- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
kızlar 2 yıllık ilişkim var bugün ikinci yılımız için yanına gidicem ama babam dün ilişkim olduğunu anlamış bizim hareketlerimizden ...sevgilim olmasına falan kızmamış normal karşılamış ama sevgilimi istemiyor normalde karakteri çok düzgün biri diye seviyordu onu (küçük bi yerde yaşadığımız için tanıdığı biri) ama ilişkimizi öğrenince herşey değişti yine karakterine falan laf söylememiş ama birbirlerine uymuyorlar olmaz bu iş demiş anneme ben sevgilimle aynı boydayım ikimiz de 170 iz birde ben öğretmenlik okuyorum oda açıktan işletme okuyor bunları söylemiş hem o kısa hemde bizim kızımız öğretmen olacak olmaz bu iş demiş... annem ilişkide bizden yana çünkü babamla severek evlenmişler zamanında anneannemde babamı istememiş ama onlar evlenmiş ben babana iki laf söylerim hiçbir şey diyemez diyor ama sen karar ver karşı çıkabilecek misin diyor...bu arada bende rahatsızım hiç üzülmeye sıkıntıya gelemiyorum böyle durumlarda başım dönüyor bu koşulda mücadele edebilirmiyim bilmiyorum babama nasıl karşı gelecem ben iki gündür ağlıyorum ne yapacam ben

not:annem babama sen bildiğini belli etme kızımız rahatsız bak daha kötü olur demiş babam benimle konuşmayacak şimdi bu konuyu anneminde bana anlattığını bilmiyor bende bildiğimi babama çaktırmayacam... ama anneme sen ne yap et soğut kızımızı olmaz bu iş demiş annem öyle bir çaba işinde değil tabi bizim arkamız da ama durumlar çok karışık...

not:annem babama sen bildiğini belli etme kızımız rahatsız bak daha kötü olur demiş babam benimle konuşmayacak şimdi bu konuyu anneminde bana anlattığını bilmiyor bende bildiğimi babama çaktırmayacam... ama anneme sen ne yap et soğut kızımızı olmaz bu iş demiş annem öyle bir çaba işinde değil tabi bizim arkamız da ama durumlar çok karışık...
Son düzenleme: