baban senin aklına güvenemiyo...
şöyleki daha öncedende bi sevgilin olmuş belliki onuda sevmişsin istemişsin ama sonra olmamış
babalar zaten çocukları büyüse bile hala küçük görürler onları
babanda çocuk aklıdır bugün sever yarın bırakır düşüncesiyle söz olayına karşıdır
kaldıki daha okuyosun yarın bigün uyuşamayıp ayrılmicanız ne malum dimi?
babana söyle "arkadaş olarak görüşüyoruz ama okulum var daha iş hayatım var evliliği şuan zaten düşünmüyoruz ilerde nolur bilemem" de. babanda okulu önemsediğini ve evlilik meraklısı bi kızı olmadığını anlasın içi rhaatlasın adamın..
bu arada her baba da seninki gibi olmaz kıymetini bil
18 ama tekrarliyorum, evlenmek istemiyorum, sozu istememin nedeni babamin izni olmasi
Baban sana bayagi bir müsamaha göstermis babalarin cogu bunu yapamaz.Neyse baban hakli hem okuyup hem erkek arkadasi olunca insanin kafasi baska seylere kayiyor .Sözde kesilirse evlilik uzun sürmeden yakani birakmaz bunuda biliyor.25 yas sinirini koymasi saniyorum bundan dolayi ,o zaman okulunu bitirip meslegini eline almis ne istedigini bilen bir insan olarak senin aklina daha fazla güvenecek...
Baban en dogrusunu yapiyor evlilik öncesi iliskiye zaten karsiyim sahsen.Kimin ne olucagi belli degil hele erkekler bunu kullanabiliyor olan kiza oluyor adi birkac erkekler gezmise cikiyor .Birileri istemeye geldiginde bunu göz önünde bulunduruyorlar isteyenleride azaliyor.Tabiiki bu senin yasadigin cevre egitimlede cok ilgili eger modern dedigimiz bir ortamda yasiyor ve erkek arkadasinla gezip tozman normal karsilaniyorsa onuda birakip bir diger erkekle gezmene hatta evlenmene kötü gözle bakmiyacaklarsa istedigini yapmakta serbest olabilirsin.Iyi düsün...
Söz merasimi evlilik için atılan ilk adımdır ve 18 yaş bu adımı atmak için çok erkendir.
Daha çok gençsin fikirlerim değişmez deme lütfen yaş ilerledikçe inan düşünceler değişiyor. Emin ol burada sana yorum yapan ablaların senden daha çok görmüş geçirmiştir o sebeple söylenenlere biraz kulak ver ve acele etme. Sevgilinden ayrılmak kolaydır sadece iki kişinin ayrılığı olur bu, ama söz atmak öyle değil bir gün olurda anlaşamaz ve ayrılmak isterseniz ailelere karşıda sorumluluğunuz olduğundan bu kararı veremeyebilirsiniz ve buda hayatınızın hatası olur, zira hayatınızı mutsuz devam ettirmek zorunda kalabilirsiniz. Madem aileleriniz biliyor madem babanla bu konuyu konuşabiliyorsun o halde babandan zaman iste okulun bitinceye eğer hala sevginiz devam ediyorsa ve mutluysanız zaten büyüklerinizde elinizden tutar.
sevgili olmanı istemeyen baban o yaşta ciddi bir adım atmanı hiç istemez.
sevgilini terk edeceğini düşünüyor, sözü atabilirsin bu da aklındadır.
babanın saf olduğunu sanmıyorum. biraz büyümeyi ve onun da gözünde büyümeyi beklemelisin bence.
yorumların tümünü okumadım.
18 yaşındasın.üniye gireli ya bir yıl olmuştur yada yeni kazanmışsındır..
babalar birşeye hayır diyorlarsa vardır bir bildikleri..
senin aşktan kör olan gözlerinle göremediklerini babacığın görüyo olablir.
annen hariç herkes karşı çıkıyorsa annenin seninle arkadaş gibi olmaya çalışmasından olabilir.
güzelim benim üç tane arkadaşım ben seviyorum ilişkimiz ciddi olsun dedi aileleri karşı çıktı kaçtılar..
sonuç hüsran biri karnında bebeği ile eve döndü bebeğini aldırdı
biri dayaktan komalık oldu öyle ayrıldı
biri aslında sandığı gibi biri olmadığı gördü öyle ayrıldı..
eğer bi ilişkiye bi kişi hariç herkes karşı çıkıyorsa emin ol vardır bi sebep..
sadece ( ilerde ki şimdi oldukça küçüksün ) kişiler değil toplumda ailelerde evleniyor gibi malum..
bu yüzden kimseye açıklama yapmadan karşı tarafı tanımaya çalış..
sözlenmek nişanlanmak ciddi olduğunuz anlamına gelmez..karşı tarafında ciddi olduğu anlamına gelmez.
eğer karşı taraf sizi Gerçekten seviyorsa eğer aradan 10 yıl geçse bile sizi bekleyecektir...
yaşın küçük söz nişan için acele etme
aslında baban haklı bu yaşta erkek arkadaş olayına hiç girmesen derslerine odaklansan daha iyi olur bencedea.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?