- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Sürekli mağdur edebiyatı ile, soru sorulunca yalanlarla burada ego tatmini yapan fake bir karaktersiniz yada gerçekten tam bir ruh hastasınız. Her iki türlü de yazık….
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee baban anormal sen normalKızlar bilmediğini, şeyler var.benim babam normal biri degil.emin olun değil.
Eski şarkılar sesi kısılarak biterdi, fed out deniyor buna. Adam resmen fed out yaparak gitti, yavaş yavaş geri bastı gitti, ürkütmedenSanaldan “aşk” yaşadığını zannetmesi de ayrı alemlikSahte hesap açıp adama musallat olmuştu falan. Allah’tan adamcağız hiç yüz vermedi de kurtuldu.
Çocuk da büyüyünce aynen öyle gidecekEski şarkılar sesi kısılarak biterdi, fed out deniyor buna. Adam resmen fed out yaparak gitti, yavaş yavaş geri bastı gitti, ürkütmeden![]()
ZiyaaaaaaBen kimseyi dovdurmedim
Ben bunları yapmadığım halde mesela babamı dövdürmediğim halde aileme gelin buraya ev kiralayın çocuğuma bakın desem gelmezler düzen değiştirip.Ananda var babanda var hem de bütün yaptığın rezilliklere rağmen arkanda duruyorlar. Şu yaptıklarınızı ben anne babama yapsam beni ne yaparlar vallahi tahmin dahi edemiyorum. Elinizdeki nimeti bilin, böyle anne babanız olduğu için Allah'a şükredin.
Hâlâ eski kocayı koruma çabası .Kör ölür badem gözlü olur........ Minnoş kocanız çok iyiydi tek suçlu babanız değil mi ??? Gerçekten düşünce tarzınız sıkıntılı böyle devam ederseniz başınıza daha çok şey gelir Şiddeti savunmuyorum ama dönüp yaşadıklarınıza,yasattiklariniza bir bakın.......Dovdurtmedim.ona da aynı şeyleri yaptı.semsiyeyele kovaladı yakasına yapıştı vs vs
Sokak ortasında özel mevzularım konuşuldu o pislik yüzünden
Ben ev taşırken çocuğum küçüktü o zamanlar, annemden bir kaç gün gelip oğluma bakmasını istedim ama gelmedi, sen evi yerleştir ondan sonra geliriz dedi.Ben bunları yapmadığım halde mesela babamı dövdürmediğim halde aileme gelin buraya ev kiralayın çocuğuma bakın desem gelmezler düzen değiştirip.
Annem gelir sadece bakıcı vs ayarlayana kadar kalır. Zamanında öyle oldu zaten.
Ama Pamuğun düzeni değişik tabii.
İnsanlar şehir değiştiriyor yine yaranamıyor.
Tabi canım pamuk için koca olsun taştan olsun, ana baba hiç mühim değilBir de profilinde halen “evli” yazıyor. Adam bunu boşamış, çocuk benden değil demiş, boşanmalarına rağmen canı istediğinde yanına gelip cinsellik yaşamış istemediğinde postalamış, geçen evine gelmek istediğinde kovmuş… Ama konu sahibi maşallah hala peşinde geziyor
Bazı yerleri atlayıp anlatmış olabilir misiniz? Sanki birşeyler eksik gibi. Özne yüklem desen yok.Hayatım hep babamın aşağılamalariyla geçti.durup dururken bu istedigimiz gibi olmadi.uzme kendini karicim. Demesini mi istersin.durup dururken üzerime saldırmasını mi.bir dönem aynı evde yaşadım.ictigim suya kadar karışmıştı.
Bugün işten çocuğumu almaya gittim.ispanakli bobrek pişirmişlerdi.ben de alayım dememle babam üzerime saldırdı.eliyle yüzümü yumurdu.ben 40 yasindayim."Ne o suratın.kapidan girerken merhaba diyeceksin"dedi.konussam konuşmuyor.tek sebebi börekleri almam.bir elinde telefon git burdan polisi aricam dedi.ben bisi yapmıyordum.ben polis gelsin.sikayetciyim deyince aramadı
Seni yalnız bırakıcam diye bağırdı.agliyorum ve utanıyorum.ben siddete uğradım.gidip şikayetçi olmak istiyorum ama burası küçük yer babası geçinmedi derler.e çocuğa kim bakacak.caresizce ağlıyorum.ne zaman evine gitsem bunu yapıyor kızlar.ve babam olduğu için veb72 yasinda olduğu için el kaldıramıyorum.ne yapacam ben
Bu arada profil fotoğrafınız çok güzel görünüyor diyetteyim acıktımTabi canım pamuk için koca olsun taştan olsun, ana baba hiç mühim değil
Umarım bozmanıza sebep olmamBu arada profil fotoğrafınız çok güzel görünüyor diyetteyim acıktım![]()
Aman canım biber sağlıklı bir şey sonuçta hem bol yeşillikUmarım bozmanıza sebep olmam![]()
Adam senin namusunu koruyor farkinda misin? Kizima "cocugun brnden degil" diyen adamla yasima bakmadan dalacagim, birde dayak yiyecegim kizim da bana pislik diyecek. Tabi yedigin borekte, aldigin nefeste babana batar, evine girmenide istemez.Sokağın ortasında babam kocama.diyor ki zamanında çocuk benden değil demistin işyerimin yanında konu komşu geçiyor.bunu nasl söyler.sonrasinda kavga çıktı.oyle biri ki seni kavgaya davet ediyor.sen ona karşılık verdiğinde kuzu gibi.berbat biri.evlerden irak.kizkardesi de görüşmüyor.zamaninda yalanla dolanla taşınmazları paylaşmış.dava açmayacağım deyip mahkemeye koşan adam benim babam.kardesi görüşmüyor.eski karısını da hiç suçu yokken boşamış.annemle babam evliyken tanışmışlar.sonra mal mülk yapmak için çocuk aldırmışlar.adam baba olmaya hazi değil.bir de ben olmuşum.erken doğunca durumu kötü denilince babam benim için mezarlık araştırmış.boyle bir adam.bAba olmaya hiç hazır değil bencil sadece çıkarlarını düşünür mali mülkü çok önemlidir.bes kuruş için atamayacağı takla yok.boyle bir iğrenç adam