Kızlar bana yardim edin. Daha öncede konu acmistm. ama bu akşam da açmak zorunda kaldm akşam nisanlimlave ailesi geldiler. Benim babam cçok ciddi ve lafları inceleyen bi adamdır dedem de öyleydi bu yüzden halamin eşinden ayrılmasına sebep oldu evlendikten snra. Bende öyle olmak istemiyorm. Halam da dedeme saygılı sevgili dusunur falan ama çok düşündüğü için bu hale geldi dediklerini yaptığı için. Smdi babam bana ayrıl demiyor ama içi sinmis değil hala kayınpederim kizkardesime sen surme sürünce 10 yaş daha büyük genç gosteriyorsn demiş. Snrada kizmadn demi şaka soyledm ben onu fln demiş. Babam da buna takıldı yanı bu ornek daha takıldı bi kaç tane daha konu varda. Ben onun çocuklarına birşey demiyorm o niye benim çocuklarıma karışıyor karı gibi diyor küfür ediyormuş annem dedi Banada. Babamla pek oturup konuşmayız yanı çok ciddi bi durum olmadığı surece. Biraz uzattim sanırım .s kusura bakmayın. Ama ne yapacağı bilemedm. Babamın sevmediğini bile bile aldırmayıp evlenmeli miyim nisanlimla.yoksa haklilar deyip ayrılmalı miyim? Bu arada nisanlimla ilgili pek bi sorun yok gerçi bi ara ona da takmıştı ama