• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam ne başarı diledi ne de nasıl geçti dedi

sayydek

Bursaspor!:)
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
695
1
46
Bursa
Babam bugün sınava gireceğimi bildiği halde beni bi kez bile aramadı.Dün bütün gün bi ümit arar diye düşünüyordum.Aramadı.
Bugün yine dedim heralde sınavdan önce arayacak yok...
Sınavdan çıktım kaç saat oldu hala bi telefon etmedi.
Anca 2 ayda bir arayıp sen babanı hiç aramıyorsun diye trip atmasını bilir o:ssz:
Herkes boşver takma diyo ama olmuyo işte insan üzülüyo.
Sınavımda iyi geçmedi çok moralim bozuk kızlar:50:

Ay ne deyim bilemedimki canım.Bazı erkekler,babalar ince düşünceli olamıyor maalesef.Akıl etmemişte olabilir yani.Üzülme canım:31:

benim babamda mezuniyetime gelmemişti.aradım dedim ki baba ben 2. oldum.bana dedi ki daha çok çalışsaydın 1. olurdun...ben :53::53:

hönk diye kaldım...bu arada lise değil yani üniversiteyi dereceyle bitirdim adamın dediğine bak...

benimki de aramaz ne doğum gunumde ne özel birşeyimde 1 kere arayıp kutlamamıştır ama ne hıkmetse ben onu doğumgununde aradığımda bana trıp yaptı uzaktan kutla sen sadece diye

dedim ki içimden ne verdin de ne istiyorsun?

şu anda konuşmuyorum kafam rahat

sende takma ha varlar ha yoklar...

sınavına da üzülme canım daha belli olmaz hiçbirşey...

Benimki bugün beni yanılttı ama normalde babadan beklentin yüksek olmayacak.

Bunu bilir bunu söylerim. :ssz:

Aman canım takma babalar böyle,
Geneli olmasa da çoğunluğu amazondan fırlamış gibiler.
Napsan değiştiremezsin.
Ne demişler kütük tersinden okuyunca kütüktür.

Sizin babalarınız sorunlu diye babaları genellemek ve günahlarını almak ne kadar doğru.Bence babalar genelde çok iyiler evlerine bir ekmek getirebilmek için nasıl çalışıp kimlerin kahırlarını çektiklerini Allah biliyor insanları topluca yargılayıp sonrada damgalamazsınız.Çok kötü babalar olacağı gibi annelerde var saygılarımla..:47:

Bazen anne ve babalar ozellikle yaslaninca evlatlarina gerektigi gibi davranamadiklarindan, en cokda daha sicak iliskiler kuramadiklarindan dert yanarmis. İnsallah baban cok gec olmadan daha ilgili olur senle. Baba iste cokta kotu dusunmek istemiyor insan.

Benimki bugün beni yanılttı ama normalde babadan beklentin yüksek olmayacak.

Bunu bilir bunu söylerim. :ssz:

beklenti yüksek olunca bir anda hayal kırıklığına uğruyosun ve sende fark etmeden yaralar açabiliyor bunu çok yaşadım ve artık beklentim yok :)

Kızlar benim daha önceki annemin soyadını almak istiyorum konumdan da okuyabilirsiniz çok dertliyim bu konuda.Bu son şansıydı.Olmadı Nefret ediyorum ondan.

Back
X