• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam olacak insan beni dovdu

cok haklisiniz ama kendime sozum var bir gun isimi elime alinca annemi yanima alip yurtdisinda yasiyacam o adam o zaman pismanliktan olcek ama evime asla sokmayacagim surunsun onu asla affetmeyecegim linc yiyebilirim ama olsun

Linc yersen seni savunurum gorursem. kendi iyi babasini dusunup yorum yapmadan once dunyada her cesit insan olabilcegini dair bir beyin firtinasi yaparsalar anlayabilirler burdaki duyarlilik cok gereksiz. Siddetin her zaman karsisindayim anne de olsa baba da olsa.

ne yapip yapmayacagimi birinden ogrenecek degilim annem ayrimcilik yapsada beni de cok seviyor annemden baska kimse bana akil veremez

Linc yersen seni savunurum gorursem. kendi iyi babasini dusunup yorum yapmadan once dunyada her cesit insan olabilcegini dair bir beyin firtinasi yaparsalar anlayabilirler burdaki duyarlilik cok gereksiz. Siddetin her zaman karsisindayim anne de olsa baba da olsa.
tesekkur ederim 💕

Bır hafta once abım annemle babama kotu davranıyor dıye konu actınız kotu davranamaz dedınız. Sonra annemle anlasamıyorum dedınız bır konunuzda. Sımdı annem en buyuk destekcım dıyorsun canım aramız baya yas farkı var sana espırı yapacak halım yok. babanız bu hale durup dururken gelmemıstır geldıysede bır kere de bız haksız cıkalım. Yasın kucuk Kanıtlamak ıcın Kuran el fılan basıyorsunuz. Annen abıne yemek yaptıgı ıcın kıskanıyordun bır arada neden ona daha fazla harclık verıyorlar dıye ayrımcılık yaptıgını ıdda ettın. Bence sen bır okul rehberıne gıt. 16 yasındakı kıza nasıl akıl verılır bılmıyorum. Sadece annene cok üzüldüm olan ona oluyor.
ayrica hala siddeti savunma pesindesiniz hic bir canli siddeti haketmez umarim yasamazsini

ayrica hala siddeti savunma pesindesiniz hic bir canli siddeti haketmez umarim yasamazsini
Sıddetı savunmuyorum canım benım canlı hıcbır varlık sıddetı haketmez rabbım kımseye yasatmasn ama actıgın konularda hep celısıyorsun gercekten evde huzur yoksa rehberlıkten yardım al o da olmadı yurtda kal. Benım babam bıle yoktu senın yasındayken 8 yasından berı yurtda kaldım unıversıte bıtene kadr. Yanı sımarıklık yapma dıyorum. Aılem bana az harclık verıyor abıme ıstedıgı yemegı yapıyor dıye. Yasın kucuk bazı seylerın farkında degılsın ya da kıymetını bılmıyorsun.

Sıddetı savunmuyorum canım benım canlı hıcbır varlık sıddetı haketmez rabbım kımseye yasatmasn ama actıgın konularda hep celısıyorsun gercekten evde huzur yoksa rehberlıkten yardım al o da olmadı yurtda kal. Benım babam bıle yoktu senın yasındayken 8 yasından berı yurtda kaldım unıversıte bıtene kadr. Yanı sımarıklık yapma dıyorum. Aılem bana az harclık verıyor abıme ıstedıgı yemegı yapıyor dıye. Yasın kucuk bazı seylerın farkında degılsın ya da kıymetını bılmıyorsun.
simariklik demeyelim de fazla duygusallik diyelim yurt hayatina 11 de atilicam sebebi tayin cikiyo ben onlarla gitmeyecegim okulumu bitirip oyle gidicem

