Babam siddet uyguladi

Ay cidden şimdi gelip bu anlattığı zırvalıkla babasına sövüp pamuğu teselli edenler gelecek de , naptı evli barklı adamla internetten sanal haltlar yiyodu o mu yayıldı artık nolduysa. Zaten ailesi de görüşmeyi kesmişti demekki büyük bir şey olmuş da çocuğa gelmişler
Internet aşkıyla ne ilgisi var siddetin

Evet anneme dedi.cocugi alıyorum.ciksta.evden git ya da polisi arıyorum diyor.sebebi yok ben bisi yapmadim
Pamuk senin yemediğin halt kalmadı buna kimseyi inandıramazsın seni tanıyan. Ayrıca ailen seninle görüşmüyor ve farklı şehirde yaşıyo. Naptın da geldiler kim bilir

Aynı şeyleri eşime de yapıyordu.mesela şemsiyeyle kovalamak yakasına yapışmak bunları ona da yapiyordu
O mükemmel (!) ex eşin babanı dövmüştü sokak ortasında en son hatırlatayım da adam senin g*tünü toplamaya çalışırken dayak yemişti damattan

Hayatım hep babamın aşağılamalariyla geçti.durup dururken bu istedigimiz gibi olmadi.uzme kendini karicim. Demesini mi istersin.durup dururken üzerime saldırmasını mi.bir dönem aynı evde yaşadım.ictigim suya kadar karışmıştı.
Bugün işten çocuğumu almaya gittim.ispanakli bobrek pişirmişlerdi.ben de alayım dememle babam üzerime saldırdı.eliyle yüzümü yumurdu.ben 40 yasindayim."Ne o suratın.kapidan girerken merhaba diyeceksin"dedi.konussam konuşmuyor.tek sebebi börekleri almam.bir elinde telefon git burdan polisi aricam dedi.ben bisi yapmıyordum.ben polis gelsin.sikayetciyim deyince aramadı
Seni yalnız bırakıcam diye bağırdı.agliyorum ve utanıyorum.ben siddete uğradım.gidip şikayetçi olmak istiyorum ama burası küçük yer babası geçinmedi derler.e çocuğa kim bakacak.caresizce ağlıyorum.ne zaman evine gitsem bunu yapıyor kızlar.ve babam olduğu için veb72 yasinda olduğu için el kaldıramıyorum.ne yapacam ben
Gitme sende neden gidiyorsun ki babani bile bile

Eee aileniz başka şehirdeymiş normalde.
Yorumlarda okuduğum kadarıyla babanızı mı dövdürttünüz eskiden ?
Öyleyse şimdi neden geldiler sizin yanınıza ?

Kusura bakmayın ama kendinizi ifade etme yeteneğiniz sıfır. Yazdıklarınız parça parça, hiçbir şey anlaşılmıyor. Siz nasıl kamuda memursunuz bu iletişim yeteneği ile hayretler içerisindeyim.

Ayrıca yok sanal ilişkidir, yok aile içi şiddettir, yok eski eşle barışıp ayrılmadır derken küçücük çocuğun psikolojisini de berbat ettiniz. Hayatı kararıyor zavallı çocuğun.

Konuna çok üzüldüm ama baban seni istemediğini, oğluna güzel bakacagini ama seni görmek istemediğini binlerce kere ifade etti.
İstenmiyorsan istenmiyorsundur. Ya dediği gibi oğlunun bakımında yardımcı olsunlar -ayak altında dolanma. Ya da hiç görüşme,kendi başının çaresine bak.
Baban yıllar içinde senden bıkmış. Kendin de dogursan insan peşpeşe gelen hatalardan sonra çocuğundan bile nefret edecek hale gelebilir.
Hala istenmediğini bildigin halde onlara girip cikiyorsan bu tavra zemini sen hazırlamissin demektir

*Konu sahibi Facebooktan bulduğu kişiyle aile izni olmadan evlendi,çocuk dogurdu. Zor durumda kalınca babasına sığındı, ailesi kol kanat gererken eski koca 'cocuk benden degildi' dedi ve babayı dövdü, bu olaydan sonra 'aslinda babam kışkırtmisti' dedi, kocaya döndü. Sonra benzer olaylar tekrar tekrar yaşandi.
Konu sahibi resmen 'ölüsü olan bir gün ağlar,delisi olan her gün ağlar' lafindaki deli, ailesi icin

Back
X