Babam ok sinirli kzlar dayanamyorum:(

seda_341

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
370
0
0
İzmir
mrb.ben 15 yaşındayım.Babamla 3-4 senedir hiç anlaşamıyoruz.Beni çok sıkıyor.6 yıllık bir arkadaşım dışında kimseyle görüşmemden hoşlanmıyor,dışarı çıkmama asla izin vermiyor.Bende hiçbi zaman dışarda çok fazla gözü olan bir kız olmadım.Bütün gün evdeyim kendi halimde oturuyorum kaç aydır.Yinede yaranamıyorum.Biraz önce birşey düşürdü ve ben tutmadım diye bana kızdı.Hemde söylenme derecesinde değil ciddi anlamda bağırdı çağırdı salakmışım gibi konuşup durdu.Sürekli böyle ufak şeyler için kızıp bağırıyor.Geçenlerde yemek yerken birazcık döktüm diye o kadar çok bağırdıki sofrada yediklerim boğazıma dizildi.Bende ne yazıkki biri bana bağırdığında kendimi tutamayan biriyim ve hemen gözlerim doluyor.Sizden ricam lütfen çocuklarınıza böyle davranmayın ve eşinizinde böyle davranmasına izin vermeyin ben çok üzgünümbenneyaptımki

slm seda benim ablam buraya üye beraber okuduk yazdıklarını benim babamda aynı çok sinirli en ufak şeyleri büyütüp kıyameti koparıyo senin yazdıklarının aynısını bende yaşıyorum bende 15 yaşındayım belkide bu yaşlardaki herkes bunları yaşıyodur.... bu arada ben HATıCE ..caneylomun kardeşiyim.....

mrb.hatice sağol yorumun için belki yaşımızdan belkide babalarımızın ruh sağlığından ama tek bildiğim beni çok kırdığı.

müdahale edilecek kadar kötü bir durum yok sonuçta şiddet görmüyorum sadece bağırıp çağırıyor eğer annem karışırsa olay büyür

Babamın çok sorunları vardı benim ergenlik dönemimde.. Lise sonda sınava hazırlanırken buna benzer durumlar yaşamıştık.. Annem hep arada kalırdı ve çok üzülürdü. Üniversite sınavını kazandım ve 1 sene hiçbir şekilde görüşmedim babamla. Aradı, açmadım. Mesajlar attı cevap vermedim. Öyle bir pişman oldu ki, yıllardır göstermediği baba sevgisini o günden sonra göstermeye başladı. Şu anda babamla aramız çok iyi. Pişman oldu çünkü, hatasını anladı. Gerçek anlamda baba-kız olduk o olaydan sonra. Eskiden eve gitmek bana eziyet gibi gelirdi.. 1 hafta duramazdım evde.. Artık hafta sonları bile o 10 saatlik yolu gidip görüyorum ailemi.. Bundan da büyük zevk duyuyorum...

bence birgün babanla oturup bunun seni ne kdr üzdüğünü künuşmalısın.onu çok sevdiğini ama o bu şekilde davranınca kendini yetersiz hissettiğini bunun seni incittiğini güzel bir dille söylersen seni anlayabileceğini düşünüyorumyerimseniben

canımmm kıyamam babanla konuş üzüldüğünü anlat konuşmaya çekiniyorsan annene söyle birlikte konuşun:1hug:

oooooof of bacım of ne diyim. geçiyo bugünler de ezip de geçiyo, unutulmuyo.

evet sürekli aramızda bir mesafe olucak.istediğim baba sıcaklığını güvenini nasıl bişi olduğunu belkide hiç öğrenemicem

babalar kızlarının değerini gurbete gidince ve evlenince anlıyorlar. üniv. kazanırsan düzelir aranız

canım ben babamdan banyoda havlu yok yemeğin tuzu az diye dayak yediğimi biliyorum.bizi kırmak onlar için en ufak bişyden bile daha önemli sen okumana bak ben öyle yapıyorum o evde yokken yanımda yokken olan hayatım ve onunlayken olan hayatım çok farklı beni zerre tanımıyor.onun gözünde insan değilim,şerefsizim,adiyim,Allah onu elime düşürmesinmiş,elimde olsa bi kaşık suda boğarmışım.20 yaşımdayım üniversiteye gidiyorum akşam 7 de eve dönüyorum çünkü okulum şehir dışında servisle gidip geliyorum babam 8de evde olur ve ben o 1 saatte yemek yapıyorum etrafı toparlıyorum yemekten sonra temizlik ütü çamaşır..dışarı kesinlikle hiç çkmıyorum onun bilgisi dahilinde tabi ki yinede yediğim laflar bunlar ve bunların üstüne sabır diyorum sadece

