• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam kayınpederimi sevmiyor

biliyorum eski konularımdan ötürü bu sorduğum soru bile saçma sapan geliyor.
Kendi kızına yapıyor ama şunu da alsam olur mu dediğimde söyle kayınpederin alıversin der. Onlar bi bk almaz da yapmaz da zaten dedi
Evet saçmalık sen, nişanlın ve ailesi. Ama baban zeki adamsın.

biliyorum eski konularımdan ötürü bu sorduğum soru bile saçma sapan geliyor.
Kendi kızına yapıyor ama şunu da alsam olur mu dediğimde söyle kayınpederin alıversin der. Onlar bi bk almaz da yapmaz da zaten dedi
Sen de de ki gelinin çeyizini kayınpeder niye alsın? Ayrıca keşke çalışıyor olsaydın. Kimseye minnet etmezdin.

Yahu beğenmiyor işte ciddiye almıyor. Sizinle alakalı değil. Nasıl sahiplendiyseniz sevgili müstakbel kayın ailenizi, onlara edilen laf size edilmiş gibi sayıyorsunuz. Oysa nişanlınız bekaretinizi sorgularken, üç kuruşun hesabını yaparken hiç sizi sahiplenir gibi durmuyor. Aile içinde sizin de ne lafınız yapılıyordur Allah bilir, nişanlınız gık demiyordur.
Karşı ailenin veya nişanlımın daha hiçbir saygısızlığı olmadı. Neyini beğenmiyor anlamıyorum

Sen de de ki gelinin çeyizini kayınpeder niye alsın? Ayrıca keşke çalışıyor olsaydın. Kimseye minnet etmezdin.
İstemiyorlar, bi şekilde hoşlanmamış konu sahibinin ailesi bu aileden. Babası da bu şekilde laf sokuyor, kendince tepki.

O pintilik konusunu kendimizce hallettik aslında. Bir şekilde konuştum ve düzeldi.
Napıyor, artık götürmüyor mu pahalı yerlere? Görüp göreceğiniz oydu zaten, evlenince yalvar yakar pideci falan olur anca.

İstemiyorlar, bi şekilde hoşlanmamış konu sahibinin ailesi bu aileden. Babası da bu şekilde laf sokuyor, kendince tepki.
Sonradan hatırladım. Ben olsam babamın laf sokmasına kalmadan kendim bırakırdım zaten ama konu sahibi zor bulmuş herhalde, asla kaçırmak istemiyor bu profilde adamı bile. 😐

Back
X