• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam olacak insan beni dovdu

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Merhaba simdi diyeceksiniz onceki konunla bu ne alaka o ama o alaka iste dayak yedim 1 saat once o kadar mutsuzum ki anlatamam olayi anlatiyim ben iceride yatiyodum o ara eve babam geldi napiyon felan dedi iyiyim dedim sonra garip bir ses cikardim okuz gibi ses cikarma igrencsin dedi ben de baba naptim da igrenc dedin dedim bunu dedim diye kiyameti kopardi annemin bogazini sıkti ustume yurudu vurdu her seyi devirdi carpti gitti benim de aglamaktan gozlerim sisti ben sinirlenince kendime zarar veririm o sinirle kolumu isirmisim bir de o adamin kolunu isirmisim ama farkinda degildim o kadar mutsuzum ki hep bu dayaklar yuzunden icime kapanik bir cocuk olarak buyudum hala oyleyim kimseye bir seyimi anlatamayip en ufak seye aglarim hepsi bu eziklenmelerim yuzunden ama mazlumun ahini aldi cikar aheste aheste

Canım benim yaaa. Kız cocuguna vurmak günahtır. Allah babana seni ve anneni korusun, sarıp sarmalasın diye vermiş o gücü ama o sizi dövmekle kullanıyor. Tabiki de Rabbim sorar hesabını. Fakat sen bu içindeki durumdan çıkmaya bak. Eziklenme ( senin tabirin ile) hatta daha güçlü ol. Ve sakın sakın yanlış bir yola sapma. Allah yardımcın olsun 😘😘😘😘

Canım benim yaaa. Kız cocuguna vurmak günahtır. Allah babana seni ve anneni korusun, sarıp sarmalasın diye vermiş o gücü ama o sizi dövmekle kullanıyor. Tabiki de Rabbim sorar hesabını. Fakat sen bu içindeki durumdan çıkmaya bak. Eziklenme ( senin tabirin ile) hatta daha güçlü ol. Ve sakın sakın yanlış bir yola sapma. Allah yardımcın olsun 😘😘😘😘
cok tesekkur ederim moda tasarim ve tercumanlik okuyup master yapicam Allahin izniyle kendi modaevimi de acip markami olusturucam o zaman gorsun o adam su an her seyim annem onu yanima alcam o adam annemi cok uzuyor bana zulum gosterdikce annem kahroluyor onu seviyomus gibi yapiyo ama sevmiyor hissediyorum cok huysuz diyo biktim diyo

arkamda duran annem zaten o olmasa daha fena olurdu agzim burnum canim annem kahrimi cok cekti
Canım benim az önce okul mevzusunda konu açan sensin. Şimdi jeton düştü. O zaman da yazdım, şimdi de aynısını yazıyorum. Anne bu kadar kahrını çektiyse anneni dinle ve dili bitirip öğretmen ol. Bildiğim kadarıyla çok düşük kpss ile atanıyorlar. Kendini ve anneni garantiye al. O arada da moda tasarım kursu al. Yani ikisini bir arada götürebilirsin. 🤗

Canım benim az önce okul mevzusunda konu açan sensin. Şimdi jeton düştü. O zaman da yazdım, şimdi de aynısını yazıyorum. Anne bu kadar kahrını çektiyse anneni dinle ve dili bitirip öğretmen ol. Bildiğim kadarıyla çok düşük kpss ile atanıyorlar. Kendini ve anneni garantiye al. O arada da moda tasarım kursu al. Yani ikisini bir arada götürebilirsin. 🤗
evet sizin fikriniz cok cazip geldi once dil okuycam o ara resim kursuna gidicem sonra moda tasarim sagolun cok yardimci oldunuz

Ben senı ılk konundan berı bılıyorum. Annem evlat ayrımı yaptı. Abım anneme babama kotu davranıyor. Bence aılen senı bır yurda yerlestırsın. Cunku actıgın konular hep dıkkat cekme ustune. Ya da senı cıddı cıddı bır psıkolaga götürsün. Norml degılsın çünkü.
ne diyosun ya sen once kendin yerles yurda tovbe yarabbim ne bicim insanlar var saka mi yapiyorum ben burda

ne diyosun ya sen once kendin yerles yurda tovbe yarabbim ne bicim insanlar var saka mi yapiyorum ben burda
Canım yurda yerleşcek yaşı coktan geçtim ben. Eskı konularını bilmesem sana güzel yorumlar yapardım ama malesef kı bılıyorum. Dıkkt cekmenız bıtmedı. Benım senın yaşlarındayken daha cok sorumluluklarım vardı sımarıklık yapamıyordum malesef.