üzüldüm canım senin adınada..Bende öyleyim bütün yaz tatilimi dizinin dibinde geçirdim 1 akşamda arkadaşlarımla çıkıyorum demedim ama yinede yaranamam kötüyüm onun için

az önce ben de benzer bi konu açtım cnm.. benzer bi tane de bende var.
üniversite kazanıp 800 km uzağa gittim ama hala değişmedi hala

ustunde durmayin kizlar.
babasini kaybetmis kisiler eminim der ki babam olsa da bagirsa cagirsa ama yine de olsa.
skmayin caninizi o size kizdiginda bagirdiginda icinizden farkli guzel seyler dusunmeye calisin..

canımsın yaa evet çok zor durumlar yaşadıkların kolay degil allah kolaylık versin babanada vicdan merhamet versin inş.

sürekli aramızda bir mesafe olucak.istediğim baba sıcaklığını güvenini nasıl bişi olduğunu belkide hiç öğrenemicem

Bak yavrum senin gibi iki çocuk büyüttüm.Babalar maalesef anneer kadar sabırlı olamıyor.Haklısın bağırmadan anlatmanın yolunu bulmalı.Ama onun ne şartlar altında çalıştığını düşün.Ya da nasıl yetiştirildiğini düşün.Bir ipucu bulabilirsin belki.O sana kızsa da boşver sen onu affet.Büyüklük sende kalsın.İnan bana seni seviyordur ama sevgisini belli edemiyordur.Beni çok üzdün.Eğer böyle davranırsan inan bana aranıza duvar örersin.Bence o duvarı örmeden yık!Üç günlük dünyada üzücü duyguları yaşamaktansa mutlu şeyler hisset.En mutlu olduğu bir anda onun yanağına öpücük konduruver ve arkasından sana daha sakin davranmasını,hata yapabileceğini,seni eleştirmeden yönlendirmesini istediğini söyle..
Biliyorum şu yaşta egonu yenmek çok zor olur.Ama bunu yaparsan eğer inan bana garanti veriyorum sen kazanırsın.
Ayrıca huylu huyundan hemen vazgeçmez.İnsanları olduğu gibi kabul etmezsen yaşamın boyunca hayal kırıklıkları da yaşarsın.
Güzel yavrum herşey gönlünce olsun.Sizler çok güzelşeyleri hakediyorsunuz da ah şu babalar!................

selam iyi akşamlar bendede aynı sorunlar var yazdıklarınızı hepsıı okudum ve çok üzüldüm babam herzaman bize bagırıp çağırıyor artık dayanamıyorum.... bazen ölüm aklıma gelıo ama ALlah tan korkuyorum. sabredemıyorum artık lise son sınftayım 1 ay kaldı sınava gırmeme dersaneye gıdıorum dersane parasını veremıyo dıe bende suc buluo anneme kısıo hep benım okumamı annem çok istedı babam ewlendırcektı benı maleseff.... ben lise 1 den beri hep yazları otelde temızlık yapıyrm annemde çalısıyo ama babam çalısmıyo ben kendı okul harçlığımı çıkarıyrm bayramlarda ızın oluo benn otele çalısmya gidiorum ama yine yaranamıyrm... bagırıo çagırıo oda yetmıyo ewi kırıp gecıo bi ara kendını öldürmeye çalıstı bunu gözümle gördüm çozuklarının içinde yaptıı çok kötü oldumm.... annem 6 yıldır yaz kıs çalısıyo otelde sırf ben okımm dıe ama babam hıcc çalısmıoo babamı hiç affetmıcemmm

benim babamda eskiden öyleydi,mutfağa girerdi marka olmayan ne kadar bardak tabak tencere varsa çingene malı der kırardı,sonra küçük kardeşlerim doğdu adama huzur geldi,sakinlik geldi,üstüne bir de evcil hayvan alınca tadından yenmedi,şimdi ne desem sakiin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…