Babam öğrendi mi sizce ? Ya neler oluyor ? Canım yanıyo :(

Nileda90

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
272
59
Birisinden hoşlanıyorum daha doğrusu aşık oldum. Bana ilgisi diğerlerine oranla aşırı kibar davranması.
Faceden ekledim kabul etti. Bir kaç soru sordum dersle ilgili göz kırparak esprili cevap verdi. Neyse.
Bir baktım 1 ay sonra beni çıkarmış ark listesinden.
Neyse sonra ben sordum bir hatam olduysa özür dilerim listeden çıkarmışsınız dedim.
Noluyo arkadaşlar? Ben ona deli gibi aşığım..
Gözlerimin içine bakan beni süzen adam.. Tüm kızlara bağıran bana bağırmayan.
Bu arada sevgilisi yok biliyorum.
Çok sert birisi.
Geçen gün haberim yok kafeteryada fark etmedim önümde bana açacak uzattı hiç bişede almadı. Al burada dedi böyle elime verdi.
Şok oldum..
Ne oluyo anlamadım :KK43:
Böyle kalakaldım cesaret mi yok ne oluyo ne dönüyo ben Şaştım kaldım..
Konuyu açma sebebim yeni gelişmeler olması ve şuan ağlıyorum :KK43: ne yapacağımı bilmiyorum !

Son düzenleme:
Son bişe bi gün facemde ekliyken bu Paylaşım yapmış gece hastahane de bende korktum yazdım komiserim geçmiş olaun bir sorun yoktur umarım dedim. Oda problem yok ayrıca hassasiyetin için teşekkür ederim Yazmış.

Bende korktum bian dedim oda korkulacak bişe yok ziyarete geldim nileda dedi iyi geceler dedim bişe demedi.
Ya bariz anladı bence hoşlandığımı :KK43:
Bu arada sonradan fark ettim hastane doğum hastanesiymiş :KK70: sonra o durumunu da kaldırdı.

Geçen gün durumuna ayağına taş değmesin, saçlarına yağmur değmesin tenine zarr gelmesin Yazmış bende üstüme alındım ama abartmıyorum değil mi ? Kaldırdı sonra durumu.

Üst rütbeli birisinden hoşlanıyorum daha doğrusu aşık oldum. Bana ilgisi diğerlerine oranla aşırı kibar davranması yemekhanede gelip beni bulup konuşması ( normalde hiç gezmez ) etkilendim. Bu kişi başka bir sınıfın eğitmeni ama komiser. Bende komiserlik okuyorum ve bitiyo mezun olucam.
Faceden ekledim kabul etti. Bir kaç soru sordum dersle ilgili göz kırparak esprili cevap verdi. Sormak yok arz ederim dersin dedi böyle şakasına. Neyse.
Bir baktım 1 ay sonra beni çıkarmış ark listesinden.
Çevresine göre alımlı güzel ve çok kişi olan birisiyim. O ise normal yani tipsiz diyebilirim detayı bilin diye yazdım. Asla yargılamak değil ona çok aşık oldum çünkü..
Neyse sonra ben sordum komiserim bir hatam olduysa özür dilerim listeden çıkarmışsınız kusura bakmayın ben sadece soru sormak için ve emniyette yeniyim paniğim ondan sordum dedim.
oda özür dilencek bişe yok, gözden kaçırmış olabilirim ekle yeniden kabul ediyim dedi.
bende mahcup oldum neyse dedim. Estağfurullah dedi ama eklemedim eklemem !
Noluyo arkadaşlar? Ben ona deli gibi aşığım..
Gözlerimin içine bakan beni süzen adam.. Tüm kızlara bağıran bana bağırmayan. (Nizamı sağlamak için.)
Bu arada sevgilisi yok biliyorum.
Çok sert birisi.
Kapalı birisiyim normalde. Eğitimlerde açıyorum.

Geçen gün haberim yok kafeteryada fark etmedim önümde bana açacak uzattı hiç bişede almadı. Al burada dedi böyle elime verdi.
Şok oldum..

Bugün babam sordu isim vererek şu komiser sizin dersinize giriyomu diye kaldım Öylece.. o_O
Babamda emniyette bu arada ama aynı yerde değiller çalışma ortamı olarak bahsediyorum.
Ne oldu baba niye sordun dedim yok bişe dedi ama gayet sakindi.
Ne oluyo anlamadım :KK43:
Bu arada bugün whatsapta bi bakiyim deidm numarasına baktım çevrimiçi oldu bana yazıyor ifadesi düştü hani bakılırsa duruma sonra yazmadı. (Normalde numaram yok onda ben bulmuştum başka sınıfın dersine giriyor)
Böyle kalakaldım cesaret mi yok ne oluyo ne dönüyo ben Şaştım kaldım..
Konuyu açma sebebim yeni gelişmeler olması ve şuan ağlıyorum :KK43: ne yapacağımı bilmiyorum !
çok kişi olan birisiyim ne demek??

Bende korktum bian dedim oda korkulacak bişe yok ziyarete geldim nileda dedi iyi geceler dedim bişe demedi.
Ya bariz anladı bence hoşlandığımı :KK43:
Bu arada sonradan fark ettim hastane doğum hastanesiymiş :KK70: sonra o durumunu da kaldırdı.
Bence biraz bişeyler yazma bakalım tepkisi ne olacak bariz anlamış biz kızlar hemen caktıroyoruz durumu kaçan balık kovalanır yapıyo o arkadaşta:)

Tamamda neden onu sordu direk ? Birsürü komiser varken. Biliyorum herhaşde sevgili değiliz !
Eger baban da emniyetteyse sormuş olabilir. Bende babamla aynı meslek sahibiyim okul zamanı o da öyle tek bi hocayı sormuştu dersine giriyor mu diye? Olabilecek bişey. Bu arada babanın neyi öğrenmiş olmasından korktuğunu anlamadigim için öyle dedim

Eger baban da emniyetteyse sormuş olabilir. Bende babamla aynı meslek sahibiyim okul zamanı o da öyle tek bi hocayı sormuştu dersine giriyor mu diye? Olabilecek bişey. Bu arada babanın neyi öğrenmiş olmasından korktuğunu anlamadigim için öyle dedim
Ekledim felan ya ne biliyim kulağına mı gitti ki bilemedim işte panik yaptım :KK43:

Ekledim felan ya ne biliyim kulağına mı gitti ki bilemedim işte panik yaptım :KK43:
Dersime giriyor diye ekledim soru sormam gerekirse der çıkarsın işin içinden merak etme. Aynı yastayiz merak etme babalar kızları bu yaşa gelince birini bulup evlenecek fikrine kendini hazırlıyor.

Dersime giriyor diye ekledim soru sormam gerekirse der çıkarsın işin içinden merak etme. Aynı yastayiz merak etme babalar kızları bu yaşa gelince birini bulup evlenecek fikrine kendini hazırlıyor.
Olabilir canım ama inşallah olur ben çok aşık oldum.. Çok sağol bu arada..

Olabilir canım ama inşallah olur ben çok aşık oldum.. Çok sağol bu arada..
O belli oluyor ta burdan canım :) allah gönlüne göre versin inşallah :) ama sana tavsiye adama yazma ya da konuşmaya çalışma gönlü varsa o gelir zaten. Buluttan nem kapma her paylaştığını üstüne alınma üzülme sonradan

X