Canım yurda yerleşcek yaşı coktan geçtim ben. Eskı konularını bilmesem sana güzel yorumlar yapardım ama malesef kı bılıyorum. Dıkkt cekmenız bıtmedı. Benım senın yaşlarındayken daha cok sorumluluklarım vardı sımarıklık yapamıyordum malesef.
zaten moralim sifir dikkat cekmek icin yazsaydim basliklarim muhtemel soyle olurdu "tacize ugradim ya bana zarar verirse ailem alkol aldigimi ogrendi gibisinden ama asla bu kadar hassas konuya boyle bir yorum yapmam kurana el bile basar sahidim tutarim yasandi bu olay insanlari yargilamadan once lutfen dusunun...

Yaş kücük olay yeni tabiki bunu yapmamaliydi baban fakat asla kinlenme.Boyle iki kelimeyle de kimse kimsenin bogazini sıkmaz dowemez olayi bi sakince dusun.Tabi asla desteklemiyorum sana annene wurmasini sadece demem o ki sebebi neyse size wurmasinin bi daha tekrarlamayin hic muhattap olmayin gerekirse

Ben senı ılk konundan berı bılıyorum. Annem evlat ayrımı yaptı. Abım anneme babama kotu davranıyor. Bence aılen senı bır yurda yerlestırsın. Cunku actıgın konular hep dıkkat cekme ustune. Ya da senı cıddı cıddı bır psıkolaga götürsün. Norml degılsın çünkü.
Ne alaka şimdi??

Babaligi sadece siddetle ev yonetmek olarak algilayan ozellikle kiz cocugu varsa ona disarida ki kendi sümsüük halinin bedelini despotlukla odetmeye calisan karisini bu duruma zaten bastan beri alistiran ezik bir babaya sahip olmak cok zordur cocuk olarak sönüksündür disardan sakin sanilan bir ic kapanikligina sahip olursun ozguveni kazanmak ise yillar alir baban seni sönüklüge alıştırmıştır kendine bircok seyi yakıstırmaz potansiyelinin altına dusersin.
En onemli yontem guclu olmaktir yada gozukmektir bu sümsüksonik babalar bundan cok korkar kabullenemez. Tehtitler savurunca karsisindakinin cocuk olmadigini ve ciddi oldugunu gorunce geri adım atar.

Babaligi sadece siddetle ev yonetmek olarak algilayan ozellikle kiz cocugu varsa ona disarida ki kendi sümsüük halinin bedelini despotlukla odetmeye calisan karisini bu duruma zaten bastan beri alistiran ezik bir babaya sahip olmak cok zordur cocuk olarak sönüksündür disardan sakin sanilan bir ic kapanikligina sahip olursun ozguveni kazanmak ise yillar alir baban seni sönüklüge alıştırmıştır kendine bircok seyi yakıstırmaz potansiyelinin altına dusersin.
En onemli yontem guclu olmaktir yada gozukmektir bu sümsüksonik babalar bundan cok korkar kabullenemez. Tehtitler savurunca karsisindakinin cocuk olmadigini ve ciddi oldugunu gorunce geri adım atar.
cok haklisiniz ama kendime sozum var bir gun isimi elime alinca annemi yanima alip yurtdisinda yasiyacam o adam o zaman pismanliktan olcek ama evime asla sokmayacagim surunsun onu asla affetmeyecegim linc yiyebilirim ama olsun

bosver ablacim espri yaptigini saniyor bir de bunun iki tane daha versiyonu var
Bır hafta once abım annemle babama kotu davranıyor dıye konu actınız kotu davranamaz dedınız. Sonra annemle anlasamıyorum dedınız bır konunuzda. Sımdı annem en buyuk destekcım dıyorsun canım aramız baya yas farkı var sana espırı yapacak halım yok. babanız bu hale durup dururken gelmemıstır geldıysede bır kere de bız haksız cıkalım. Yasın kucuk Kanıtlamak ıcın Kuran el fılan basıyorsunuz. Annen abıne yemek yaptıgı ıcın kıskanıyordun bır arada neden ona daha fazla harclık verıyorlar dıye ayrımcılık yaptıgını ıdda ettın. Bence sen bır okul rehberıne gıt. 16 yasındakı kıza nasıl akıl verılır bılmıyorum. Sadece annene cok üzüldüm olan ona oluyor.

Back
X