Babam ve çocukluğum

Çok üzüldüm, hep üzülürüm babadan ya da aileden imtihan olanlara. Babam Allah rahmet eylesin pamuklara sardı sarmaladı biz dört kardeşi tek işçi maaşıyla en iyisini yapacak diye. Bu destek duygusu ile hepimiz hep özgüvenli ve dimdik olduk. Eşim ağzını açıp bir şey diyemez aileme ya da benim aile ilişkilerime. Şu an çalışmıyorum kredi vb bitince 2. Çocuğa kendim bakmak istedim ama ağzını açıp sen de boş yiyip içiyorsun iması bile yapamaz. Mesleğimi altın bilezik olarak özgüvenimi tacım olarak üstüme taktı babam. İnş babanızla yaşadıklarınızı (profesyonel destek alabilirseniz çok daha iyi) atlatıp yuvanıza odaklanırsınız. Güçlü olmasanızda öyle durun. Eşinize karşı dik durun. İki elim iki ayağım var diyin bir şey derse. Benimle evlisin babamla değil diyin.
Bu yoruma senin için çok sevindim ama kendimi için bir kez daha üzüldüm çok ama çok Zorluk çektik aklımdan çıkmayan 2 anı vardır beynine güm güm vurur her zaman keşke dağ gibi babam olsaydı . Sınıf birincisiydm lisede 19 yaşında bu adam yüzünden evlenmek zorunda kaldım . Kocam biliyor herşeyin farkında ama destek yerine hep köstek olmuştur malasef . Kendi babası dünyalar iyisi biri ona hava hoş .. uzun süre destek aldım bebekten sonra bıraktım . Aslında hep aklımda değil ama gelince gitmiyo işte

Tıbbi yardım alıyor musunuz uyurgezerlik konusunda? Halinizi gördüğü halde sizi acılarınızdan vuran kişiye eş denir mi o da ayrı mevzu.
Uzun süre aldım canım . Ama üzüldüğüm zaman daha çok geziyormusum. Eş konusuna gelirsek Allah'a havale ediyorum. Onun mükemmel bir babası ailesi var o yüzden bana dilediğini deme hakkını görüyor kendinde

Bu yoruma senin için çok sevindim ama kendimi için bir kez daha üzüldüm çok ama çok Zorluk çektik aklımdan çıkmayan 2 anı vardır beynine güm güm vurur her zaman keşke dağ gibi babam olsaydı . Sınıf birincisiydm lisede 19 yaşında bu adam yüzünden evlenmek zorunda kaldım . Kocam biliyor herşeyin farkında ama destek yerine hep köstek olmuştur malasef . Kendi babası dünyalar iyisi biri ona hava hoş .. uzun süre destek aldım bebekten sonra bıraktım . Aslında hep aklımda değil ama gelince gitmiyo işte
Çok bilinçli birisiniz, iyi niyetiniz mesajınızdan bile belli oluyor. İnşallah hep iyi insanlara çıksın yüzünüz. (Eşimle bir kaç kez kendi sorunlarımız nedeniyle boşanma lafını kullandık ama ben o kadar dik durdum ki tırıs tırıs geri vites yaptı eşim. Birkaç sene zorlansak da şu an maşallahı var başka taraftan duygusal vuramayacağını biliyor) Bi de tüm kötü günlerimizde( vefatlar vb) tüm ailem benim etrafımda oldu, aile gibi dostlarımda. Onu da görüyor beni destekleyen çok kişi var yalnız değilim. İnş arkadaş çevreniz iyi ve düzgün insanlardır sizi tutup kaldırırlar zor günde.

Uzun süre aldım canım . Ama üzüldüğüm zaman daha çok geziyormusum. Eş konusuna gelirsek Allah'a havale ediyorum. Onun mükemmel bir babası ailesi var o yüzden bana dilediğini deme hakkını görüyor kendinde
İlaçlı tedavi tamam ama fırsat bulur/yaratabilirseniz terapi almanız çok iyi olur. Bir de çok çalışkanmışsınız lisede, bir işte çalışmıyorsanız kpss'ye girmeyi düşündünüz mü ya da üniversite okuma isteğiniz var mı? O kadar gençsiniz ki her şeye en baştan başlayabilirsiniz.

Back
X