresi cok geniştir aslında derdi millet ne der nasıl anlatırım die düşünmesi

30 yaşindasin ve lafını dinlete bilmek için, seni tehdit etmeklemi bulmuş yolunu?
böyle bir babanın evinde kim huzur bulur? Kim aklını koruya bilirki?

siz bence cok dikatli olun, annen haklı olabilir...
önce size, sonra kendine zarar vere bilir..

evet evde cok huzursuzuz onun doğru bildiği sey olmadıgında sürekli böyle tepki veriyor hayatı zindan ediyor bize:(((

evet evde cok huztursuzuz onun doğru bildiği sey olmadıgında sürekli böyle tepki veriyor hayatı zindan ediyor bize:(((
Tahmin ede bilirim. Bir süre önce insanlar( sorunlu) insanlarla çalışıyordum...
ne kötü, üzüldüm...

o tür insanlar istediklerini yaptirmakda, bir nr'lilar..

İnşallah dogru bir şekilde, zamanda bir an önce kurtulursun o evden.
adamda takdirmişya arkana, hiç inanma:) en kötü ihtimal, kendisi takip ediyordur:)

Ebevenler belli bur yastan sonra cocuklari icin takintili olabiliyor

Babana kizma bence
Seni ne kadar seviyor baksana

Geleceginden endiseli

Uzmemeye calismalsin

Back
X