- Konu Sahibi little bird
benimki de elini yüzünü yıkıyor o konuda sıkıntı yok. Kullanmadıgımız bir odada üstündekileri çıkarıyor aldığı her seyi balkonda bekletiyor vs. Kapıyı kilitlemek güzelmişBenımkıyle aralarında 2 3 yaş var benımki
Küçük aynı kuşak
benım pek tahammulum yoktur bu konuda konunun sadece kendisi olmadıgıjı söyleyin
Çünkü cidden değil
kendim için konusuyorum sadece benım babamı etkıleseydi yine sorun ederdim çok da ederdim ama bir yerden sonra kabullenmem gerekırdı
Benım babam haftada her haftada değil bir kere çıkar ondan sonra hop banyoya üstündeki kıyafetlerı de hemen balkona atıyoruz havalansın sonra kirli sepeti
ve el yıkama sürekli peşindeyim madem dışarı çıkıyor biz sonucu olmalı
Ve bazen kapıyı kilitliyorum benımkıler ekstrem ama şuan da guzelce anlatacak durumum hiç yok

Her gün yürüyüşe çıkıyorum sakin yahu :)
insanlarla arasına mesafe koyduğu sürece ve temas halinde ellerini dezenfekte ettiği sürece sıkıntı olmaz inşallah ama her ihtimale karşı maske taksın yinede. Siz sakin bir dille durumun ciddiyetini, endişelerinizi, önlem almakla birşey kaybetmeyeceğinizi fakat almamakla Allah korusun büyük kayıplar verebileceğinizi anlatın. Maske takmanın şu dönemde herkes için en başta toplumsal duyarlılık olduğunu dile getirin. En azından maske takarak çıksın yürüyüşe dönüşte de ellerini yüzünü yıkasın. Kendisine uygun hobiler edinmesini sağlayarak evde tutmaya çalışın ayrıca.
Çıkmasın bence yani çıkmasa ölmez ama çıkarsa ölebilir. Babam neyse de annemin corona olsa kurtulabileceğini düşünmüyorum ben. Evde yapsın napıyosa mantığındayım. Daha internette geçen gün okudum markete gidilmesi gerekmediği sürece hiç dışarı çıkmayan bi aile corona olmuş. Başta ihtimal vermemişler dışarı cıkmıyoruz olamayız diye sonra tüm ailede olunca gitmişler.Gunde 1 kere yuruyuse ciksin kimseye yaklasmadan yürüsün.