Babam ve biz

baban değişmiş. herkesin geçmişinde pişman olduğu durumlar olmuştur. sen neden babana ikinci bir şans vermiyorsun. Allah bile affederken sen neden annenden duyduğun şeylerle yargılıyorsun babanı. annene çok çektirmiş olabilir. annenle sorunlar yaşamış olabilir ama senin yaptığın öz babana haksızlık.

baban değişmiş. herkesin geçmişinde pişman olduğu durumlar olmuştur. sen neden babana ikinci bir şans vermiyorsun. Allah bile affederken sen neden annenden duyduğun şeylerle yargılıyorsun babanı. annene çok çektirmiş olabilir. annenle sorunlar yaşamış olabilir ama senin yaptığın öz babana haksızlık.
Ben babama bir şey yapmıyorum ki. O beni sevmiyor, ben de mesafe bırakıyorum. Bugün yine anneme vurdu. Artık ilgilenmiyorum. Varken yok.Bana onca haksızlık yapmış artık umrumda değil.

Ben babama bir şey yapmıyorum ki. O beni sevmiyor, ben de mesafe bırakıyorum. Bugün yine anneme vurdu. Artık ilgilenmiyorum. Varken yok.Bana onca haksızlık yapmış artık umrumda değil.
annene vurduğunu gördüğünde tepki göster tabiki. konuş babanla gerekirse çıkın gidin evden

Anlamadığınız kısım hangisi, yardımcı olalım?
Konu sahibi diyor ki, "babam escinsel, annemi hic bi zaman sevmemis, kabul edilemeyecek tekliflerde bulunmus, anneme psikolojik ve cinsel baskılar yapmış, aldatmus, normal bir evlilik hayatı olamadığı için bizi de sevmemis, döverek büyütmüş.. Madem escinsel, bunu mahalleliye veya akrabalara açıklamak zorunda değil, toplum baskısından korkuyorsa anlaşamadık deyip bosanir, tercihine uygun bir hayat yaşar. Sırf cinsel tercihini maskelemek için beni, kardesimi ve annemi kullanmaya, hayatımızı bitirmeye hakkı yok" diyor.
Daha nasıl ifade edilir bilmiyorum. Hala neresini anlamadiniz
Hay ağzına sağlık...
Şu kadar bariz sorunda bile millet nasıl konuyu saptırıp,okadar kötü şeyler yaşamış,hayatı kimbilir ne zorluklarla geçmiş gencecik insanı haksız bulabiliyor,pes!

Hay ağzına sağlık...
Şu kadar bariz sorunda bile millet nasıl konuyu saptırıp,okadar kötü şeyler yaşamış,hayatı kimbilir ne zorluklarla geçmiş gencecik insanı haksız bulabiliyor,pes!

Teşekkür ederim. Konu salt eşcinsellik değil. Konu babam. Bunca yıl bize bunu yapması bencillikti. Annemin yaptığı da bencillik. Gerçi dünkü kadar umursamıyorum sonuçta olan oldu. Kendi hayatıma bakayım diyorum. Herkes vicdanı ile başbaşa. :)

Back
X