Babam Sağ Olsun Atv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Birol Güven'den yeni bir dizi geliyor, Atv'de yakında "Babam Sağ olsun" isimli yeni bir dizi başlıyor.

Yapımcı ve Senarist Birol Güven "Babam Sağ olsun" isimli dizinin çekimlerine başladı. Melek baykal ve Settar Tanrıören'in başrolünü paylaştığı dizi mayıs ayı içinde izleyici ile buluşacak.

[video=youtube;iHvz2il6WGw]http://www.youtube.com/watch?v=iHvz2il6WGw&feature=player_embedded[/video]

Son düzenleyen: Moderatör:
en son babalar duyar dizisinin aynısı olmuş:26:

evet en son babalar duyarın aynısı. kişiler farklı ama karakterler aynısı

kopya olan bi dizide neden yer alırlar mantığım almıyo valla. tıpatıp aynı

En son babalar ile 7 fark bulmaya çalıştım isim dışında fark bulamadım :26::26::26:

en son babalar duyarın trt bölümlerinin yanından geçmez bence, beğenmedim
ay ayrıca ali erkazanın dükkan komuşuyla bu babanın dükkan komşusu aynı

en son babalar duyarın trt bölümlerinin yanından geçmez bence, beğenmedim
ay ayrıca ali erkazanın dükkan komuşuyla bu babanın dükkan komşusu aynı

herşeyiyle aynı o havalı adam en son babalar duyardaki sinan değil mi tıpatıp aynı bu kadarda olmaz.Ama en son babalar duyarın yerini asla tutamaz.

Bitek bosanmak isteyen buyuk kizin cocugu zayif hehehe:)

Son düzenleme:
10 dakika izledim sıkıldım.komik olmayan yerlerde gülme efektleri girilerek zorlama bir komedi dizisi olmuş.zira ben hiç gülemedim ve haklısınız kızlar en son babalar duyarın 2011 versiyonu.bakalım nekadar ekranda kalmaya dayanacak.

herkese katılıyorum en son babalar duyarın aynısı olmuş
sadece oyuncular farklı bari isminide aynı koysalarmış
sanki farklı bir dizi gibi seyirciye sunuyorlar

birazını izledim ama beğenmedim ...en son babalar duyar dizisinin aynısı karakterlerin
isimlerini de aynı yapsalarmış bari ...melek baykal felan başarılı oyunculardır böyle çakma bir projeyi niye kabul ettiki

bu diziyi cıkaracaklarına en son babalar duyarı tekrar koysalardı daha güzel olurdu çok seviyordum o dizi bunu beyenmedim tipleri felan

'En son babalar duyar'ı hiç sevmemiştim oyuncuları antipatikti çünkü bana göre; bu nedenle aralarında ne gibi bir benzerlik var bilemiyorum ama bu dizi cidden çok hoş olmuş. Cuma günleri bizimkilere izleyecek adam gibi bir şey çıktı nihayet. Feriha ve Hanımın Çiftliği gibi izleyici aptal yerine koyan berbat dizilerin karşısında çok hoş bir yapım. Melek Baykal çooookkk tatlı özellikle.

bende pek begenmedim zaten bi adini feriha koyduma bi oraya zapladim durdum. ama baslari pek sarmadi bende diger dizime baktim. cok standart ve bilindik, taklit olmus.

melek baykal iyi oyuncu ama seçici değil ki, türk malında oynayarak bunu kanıtladı, ay bide akasya durağında oynamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…