simariklik demeyelim de fazla duygusallik diyelim yurt hayatina 11 de atilicam sebebi tayin cikiyo ben onlarla gitmeyecegim okulumu bitirip oyle gidicem
Canım duyarlılıkla alakası yok seneye sen bır yurda gır ev hayatını mumla arayacaksın. Belkıde evıne gıtmek ısteyeceksın bence bırseylerın kıymetını bılmıyorsun seneye burda olursan ben yıne yazdıklarını okuyacagm oyle yurtda kalmak kolay degıl 7-22 yas arası yurtda kaldım ne ınsanlarla karsılastm aılenı mumla ararsın. Hakkında hayırlısı olsun ama bu yaslarda dogru kararlar ver gelecegını etkılıyorsun. Burda konu acmakla hayatına cozum bulamazsn. Icıne kapanıgım fılan dıyorsun ama ıcıne kapanık ınsan burda bu konuları acamaz. Sen bır hayatın cemberınden gec yıne konusuruz.

Merhaba simdi diyeceksiniz onceki konunla bu ne alaka o ama o alaka iste dayak yedim 1 saat once o kadar mutsuzum ki anlatamam olayi anlatiyim ben iceride yatiyodum o ara eve babam geldi napiyon felan dedi iyiyim dedim sonra garip bir ses cikardim okuz gibi ses cikarma igrencsin dedi ben de baba naptim da igrenc dedin dedim bunu dedim diye kiyameti kopardi annemin bogazini sıkti ustume yurudu vurdu her seyi devirdi carpti gitti benim de aglamaktan gozlerim sisti ben sinirlenince kendime zarar veririm o sinirle kolumu isirmisim bir de o adamin kolunu isirmisim ama farkinda degildim o kadar mutsuzum ki hep bu dayaklar yuzunden icime kapanik bir cocuk olarak buyudum hala oyleyim kimseye bir seyimi anlatamayip en ufak seye aglarim hepsi bu eziklenmelerim yuzunden ama mazlumun ahini aldi cikar aheste aheste
kaç yasindasin

Merhaba simdi diyeceksiniz onceki konunla bu ne alaka o ama o alaka iste dayak yedim 1 saat once o kadar mutsuzum ki anlatamam olayi anlatiyim ben iceride yatiyodum o ara eve babam geldi napiyon felan dedi iyiyim dedim sonra garip bir ses cikardim okuz gibi ses cikarma igrencsin dedi ben de baba naptim da igrenc dedin dedim bunu dedim diye kiyameti kopardi annemin bogazini sıkti ustume yurudu vurdu her seyi devirdi carpti gitti benim de aglamaktan gozlerim sisti ben sinirlenince kendime zarar veririm o sinirle kolumu isirmisim bir de o adamin kolunu isirmisim ama farkinda degildim o kadar mutsuzum ki hep bu dayaklar yuzunden icime kapanik bir cocuk olarak buyudum hala oyleyim kimseye bir seyimi anlatamayip en ufak seye aglarim hepsi bu eziklenmelerim yuzunden ama mazlumun ahini aldi cikar aheste aheste

Allah yardımcın olsun kızım.

açtığın konuların hepsini hatırlıyorum , hata yapmamak için yeniden baktım hatırladım.Senin ciddi anlamda psikolojik sorunların var.İlk önce acilen bir kliniğe gidip yardım almalısın.
benimle duzgun konus sen git o klinige ayrica burda olup olmam seni ilgilendirmez bos yapma

kız babasından dayak demiş. gelmiş burda saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz.

Şiddeti asla onaylamıyorum,baban haklıda demiyorum fakat, az çok huyunu bilirsin. Yani nelerden hoşlanmıyor vs vs az çok anlarsın. İlk olduğunu düşünmüyorum en azından böyle muameleye maruz kalmamak için daha dikkatli davransan yanında? Şimdi kalkıp herhangi birşey yapamayacağına göre daha dikkatli davran tekrarını yaşamamak için. Annene de, sana da çok üzüldüm. Bazı insanların huyu değişmiyor malesef..

Okulunu bitir hayatını kur.
Bu sürede öfke kontrol problemini de mutlaka çöz. Psikolojik terapi görmen gerekiyor.

Back
X